- Член од
- 4 август 2023
- Мислења
- 373
- Поени од реакции
- 940
Поз.
Ciao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поз.
Затоа е единственНиту една екипа нема 100% покриеност на сите позиции со екстра квалитетни фудбалери. Невозможно е тоа да се изведe. Немаат ни Сити ни Арсенал квалитетни десни бекови, Сити нема лев никаков. Тие се играчите на десната страна, ќе мора Тен Хаг да се снаоѓа со нив. Фергусон освојуваше титули со неколку дрва во тимот.
Да беше така до сега Пеп ке го летнеше сто пати или мислиш дека нема упте 100м да фрли за десен бекНапишав дека Сити нема КВАЛИТЕТЕН десен бек. Вокер е сосем просечен играч со кариера во надолна линија, а Аке е централен одбранбен кој понекогаш игра бек затоа што Сити НЕМА лев бек. Вокер од што е квалитетен Трипие му го зеде местото во репрезентацијата.

Да беше така до сега Пеп ке го летнеше сто пати или мислиш дека нема упте 100м да фрли за десен бек![]()
Nema li veke sobiranki so taa ekipa od togas? Dajte da se organizirame barem nie od sk da iame fiksno mesto za gledanje sekoj vikend.Има има![]()
Ама со глас да гледаме. 
Што е битно дали е врвен или не ако на Пеп му ги исполнува очекувањата?Демек Вокер е врвен десен бек? Втор најдобар после Хакими? Вокер е жив просек од играч. И кој е тој десен бек за кој Пеп ќе фрли 100 милиони? Знаеш некој таков? Квалитетни бекови се дефицитарна позиција во фудбалот.
Што е битно дали е врвен или не ако на Пеп му ги исполнува очекувањата?
Џејмс Рис од Челзи и онака од кај нив не е тешко да се купи би го спакувале за 24часа
Крај на краиштата ке фрли пари за потенцијал ама глупо е да се мисли дека би го толерирал а да не му е по кејф
Што е битно дали е врвен или не ако на Пеп му ги исполнува очекувањата?
Џејмс Рис од Челзи и онака од кај нив не е тешко да се купи би го спакувале за 24часа
Крај на краиштата ке фрли пари за потенцијал ама глупо е да се мисли дека би го толерирал а да не му е по кејф
Ако ти ја пишат како поклон/награда не би требало да платиш, ако ја пишат цената (а е над 90 евра) ќе те избричат.Nema li veke sobiranki so taa ekipa od togas? Dajte da se organizirame barem nie od sk da iame fiksno mesto za gledanje sekoj vikend.
Автоматски споено мислење:
Isto - Ima li naracuvano nekoj od United Store, kako e situacija so carinenje pravat li uste problemi? Osvoiv dres od edna fantasy liga i nejkam da mi stigne i da treba da platam 50% od moj dzeb.
Јас имав земано претходните години, немаше редовна достава, мора со ДХЛ. ДХЛ плус ддв пак иди 50 евра плус да ги фрлиш екстра.Nema li veke sobiranki so taa ekipa od togas? Dajte da se organizirame barem nie od sk da iame fiksno mesto za gledanje sekoj vikend.
Автоматски споено мислење:
Isto - Ima li naracuvano nekoj od United Store, kako e situacija so carinenje pravat li uste problemi? Osvoiv dres od edna fantasy liga i nejkam da mi stigne i da treba da platam 50% od moj dzeb.
Добро шефе, веќе нема да ги исмеваме грешките на мегваја.Добро бе луѓе, не ви се смачи ова со Мегвајер? Разбравме сите, не е доволно добар, треба да си оди, Тен хаг не смета на него. Не ви ја разбирам опсесијата, секој четврт пост за Мегвајер. Што се донесува до мене, изигра една и пол добра сезона кога го донесоа, потоа падна психички, нема никаква иднина во Јунајтед во моментов, треба да си оди. И тоа е тоа, досадно стана, Мегвајер та Маегвајер.
Добро шефе, веќе нема да ги исмеваме грешките на мегваја.