Уште сине патиш од ланските трауми шо ти ги зададов. Сега немам намера да дискутирам за ситуации од ланска сезона. Имаше шанси лани да се покажиш, те засмрдев не си ја искористе шансата. Сеа демек ми бараш тука реванш.
И пак ќе ти објаснам, не гледам некоја корист ти пак истото ќе го форсираш. Пенал немаше, затоа што и да играше Коуто со рака пак не е пенал зошто прво игра со глава, што твојот единствен аргумент за признавањето на Коуто дека играше со рака го фрла во вода и ти пак не си во право. Сеа стварно извини вака шо те силовам секој пат, ама па стварно си упорен дечко. Ако имаш кошмари или трауми оди на психијатар, не можам јас да ти помогнам. И пак ќе речам, жал ми е шо те изреметив, ништо лично.
Еј ама си смешен, кои црни трауми кои црни порази на форум, ти егоманијакален си бил бе, убаво ти рече Флер, тоа Вулгарите ти го испрале мозокот, за пола членови овде им мрсиш дека ширеле ваква или онаква реа, бар не ја шират онаа најлошата, б'лгарската .
За секоја дискусија лани, си имаше соодветни реплицирања од моја страна и од страна на останатите фанови на Интер кој тој период постираа . Смешен беше, смешен остана, само бараше изговори за предноста што Интер лани ја имаа пред Милан ( повеќе од 20 бода ), а и тоа не ти беше битно, битни ти беа мечевите на Интер кога со микроскоп бараше судиска грешка во нивна корист .
Јасно е дека користиш напад како најдобра одбрана, али не ти успева, ти реков, твојата контрадикторност од Андромеда се гледа . Ти вчера се повика на '' експерти '', јас истите ти ги спомнувам и истите кажаа дека годинава имаше грешки на судиите во корист на Милан, јебига, ти гледаш и читаш само тоа што ти одговара .
Јас ти реков, наброј ми ги спорните ситуации на Интер од минатата сезона, па ке ти ги споредам со оние за Милан дадени од '' експертите '' во Калчото и тоа само во овие
14 кола, минатата сезона чекаше Јануари да дојде па да почнеш да тролаш . Се вадиш дека судиите немаат можност за репетиции како нас и одлуките ги носат моментално, тоа го велиш за офсајдот на Кака за кој рече дури и да имало, судиите не можат без репетиција да одлучат, истото важи и за Коуто лани, али тука е друга приказната, Интер е во прашање . А и не ги спомињаш пеналите против Наполи и Сампдорија,
минатата сезона кога имаше досуден ист пенал за Интер со Емполи го потеше со местење, сега, го
игнорираш тој факт, очигледен си .
Ниедна дискусија минатата сезона не ти држеше вода зашто оваа година имаш демант од Судиите кои прават грешки во корист на Милан, нормално, сега судиите немаат можност за репетиции, не се компјутери бла факин бла, проклета да е Б'лгарија што те упропасти . Те научија сите, нели примети, и Миланез ти постира видео за '' пеналот '' на Кака, ти овде даваш бедни и патетични коментари
Пеналот над Кака објаснав зошто е пенал, ај уште еднаш за ментално предизвикани со поедноставни зборој. Контакт има, Кака паѓа во шеснаесетник, падот кога започнува е невозможно да се одреди со никој закон на физиката, антропологијата, анатомијата ни физиологијата. Контактот е неколку сантиметри надвор од шеснаесетник, но Кака паѓа еден чекор после контактот. Шо значи Кака го одглуми падот по идиотската грешка на играчот шо го повлече за дрес.
абе ај ти се молам, стануваш патетичен и смешен за читање, али колку да те просветлам, фаулот се суди во оној момент кога започнува, а не кога паѓа играчот, зашто со сила се правиш слеп,уште еднаш, очигледен си .
п.с. Ти сериозен си дека некој би имал трауми од некој како тебе ? Погледни се во огледало првин, егиманијакалноста и нарцизмот се синдром, се лечат на психијатар, убав е потписот на eден од членовите овде:''Идиот, првин те спушта на негово ниво, па те победува на искуство '' .