Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е така затоа што се физички надмоќни.Сите егал дешавки отидоа на наш грб. Од друга страна данциве кога ќе ги видиш во некои основни движења одма се гледа дека се класа бољи на индивидуално ниво, типа преклоп 1 на 1 кога ни правеа, мислиш у еден чекор ја прави финтата и више е позади нашиот дефанзивец од тука само гол или пенал и 2 мин друго нема.
Фаулите да фиксно, престапот на крај не сум баш сигурен дека е, идев фрејм по фрејм и ја исфрли на време не видов само дали скокна во 6м топката или надвор.Poraz e poraz , ama koga sakaat sudiite da te presecat i da ne ti dadat da se priblizis, e toa ne e vo red.![]()
Пробивање? пробивање? фаул??? фаул, престап + црвен картон Macedonia - Denmark (REFEREE MISTAKES)
Судиски грешки Македонија - ДанскаBalonmano - Håndbold - Kézilabda - Handbolti - Pакомет - Piłka ręczna - лопта - Handball - Handbolti - Handbol - HandebolHa...youtu.be
Фаулите да фиксно, престапот на крај не сум баш сигурен дека е, идев фрејм по фрејм и ја исфрли на време не видов само дали скокна во 6м топката или надвор.
Пак тоа се 2-3 гола, нормално у тој момент на налет може да се сврти ама сеа пак збориме што би било кога би било. Реално беа бољи за класа на физички план и се осеќаше тоа. Наше е да стегнеме заби и да изиграме машки со Австрија за што бољи пласман, нешто инфо околу повредата на рамо да не има некој?