- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.851
- Поени од реакции
- 10.225
BuffstreamsМоже ли некој да ми пошаљи еден добар стрим за Арсенал
BuffstreamsМоже ли некој да ми пошаљи еден добар стрим за Арсенал
Па нека прават нов ондак, чим е 20 години стар.20год скоро има стадионот, кој нов стадион. Имаше статија негде дека почнале да се јавуваат проблеми на стадионот и требало реновација.
Па и лани играа така, еден од Вајт или Зинченко идеше напред, зависно кој е на терен. Со тоа Џака идеше уште понапред, затоа и имаше толку голови Џака.Ученикот учи од ќелавиот. 3-2-4-1 формација.
Вајт никад не влагал, Зинченко да.Па и лани играа така, еден од Вајт или Зинченко идеше напред, зависно кој е на терен. Со тоа Џака идеше уште понапред, затоа и имаше толку голови Џака.
rd-live.comМоже ли некој да ми пошаљи еден добар стрим за Арсенал
Важи.Вајт никад не влагал, Зинченко да.
Ама да бидеме реални тоа го "измисли" Пеп.
Никој претходно не играл така.
И Вајт влагаше на задњи везни, само многу поретко зато што Зинченко играше сѐ само не лев бекВајт никад не влагал, Зинченко да.
Кројф е никој?Вајт никад не влагал, Зинченко да.
Ги гледав сите утакмици на Арсенал со топ 6 клубовите, ни еднаш не влагал, не праам муабет за ситуација, туку константно... Од друга страна Зинченко константно влагаше, а кога не беше на терен он, си играа класична 4-2-3-1 формација.Важи.
Коа не го глеате некој тим од кај ви самоувереност да кажувате одредени ствари?
Ти не знаеш дека фудбалот е измислен 2008ма? Пред тоа се собираа 22 клошари и пуцаа безидејноКројф е никој?
Кројф играл ваква формација?Кројф е никој?
Кројф е прв што има играно со инвертен бек. За трансформација од 4-3-3 во 3-4-3. Со Пеп како играч.Кројф играл ваква формација?
Зборувам конкретно за ова со бековите...
Па не си ги фатил утакмиците кога Вајт играше така. Имаше период кога Зинченко беше повреден, тогаш Вајт ја имаше таа улога.Вајт никад не влагал, Зинченко да.