А
Адриано
Гостин
а наградите ке дава некое си радио!Што ме прашуваш мене, тоа прашај ги оние што даваат награди![]()
а наградите ке дава некое си радио!Што ме прашуваш мене, тоа прашај ги оние што даваат награди![]()
Истава награда ја доби Легротаље, годинава Кварезма...Значи, не е предуслов вложените пари за добивање на оваа награда...а наградите ке дава некое си радио!
Хммм... нешто не ви одговара и одма менувате тема ?Миланез, за мене поголемо понижување е тимот за кој навивам да изгуби дома од Болоња или да биде надигран од Џенова или Палермо, тоа боли, а не неконстантоста на Кварезма кој е во Италија само 3 месеца и има 25 години.
Први сме во Серија А, први во групата во Лигана на шампионите и со обезбеден пласман понатаму...Хммм... нешто не ви одговара и одма менувате тема ?
Пак ли да се дискутира за ова, плус знаеме до каде ќе донесе таа дискусија, не е прв пат... се едно исто.
Инаку да го примиш дома во ЛШ од гајци е поболно.
гејлакис збиберакис![]()
Или уште поболно да сонуваш за титула во ЛШПрви сме во Серија А, први во групата во Лигана на шампионите и со обезбеден пласман понатаму...
Не е толку болно да изгубиш од некој во лигата на шампионите во така неважен натпревар кога имаш обезбедено место..
НАјболно е да не учествуваш..![]()
Не менувам тема, ти се ситиш/смееш на нешто што е безначајно,''награда'' на италијанско радио . . . . што е побитно ? Калчото или кревањето на рејтинг со слушатели на некое радио ? А за шампипоните на Грција ( значи не второлигаши ко Болоња ) можеш комотно на темата за ЛШ каде се први во група да маваш ремет, тука одиш офтоик а и поразот како да не го приметив покрај победите над Наполи, Удинезе, Лацио, Јуве, Палермо. :smir:Хммм... нешто не ви одговара и одма менувате тема ?
Пак ли да се дискутира за ова, плус знаеме до каде ќе донесе таа дискусија, не е прв пат... се едно исто.
Инаку да го примиш дома во ЛШ од гајци е поболно.
гејлакис збиберакис![]()
Сонуваме и имаме шанси да ја освоиме. Ај можи ќе се сретниме во филале.. ако се пласирате наредната сезонаИли уште поболно да сонуваш за титула во ЛШ![]()
Ти си боксувала во мадината на татко ти. :baeh:Може некој да ми каже кога последен пат интер освоил титула во Лига на Шампиони или барем кога последен пат играле во финале:nesum:
Сакав да ви пишам дека темава не е за лига на шампиони па ајде да дискутираме за сериа а но ни за тоа нема што да се дискутира со вас...Може некој да ми каже кога последен пат интер освоил титула во Лига на Шампиони или барем кога последен пат играле во финале:nesum:
Колку дадовте за Кварезма 30 милиончиња ?Не менувам тема, ти се ситиш/смееш на нешто што е безначајно,''награда'' на италијанско радио . . . . што е побитно ? Калчото или кревањето на рејтинг со слушатели на некое радио ? А за шампипоните на Грција ( значи не второлигаши ко Болоња ) можеш комотно на темата за ЛШ каде се први во група да маваш ремет, тука одиш офтоик а и поразот како да не го приметив покрај победите над Наполи, Удинезе, Лацио, Јуве, Палермо. :smir:
п.с. Создавај си илузии со минатото, никаква корист нема да имаш денес .