А
Адриано
Гостин
а наградите ке дава некое си радио!Што ме прашуваш мене, тоа прашај ги оние што даваат награди
а наградите ке дава некое си радио!Што ме прашуваш мене, тоа прашај ги оние што даваат награди
Истава награда ја доби Легротаље, годинава Кварезма...Значи, не е предуслов вложените пари за добивање на оваа награда...а наградите ке дава некое си радио!
Хммм... нешто не ви одговара и одма менувате тема ?Миланез, за мене поголемо понижување е тимот за кој навивам да изгуби дома од Болоња или да биде надигран од Џенова или Палермо, тоа боли, а не неконстантоста на Кварезма кој е во Италија само 3 месеца и има 25 години.
Први сме во Серија А, први во групата во Лигана на шампионите и со обезбеден пласман понатаму...Хммм... нешто не ви одговара и одма менувате тема ?
Пак ли да се дискутира за ова, плус знаеме до каде ќе донесе таа дискусија, не е прв пат... се едно исто.
Инаку да го примиш дома во ЛШ од гајци е поболно.
гејлакис збиберакис
Или уште поболно да сонуваш за титула во ЛШПрви сме во Серија А, први во групата во Лигана на шампионите и со обезбеден пласман понатаму...
Не е толку болно да изгубиш од некој во лигата на шампионите во така неважен натпревар кога имаш обезбедено место..
НАјболно е да не учествуваш..
Не менувам тема, ти се ситиш/смееш на нешто што е безначајно,''награда'' на италијанско радио . . . . што е побитно ? Калчото или кревањето на рејтинг со слушатели на некое радио ? А за шампипоните на Грција ( значи не второлигаши ко Болоња ) можеш комотно на темата за ЛШ каде се први во група да маваш ремет, тука одиш офтоик а и поразот како да не го приметив покрај победите над Наполи, Удинезе, Лацио, Јуве, Палермо. :smir:Хммм... нешто не ви одговара и одма менувате тема ?
Пак ли да се дискутира за ова, плус знаеме до каде ќе донесе таа дискусија, не е прв пат... се едно исто.
Инаку да го примиш дома во ЛШ од гајци е поболно.
гејлакис збиберакис
Сонуваме и имаме шанси да ја освоиме. Ај можи ќе се сретниме во филале.. ако се пласирате наредната сезонаИли уште поболно да сонуваш за титула во ЛШ
Ти си боксувала во мадината на татко ти. :baeh:Може некој да ми каже кога последен пат интер освоил титула во Лига на Шампиони или барем кога последен пат играле во финале:nesum:
Сакав да ви пишам дека темава не е за лига на шампиони па ајде да дискутираме за сериа а но ни за тоа нема што да се дискутира со вас...Може некој да ми каже кога последен пат интер освоил титула во Лига на Шампиони или барем кога последен пат играле во финале:nesum:
Колку дадовте за Кварезма 30 милиончиња ?Не менувам тема, ти се ситиш/смееш на нешто што е безначајно,''награда'' на италијанско радио . . . . што е побитно ? Калчото или кревањето на рејтинг со слушатели на некое радио ? А за шампипоните на Грција ( значи не второлигаши ко Болоња ) можеш комотно на темата за ЛШ каде се први во група да маваш ремет, тука одиш офтоик а и поразот како да не го приметив покрај победите над Наполи, Удинезе, Лацио, Јуве, Палермо. :smir:
п.с. Создавај си илузии со минатото, никаква корист нема да имаш денес .