Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.862
Поени од реакции
23.265
Читам деновиве интензивно се збори за Бето од Удинезе во Интер.
Ова би било идеален избор ако опциите се Балогун, Мората, Скамака, Нзола и такви слични. (добар е и Нзола за 4ти напаѓач, а Балогун не го познавам. Мората и Скамака не би сакал да ги видам во Интер)
Бето прв пат го забележав во првата сезона за Удинезе кога играа против Лацио, мислам и дека пишав тогаш за него во Серија А темата дека е потенцијално добар играч.
Има 25 години, веќе две сезони е во Серија А, висок е скоро два метра и е пребрз за негова висина. Одлично би му одговарал на нападот со оглед на тоа дека го имаме Турам и Лаутаро како стартери а он и Кореа во ротација. Ако е здрав, без проблем би идел на 10+ голови по сезона.
Еве го голот со кој ми фати око тогаш кога прв пат го гледав во акција кога им збрца два на Лацио. (зборам за вториот ама и првиот вреди да се погледне)

А еве и хет трикот против Каљари.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Нзола е оној истион што кога влезе у игра против нас, не можеше менѓушата да си ја извади па инстантно Мота го смени и го отера у три лепе, оваа појава не смее ни 10та опција да ни е, во денешниот фудбал и 4тата напаѓачка опција треба да ти е од (голема) корист, мислам дека таа лекција си ја научивме веќе со бескорисниот Кореа.

Бето би бил замена за Џеко поише, не тоа што у моментов ни треба ама тие ни се можностите, од сите набројани ја навијам за оној од Арсенал али многу бараат, и тоа свесно дека е голем ризик таква инвестиција ама кога веќе не можеш проверено име, тоа е ... ќе се надеваш дека си убодел нешто слично ко Лаутаро кога го земавме и тоа е тоа. Мората ... е Мората, башка што влага у дел од кариера каде ќе тоне само, Скамака има искинато лигаменти ко што знам и нема да игра до Ноември, така нешо, нема поента за уште еден Госенс трансфер, го официјализираш и чекаш месец два да ти дебитира.

А кога сме кај Лаутаро, вчера даде поопширно интервју, имал голема понуда од Саудиска Арабија и ја одбил инстантно, сеа за сеа е среќен што е дел од Интер и капитен на екипата и Милано го смета за втор дом. А се осврна и на педерот Лукаку, кога се десиле фрките му вртел на телефон и он и дел од соиграчите, претпоставувам и Барела е тука, на никого не кревал, едноставно не смеат ни да помислат да го враќаат и да прифаќаат лигавење и извинување мада шпекулациите и потврдуваат дека тоа ќе е случај, но сепак ...

Човекот има некаков психички проблем, не е нормално на игнор да ставиш цел клуб со директори и играчи/пријатели, нека биде нечив друг проблем, свесен сум дека кога е у форма и све, дупло сме појаки, ама од друга страна и газиш на многу тенок мраз со ваква ментално нестабилна особа. Тешко дека некад пак ќе го гледаме оној Лукаку дур беше Конте тука, мислам дека нема шанса тоа некад пак да се деси макар и пак Конте му бил тренер, премногу штета си нанесе сам на себе откако замина првиот пат и практично си ја усра кариерата таман кога го вади оној заден залет, само штети носеше и кај нас лани и за репка исто каде утна шанса од метро ипол со Хрватска у групи.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Играше сега на пријателските и даде гол али ок.
Последен пат ова го читав за него, ми излезе на wall со слика пост операцијата, сеа не се сите пратачи на секое спортско збиднување, битно и небитно ко тебе па све инстантно да знаат што како зашто. Eте не ни биле лигаменти у прашање

И голем кур ако играл, нестабилна особа и овој со луда фамилија околу него, јавно се откажа од татко му и дедо му откако овие демолираа цел паркинг на Рома и се бодеа по кафичи у Рим. Закурние со други зборови само што у моментов и ваквите ок ни изгледаат, од што сме пусти.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Колку е глуп Лукаку зборува само фактот дека дојде во Интер одма по дешавките со Икарди и требаше да му е јасно дека срања не поминуваат. Икарди беше капитен и лидер со години па му ја завршија кариерата на лице место, овој земал блокирал цела екипа и преговара со Јувентус, каков епски дебил... Му сврте грб на апсолутно единствениот клуб кој сакаше да го земе.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.416
Поени од реакции
114.000
Последен пат ова го читав за него, ми излезе на wall со слика пост операцијата, сеа не се сите пратачи на секое спортско збиднување, битно и небитно ко тебе па све инстантно да знаат што како зашто. Eте не ни биле лигаменти у прашање

И голем кур ако играл, нестабилна особа и овој со луда фамилија околу него, јавно се откажа од татко му и дедо му откако овие демолираа цел паркинг на Рома и се бодеа по кафичи у Рим. Закурние со други зборови само што у моментов и ваквите ок ни изгледаат, од што сме пусти.
Ме заболе стапот каква особа е, те победив со една проста реченица. поз

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.170
Поени од реакции
12.973
Само Мората да не го земат,друго што кур сакаат нека праат.
У целава гомнарија што ни се дешава едино добро е што на сите ви се очекувањата рамни на нула и разочарувањето ќе биде многу мало.
Кај комшиките со чуквуезе-муквуезе,окафор и остала боранија ќе има големи плачки,а нормално дека ние се тоа со блажен осмех ќе го проследиме :D .

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.027
Поени од реакции
9.727
Пуштете си фудбалче и уживајте во играта на Ал Наср, не се замарајте со трансфери.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.862
Поени од реакции
23.265
Нзола е оној истион што кога влезе у игра против нас, не можеше менѓушата да си ја извади па инстантно Мота го смени и го отера у три лепе, оваа појава не смее ни 10та опција да ни е, во денешниот фудбал и 4тата напаѓачка опција треба да ти е од (голема) корист, мислам дека таа лекција си ја научивме веќе со бескорисниот Кореа.
И истиот што не реши последниот натпревар со асистенција и гол. :)
Не е толку лош Нзола. Имаше солидна сезона со Специја. Млад е и ако треба да бирам помеѓу него и Скамака, го бирам него. Кажав, мене Бето ми е најдобрата опција од сите оние реално изводливи трансфери.

Бето би бил замена за Џеко поише, не тоа што у моментов ни треба ама тие ни се можностите
Па токму затоа го спомнав и Нзола. Тие ни се можностите. Желби имам јас други ама после Квадрадо и влечкање со Сомер не очекувам многу.
Оној Балогун освен што сум го видел на листата на најдобри стрелци во француско првенство, ништо друго не знам за него. А и цената која се спомнува за него е дупло или тродупло поголема од онаа на останатите, нешто што може да биде пресудно за 4ти напаѓач.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Еве Фратези ке дава голови , шо убо ја збрца. Или оној бисек 3 метра чумугата нека го пребацат у напад .

и ваке и таке подобар допринос ке имаат од Кореа

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Полоша објава нема да видите денес на интернетот, а може и за викендов.

Член од
18 март 2022
Мислења
269
Поени од реакции
936
Големиот голгетер капитенко лаутаро

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.170
Поени од реакции
12.973
@Castiel @Hm_Hm чему тажно?
Ви давам повод и причина да ми се качите на куров коа окафор или чуквуезе ќе ни стресе у дербито гол,а вие тажите...
Така речи ви се местам на пенал.
Башка фан клуб Интер е ова.До сеа ќе требаше со фејспалм смајлиња да ве посерам у ваш фан клуб коа паѓате у трансови ко дебрујне и халанд да сте ги потпишале со парите од големиот шампион и миланез у душа - Алесандро Тонали.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom