- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 7.124
- Поени од реакции
- 16.652
Тоа што го кажуваш, многу бучна била, е од случај до случај! Не сите имаат таков впечаток, а посебно кај 3.5ката.Jas nemam drugarce moe ima 18ka aeri i e nezadovolen bidejki raboti bas isto kako mojava vivaks 12godisna , sto znaci nisto ne naprednala pak ima isto brzini 3 plus turbo 4ta ama turbo rabotib15tina min i posle se vraka nazad na prvobitnata brzina.
I nadvoresnata zimno vreme isto bucna e kako mojava 18ka taka nisto ne naprednala
Muabetov e debela zarabotka so aeri i prastar model so dobra reklama
Kako i da e haier e daleku ponapredna podobra od vivax aeri a e isto i pomalku pari
I najbitna rabota ako jas mu ponudam podobra cena za aeri na golemo ke mi napravat poracka sigurno ,taka da ni vo vivaks ne znaat aeri koj ja proizvedil i zatoa za nedaj boze del ti veli od pakom slikaj go delot za da ne se zgresi,a ako ja proizveduva eden proizvoditel ke se znae po katalog a ne po instagram.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Друго, биди сигурен дека еден е производителот, тамам работа да не знаат
или да се чудат за делови! Тоа е повеќе до сервисот што не ги бива, отколку било што друго!Кога кај мене у секунда најдоа дел(за клима тогаш 15 години стара..) и одма ја поправија… за вивакс треба да има делови на претек. Е сега мене Електрон Брезеви ми ја поправаа во Велес, и со сигурно знам дека дечките се топ, можат само вода да им носат од она големине увозници, ама работат само тоа 30 години! Мајсторите им се исти, и баш прави мајстори! А не дај некое дете да го обучиме, па секоја години деца да мењаваат…
Нејсе… тешко е да бидеш објективен…
И мој другар има Аери(12ка), ама си купи улавиот и Амбер 7ца Нордик!

Ни ме консултираше ни ништо! Не дека ќе го разубедев, ама барем ќе му кажев колку му е предимензионирана климата!
И сега, да бидам и ја улав, и да почнам да ја фалам дека грее/лади како змај!? А у 25-30 квадрата ја стави…
Па нормално дека ќе корне!
(Нели не можсм детали што и како, ама објективен сум. Па така и кај другар ти не можеме да знаеме што е проблемот штом е незадоволен… тоа е проблемот у овие рекла-казала муабети..)