Затоа наместо да држите кур, фатите цицки.
Како бе така нели вие жениве од дното на душата го мразите човеков, а сега сакате секс со него да имате?
Не знам тоа"вие жените" ама јас ликов го дознав пред 3 дена баш од тој хејт што ми искачаше по јутуб како бил женомрзач и остало па решив да видам што уствари он толку лошо кажува. Јас воопшто не го мразам има многу контрадикторности што ги кажува, работи за кои јас не се сложувам ама кажува и ствари што држат вода.Како бе така нели вие жениве од дното на душата го мразите човеков, а сега сакате секс со него да имате?
Женава е кремот на убавината кај жените .Alexandra Daddario Прегледај го приврзокот 385956
Добра генетика и тече во крвта .... Сестра и е исто врв .Alexandra Daddario Прегледај го приврзокот 385956
Dude,само ценам убавина кај луѓетоФлеш Византиецот со статија за кралските и манекенските фамилии од западна Европа и Америка
Бог решил да создаде перфектна жена и ни ја даде Александра.Dude,само ценам убавина кај луѓето
Па нигде не реков дека лошо е тоа што го напишаDude,само ценам убавина кај луѓето