Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 458 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.192
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.443
Поени од реакции
7.726
нема никакви докази дека постоела напредна цивилизација овде пред нас. Да стварно се дешавало тоа они би ги користеле ресурсите на планетава, настрана што ние би наоѓале докази за таа цивилизација. Но ништо "напредно" не е ископано, само штитови од ацета и диносауруси откриваат. Тоа не ме асоцира на нешто напредно и вонземјани.

Иначе веруваш и у глобално затоплување, уште еден фејк што нема никаков доказ. Планетава постои милијарди години и имала еден тон циклуси на греење и ладење, и сеа они милијардерите Бил Гејтс и Леонардо Дикаприо ќе го спасуваат човештвото зошто планетата се "загреала" еден степен.
Па кој кажа дека ќе експлодира планетата, реков има масовни изуморања, впрочем каде се Диносаурусите? Изумрени...

Глобалното Затоплување и поларниот шифт не се предизвикани од човекот, природен циклус се.

Диносаурусите се фосилизирани, тоа значи дека се камења, едино нешто што преживува во природата е каменот, затоа само гигантските мегалити се останати да сведочат од претходните цивилизации.

Технологијата се распаѓа и станува непрепознатлива. Имено силата на полар шифтот, кој предизвикува лизгање на континентите во спротивен правец на ротацијата на земјата поради ликвификација на внатрешната земјина обвивка која моментално е во некоја пластифицирана форма водата и ветерот продолжуваат во ист правец предизвикувајќи масивно цунами од преку 3000 метри и суперсоничен ветер.

Сила еквивалентна на стотици мега нуклеарки детонирани една по друга, ништо од денешната технологија нема да преживее. Поготово што при овој евент доаѓа до неколку пати мешање на земјиштето, избивање и повторно мешање.

На неколку места најдени се археолошки ископи на НЛОа и напредна технологија, поготово каде што имало инстантно замрзнување но нормално тоа е скриено но сега ќе се открие. Инаку и античкиот компјутер што го најдоа во Егејска Море е доказ за технологија која не припаѓа на периодот.

Тајната се стои во тоа што повторно следи таков циклус и затоа глобалната елита го крие феноменот.

Мејнстримот го вика Глобално Затоплување и го криви човекот но реалноста е дека се работи за природен циклус.

Инаку има начин да се преживее, елитата го знае тоа...

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.013
Поени од реакции
9.695
Диносаурусите се фосилизирани, тоа значи дека се камења
Технологијата се распаѓа и станува непрепознатлива.
Сила еквивалентна на стотици мега нуклеарки детонирани една по друга, ништо од денешната технологија нема да преживее. Поготово што при овој евент доаѓа до неколку пати мешање на земјиштето, избивање и повторно мешање.

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.293
Поени од реакции
7.650
Добро позанто е дека на Норвешки остров во Арктичкиот круг, длабоко во планината стационирани се преку 1 000 000 семиња клучни за човековата исхрана во случај на катастрофа.
Првин побарај слободно да може да се патува и истражува антарктикот, па после за вонземјани ќе дискутираме.
Пентагон е помоќен од сенатори и конгресмени, но ајде да видиме како и со што ќе ја "срушат браната".

нема никакви докази дека постоела напредна цивилизација овде пред нас.
Пирамидите и древни храмови, градби?

Мене на пример тешко ми е да верувам во бајките за Александар Македонски дека со коњи и магариња успеал да стигне до Индија, успат да уништува империи и подигнувал градови ко со лего коцки да градел.

На неколку места најдени се археолошки ископи на НЛОа и напредна технологија, поготово каде што имало инстантно замрзнување но нормално тоа е скриено но сега ќе се открие. Инаку и античкиот компјутер што го најдоа во Егејска Море е доказ за технологија која не припаѓа на периодот.
Ако паднало НЛО (што не е од планетава), логички би било останатите вонземјани да дојдат по своите. Штом се толку супериорни, зашто би си заминале туку така?

Врска античкиот компјутер, како си сигурен дека во тој период биле неуки и дека не е производ од тогашната или некоја претходна цивилизација?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.556
Поени од реакции
26.284
Господине Мортал Комбат - рамна земја само да те потестам дека ти си во истиот кош ставен со уфолозиве. Не мисли дека верниците твоето го свариле.
Баш мислам дека побрзо би прифатиле НЛО дека постојат отколку рамна земја.

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.013
Поени од реакции
9.695
Господине Мортал Комбат - рамна земја само да те потестам дека ти си во истиот кош ставен со уфолозиве. Не мисли дека верниците твоето го свариле.
Баш мислам дека побрзо би прифатиле НЛО дека постојат отколку рамна земја.
Зошто ти ме прозиваш мене мислиш дека си доволно упатен во било која од двете теми за да дискутираш овде или само да се најдеш у муабет ? Вакви сеирџиски упади прави си у твое маало пред кооперација додека мезите пиво,салама и вегета со твоето друштво ако и го имаш а во други ситуации молим те не ме спомнувај понатака во интерес на темава :pos: Баш би сакал да знам кон што води оваа дебата... Поимот УФОЛОГ многу сомнително ми звучи за да се нарече професија а попрво заебанција.
Автоматски споено мислење:

Првин побарај слободно да може да се патува и истражува антарктикот, па после за вонземјани ќе дискутираме.
@Trolejbus тргни од овде џабе се фураш со вонземјани и уфолози кога не можеш да си објасниш зошто постои Антарктички договор и зошто се забранети сите приватни и индивидуални истражувања на Антарктикот. Јас да ви ги скратам маките на сите... ЗАТОА ШТО ПОСТОИ ПОВЕЌЕ ЗЕМЈА ОТКОЛКУ ШТО СЕ ПРИКАЖУВА затоа е забрането да се истражува.

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.556
Поени од реакции
26.284
Зошто ти ме прозиваш мене мислиш дека си доволно упатен во било која од двете теми за да дискутираш овде или само да се најдеш у муабет ? Вакви сеирџиски упади прави си у твое маало пред кооперација додека мезите пиво,салама и вегета со твоето друштво ако и го имаш а во други ситуации молим те не ме спомнувај понатака во интерес на темава :pos: Баш би сакал да знам кон што води оваа дебата... Поимот УФОЛОГ многу сомнително ми звучи за да се нарече професија а попрво заебанција.

@Trolejbus тргни од овде џабе се фураш со вонземјани и уфолози кога не можеш да си објасниш зошто постои Антарктички договор и зошто се забранети сите приватни и индивидуални истражувања на Антарктикот. Јас да ви ги скратам маките на сите... ЗАТОА ШТО ПОСТОИ ПОВЕЌЕ ЗЕМЈА ОТКОЛКУ ШТО СЕ ПРИКАЖУВА затоа е забрането да се истражува.
А тоа што не спамам 24/7 и не се расправам со сите дали е некакво мерило дека не се разбирам во оваа тема и во твојата тема ?
Башка јас сум си скромен. Помалце пишувам, повеќе читам. Покрај ваква величина од познавач како тебе не се ни обидувам да те прекинам во монолозите а камо ли да дојдам до збор.
Помини после 8 на пиво, таман да спадне вруќинава.

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.013
Поени од реакции
9.695
Нешто ми кажува дека на крај ќе излезе дека само Тролејбус и Ashburton Grove веруваат во вонземјани...

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.437
Поени од реакции
11.355
Волкот никнејмот го менува но не и паметот

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.013
Поени од реакции
9.695
И добро сега се надеваш дека ова е некаков веродостоен извор? Кој ќе верува во ова срање без докази? Заматена слика и некаков "летечки објект"? Интересно секогаш се заматени сликите или видеата кога има т.н "НЛО". Нема нешто конкретно секогаш е некаква слика или снимка. Дали сте помислиле вие верниците во НЛО дека можеби постојат повеќе светови од овој што го знаете позади Антарктичкиот прстен кои се непознати за вас и дека можеби од таму попрво би имало некакво што ти ја знам НЛО или можеби непознати човечки раси или некакво присуство на ајде да го наречам нечовечки вид од непознат свет? Можеби поразвиени светови од нашиот? Инаку која е логиката од нигде никаде да се појави некакво НЛО? Од каде доаѓа? Како изгледа? Зар е тешко да се конструира летечка чинија и да се перат мозоци за некакви вонземјани или НЛО? А да не збориме за проектот BlueBeam. Ајде бидете малку посериозни на темава а не само да постирате видеа од владини сајтови демек нешто веродостојно сте прикачиле. Очекувам посериозен пристап на оваа смешна тема која верувам дека со тек на време ќе се угаси затоа што е несериозна и без никакви докази. @Trolejbus зошто конкретно не му одговориш на @Bafra за АНТАРКТИЧКИОТ ДОГОВОР и за забранетото истражување? Дали и ти претпоставуваш дека сум во право дека постои повеќе земја или не ти оди во прилог со твојата тема? Ти си знаеш најдобро само да знаеш дека сам себе се лажеш со твоите постови. Луѓето се будат и се освестуваат...

Волкот никнејмот го менува но не и паметот
А ти во кои спаѓаш во оние со памет или и ти си вонземјанин? Ќе зачурите кец или двојка сатива и одма ви се појавуваат вонземјани дури можеби и ги разбирате што ви зборат нели? :pos:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.443
Поени од реакции
7.726
И добро сега се надеваш дека ова е некаков веродостоен извор? Кој ќе верува во ова срање без докази? Заматена слика и некаков "летечки објект"? Интересно секогаш се заматени сликите или видеата кога има т.н "НЛО". Нема нешто конкретно секогаш е некаква слика или снимка. Дали сте помислиле вие верниците во НЛО дека можеби постојат повеќе светови од овој што го знаете позади Антарктичкиот прстен кои се непознати за вас и дека можеби од таму попрво би имало некакво што ти ја знам НЛО или можеби непознати човечки раси или некакво присуство на ајде да го наречам нечовечки вид од непознат свет? Можеби поразвиени светови од нашиот? Инаку која е логиката од нигде никаде да се појави некакво НЛО? Од каде доаѓа? Како изгледа? Зар е тешко да се конструира летечка чинија и да се перат мозоци за некакви вонземјани или НЛО? А да не збориме за проектот BlueBeam. Ајде бидете малку посериозни на темава а не само да постирате видеа од владини сајтови демек нешто веродостојно сте прикачиле. Очекувам посериозен пристап на оваа смешна тема која верувам дека со тек на време ќе се угаси затоа што е несериозна и без никакви докази. @Trolejbus зошто конкретно не му одговориш на @Bafra за АНТАРКТИЧКИОТ ДОГОВОР и за забранетото истражување? Дали и ти претпоставуваш дека сум во право дека постои повеќе земја или не ти оди во прилог со твојата тема? Ти си знаеш најдобро само да знаеш дека сам себе се лажеш со твоите постови. Луѓето се будат и се освестуваат...

А ти во кои спаѓаш во оние со памет или и ти си вонземјанин? Ќе зачурите кец или двојка сатива и одма ви се појавуваат вонземјани дури можеби и ги разбирате што ви зборат нели? :pos:
Антарктика е забранета зашто има замрзната технологија, пирамиди и дел од градовите на поранешната цивилизација. Земјата не е рамна не замарај.

Исто како што најдоа замрзнати Мамути во Аљаска близу Северен Пол со храна во уста (поради инстантно замрзнување) Антарктика е замрзната со последната Апокалипса, таму има најмногу докази за поранешните развиени цивилизации.

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.013
Поени од реакции
9.695
таму има најмногу докази за поранешните развиени цивилизации.
Сакаш да кажеш дека само на Антарктикот имало неколку развиени цивилизации?

Земјата не е рамна не замарај.
Е па од совршена топка излезе на крај дека е сфероидна круша. Обичниот човек ко тебе знае дека не е рамна ама не знае прецизно да каже каков облик има земјата во која суштествува. Ќе бидеш ли љубезен да ни откриеш каков облик има земјата? Дали со слика или со зборови нека биде изборот твој. Ќе те почекаме за одговор...

Kajgana Shop

На врв Bottom