Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Единствена проста фаца на темава си ти. "Некој да ме масира без да му дадам" бла бла бла бла... Маж што те почитува ќе ти удоволи без да чека повратно назад , чисто од почит, ама ти се гледаш низ призма на пичкина магија. Очигледно е дека си тешко искомплексирана жена, а некој маж во минатото те има така јако издупено (фигуративно и вистински), па сега лечиш комплекси. Такви како тебе се викаат фригидни жени и само замараат и нормален човек не те става на ум. Оди малку искулирај, остави го машкиот род на раат, па кога ќе се прибереш, пушти се во потрага. Сега немој, оти на некој поштен маж ќе му ја ебеш мамицата со твоето понашање.Кои простаци пишуваат на темава да се чудиш.
А шо бара една АЛФА меѓу простаци, м?Кои простаци пишуваат на темава да се чудиш.
Леле ама ми го плесна у фаца еј, аууу јако ме здоболе пичнава жила од твојов склоп на реченици, абе оди шетај, ако ти дојдам да ти врзам една цел ден ќе ти се врти. Селанче едно.Единствена проста фаца на темава си ти. "Некој да ме масира без да му дадам" бла бла бла бла... Маж што те почитува ќе ти удоволи без да чека повратно назад , чисто од почит, ама ти се гледаш низ призма на пичкина магија. Очигледно е дека си тешко искомплексирана жена, а некој маж во минатото те има така јако издупено (фигуративно и вистински), па сега лечиш комплекси. Такви како тебе се викаат фригидни жени и само замараат и нормален човек не те става на ум. Оди малку искулирај, остави го машкиот род на раат, па кога ќе се прибереш, пушти се во потрага. Сега немој, оти на некој поштен маж ќе му ја ебеш мамицата со твоето понашање.
Ти си алфа, ама Ромео. На секои 150км се расипуваш.
Ти не си само алфа, него и омега - се од тебе почнува со тебе завршува. Класична ливадарка со неоправдано голем self-esteem, мислиш дека вредиш многу, а уствари си само една вреќа пуна курац.Леле ама ми го плесна у фаца еј, аууу јако ме здоболе пичнава жила од твојов склоп на реченици, абе оди шетај, ако ти дојдам да ти врзам една цел ден ќе ти се врти. Селанче едно.
Ne si igraj igracki!Ти не си само алфа, него и омега - се од тебе почнува со тебе завршува. Класична ливадарка со неоправдано голем self-esteem, мислиш дека вредиш многу, а уствари си само една вреќа пуна курац.
Со мавањето на рацете можеш само ветерче да направиш, да ме разладиш во овие жешки денови.
Селанче можеш да му кажеш на татко ти.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Ако си убав тогаш си упорен, ако си грд тогаш си досадниот...
Лелее глупостиии у пм...Ако си грд не само што ќе бидеш досадниот туку ќе јадеш пријава за sexual harrasment