Хорор филмови

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Баш вчера гледав добар хорор филм , нискобуџетен доста интересен и гледам дека не е многу познат , па да му удрам една реклама .Dead End Топла препорака за филмов :pipi:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.692
Поени од реакции
34.208
Баш вчера гледав добар хорор филм , нискобуџетен доста интересен и гледам дека не е многу познат , па да му удрам една реклама .Dead End Топла препорака за филмов :pipi:
Уф колку го имам форсирано филмов овде..
Никој нејќе да го гледа. Доста квалитетно и надпросечно филмче.
Со исти ниски очекувања и јас го гледав и доста ме изненади. Препорака и од мене.

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Со исти ниски очекувања и јас го гледав и доста ме изненади. Препорака и од мене.
Мене не ми е јасно филм како Saw да има толку висока оценка , а за овој никој да нема чуено !

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Чим толку го препорачувате ќе го изгледам и ќе ви кажам дали е добар или не :)

--- надополнето ---

Моментално го изгледав DEVIL (2003) и се на се задоволен сум од филмов интересно филмче .. На моменти ми беше глуп зошто она(Ѓаволот) ко ги убиваше се гасеа светлата.....

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Луге бе дајте некоја препорака за филм со опседнати куки,или некој сличен таков.

Да напоменам-Амитивил,Haunting in Conecticut и House on Haunted Hill ми се веке гледани,сакам сличен филм.

:)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Луге бе дајте некоја препорака за филм со опседнати куки,или некој сличен таков.

Да напоменам-Амитивил,Haunting in Conecticut и House on Haunted Hill ми се веке гледани,сакам сличен филм.

:)
The Others ?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.674
Поени од реакции
88.582
Чим толку го препорачувате ќе го изгледам и ќе ви кажам дали е добар или не :)

--- надополнето ---

Моментално го изгледав DEVIL (2003) и се на се задоволен сум од филмов интересно филмче .. На моменти ми беше глуп зошто она(Ѓаволот) ко ги убиваше се гасеа светлата.....

2010 е филмот :smir:. Инаку филмчето е топ :)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Овој Dead End, е потполно ист филм со Reeker (2005), така да кој го има гледано едниот од овие 2 филма нека не се замара со другиот...
Ја на времето ги земав заедно од двдтека, искочи иста приказна/мистерија и иста разврска, и двата филма :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Дајте некоја препорака сакам нешто хорор-акција со зомби или вампири? Да не биди само Underworld ili Blade..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.692
Поени од реакции
34.208
фала за препораката го имам гледано овај ....
Пер, сите глупи ги имаш гледано. :icon_lol: Не ми текнуват други во тој стил, ама држ една класика:

John Carpenter's Vampires

Карпентер за хорори ти е ба4ко.. јебење. Прегледај се од него ако си into horors, секако кога ќе ти помине желбата за слешери и убави камери.

Kajgana Shop

На врв Bottom