Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ti od Makedonija si? Pa sverceri imaat preku 20 pati bodeno clenovi na Komiti , kaj niv 10% od grupata se educirani lugje so intelegencija, drugo e sve od cista omraza prema Makedoncite i od pust kompleks deka licat na kozi… jbg ne se vregajte ama taa e vistinataНекој да каже причина за бодењето на бугарот? Дали продбал да се спротиставе па го јадел?
Preku 10 napadi vrz navivaci na Levski od strana na Komiti ima, viknete si advokat zemete si izvestai od policija, ako nema na forum neznaci deka nemalo napad, makedonska rabota kafe muabet sega koga ke pustat sliki od komiti od salpvi, abe ama dobro ova obicni fanovi bile hhaha ajde tamu glejte si nivite i ne kazuvajte mnogu ovdeka sestrite vi znaat
Срамота е да не гостувате а 1600 карти им дадовте, лапнаа ќотек ама сепак ви влегоа во ваша населба што од навивачки аспект е за почит.MALCE PROBLEM E DEKA DENESKA NAVIVACITE NA LEVSKI SOFIA BEAT MALTRETIRANI OD DVETE NAVIVACITE GRUPI: SHVERCERI I KOMITI I SE ZNAE TAMU STO NE CEKA VO SOFIJAAA
Прегледај го приврзокот 385751
A vie koga ke doagaate vo Cair?Срамота е да не гостувате а 1600 карти им дадовте, лапнаа ќотек ама сепак ви влегоа во ваша населба што од навивачки аспект е за почит.
Кога ќе дадете дозвола за гостување.A vie koga ke doagaate vo Cair?
До вчера смешно ви беше тоа што рибари им зеле на навивачите на жалгирис,а сега со 4 шала се умисливте како да сте ги угасиле бугарите. Па уште и горди се фалете што направивме...
и ние пробувавме исто така растрчани беме ама сигурно нема на вас да ви кажемеДечките цел ден беа растрчани низ цел град , на толку полициска опседа како во војна да е они пак пробуваа да направат нешто ... а вие ?
Ко ќе незнајте кај терате тогаш ја барате помошта од македонските нг. Оти ко бевме на Мкд- Полска, каравте цел стадион по нас фрлавте шишиња, плукавте и шо уште не. Така да то селото бранетесиго сами. Ние ја браниме македонштината сегде, посебно Битола, Прилеп, Демир Хисар има македонци до смрт.Сегде докажани и во војни, утакмици шо уште не за Македонија. Приказни можи да му кажвате на некој деца сега шо влегват во навивачки филм, нас не. Вие во Битола секогаш сте чувани како бели мечки. Толку полиција нема премиеро ко ќе иди. Кодоши сте, поттрчковци на политичарите сте, пералница на државни пари сте, многу сте лажни вервајме многуу.Вчера по којзнае кој пат увидовме, колку лесно "Срам да ви е, не го одбранивте градот, македонштината" се претвора во "Треба да се биде човек и да се признае, браво Комити".
Веќе станува смешно и искрено се надевам дека по многу слични утки, вчера конечно ја научивте лекцијата и дека дел од вас повеќе нема да си дозволат да се излетуваат, за после со тешко срце да мораат да честитаат.
Комити вчера го направија своето. И точка!
Тие што биле знаат. Сликите сами говорат. За останатото пред и по натпреварот секако дека нема тука да пишуваме. И не само вчера, туку х пати досега, кога станува збор за Европските летни натпревари.
А сега, кажете каде бевте Вие? Каде беа тие 200 силни Чкембари, кои се сликаа пред недела дена на турнирот во Битола? Што ги спречи да дојдат во Скопје и да ја одбранат македонштината? Каде испаривте една недела подоцна?
Разбирате колку е подло да седиш дома, да не правиш ништо и да плукаш на тие кои на само ДВА ЧАСА од тебе се трудат покрај сите препреки, да направат нешто? Се вадите со квази аргументи "Кога ќе дојдат во Битола, ќе видат тие", а и самите сте свесни дека и на стадион и во сала ви се гостувало, и НИКОГАШ не се случило ништо. Фактот што ја спомнуваме 93та, доволно говори..
Зборите за "Митомани", а цел континуитет ви се потпира на митови, кои за среќа веќе не постојат. Конечно, и последниот за салата пропадна. Сега што е следно? За Грците кои си "уживаа во прекрасната атмосфера" треба ли да збориме? Рибари не беа на гостовање, и во сала и на стадион? Шверцери исто? ФА 30 души во сала? ДАЛИ ИМАВТЕ ОБИД ЗА НАПАД УОПШТЕ? На било кого? Не, затоа доста се бламирате. Едно е тренинг во теретана, друго е искуство на улица.
Најсмешно беше што вие кои го ОКУПИРАВТЕ форумот вчера, пишувавте "Доста седите на форум, одете бранете ја македонштината". Башка што вчера докажавте и дека бојкотот (бојкот на форум, боже господе) постои само во вашите глави. Коментирате секогаш кога имате активност, или Вие или вашите "објективни" профили како што е Македонец 110%, кој мисли дека муабетот "Не сакам да го рушам бојкото, ама морам да ги пофалам Чкембарине" ќе му помине. Факт е дека си коментирате цело време, за се, дури и на страници за Вардар, и доста се бламирате со ова веќе. По 40 години напукале, форум ќе бојкотирале...
Вчерашниот натпревар покажа дека Полицијата доколку сака, може работата многу педантно да си ја заврши. Кои црни собирања на Плоштад, кое црно покажување сила. Сите бугарски екипи си се шетаа со полициски патроли и цивилки, а сите беа стационирани околу стадионот или во непосредна близина, каде што присуството на Полицијата беше големо, како кога гостуваше Папата. И покрај сево ова, дојде до убави ситуации.
"Ви навиваат на ваша трибина, срамота". Е овој коментар на Горанчо беше врв на идиотизмот и слепата омраза кон Комити. Па добро БАНАНАМЕНУ, што требаше да направиме? Да провалиме на запад? Разбирате ли колку веќе омразата која ја имате станува и смешна и бедна...
Се на се, ќе го помнат навивачите на Левски Скопје. Само, ќе остане срамот што сите останати македонски групи си седеа дома, и не се ни обидоа нешто да направат. Бидејќи, како што милуваа многумина да кажат "Вчера не се бранеше Скопје, туку Македонија". Ама па, ова е реалноста. Нема зошто да се лажеме.