Уф колку го имам форсирано филмов овде..Баш вчера гледав добар хорор филм , нискобуџетен доста интересен и гледам дека не е многу познат , па да му удрам една реклама .Dead End Топла препорака за филмов![]()
Мене не ми е јасно филм како Saw да има толку висока оценка , а за овој никој да нема чуено !Уф колку го имам форсирано филмов овде..
Никој нејќе да го гледа. Доста квалитетно и надпросечно филмче.
Со исти ниски очекувања и јас го гледав и доста ме изненади. Препорака и од мене.
Чим толку го препорачувате ќе го изгледам и ќе ви кажам дали е добар или неУф колку го имам форсирано филмов овде..
Никој нејќе да го гледа. Доста квалитетно и надпросечно филмче.
Со исти ниски очекувања и јас го гледав и доста ме изненади. Препорака и од мене.
The Others ?Луге бе дајте некоја препорака за филм со опседнати куки,или некој сличен таков.
Да напоменам-Амитивил,Haunting in Conecticut и House on Haunted Hill ми се веке гледани,сакам сличен филм.
![]()
Чим толку го препорачувате ќе го изгледам и ќе ви кажам дали е добар или не
--- надополнето ---
Моментално го изгледав DEVIL (2003) и се на се задоволен сум од филмов интересно филмче .. На моменти ми беше глуп зошто она(Ѓаволот) ко ги убиваше се гасеа светлата.....
нз оти ко го земав преводов пишуваше 2003 зато се збунив и јас .. Не е лошо арно е[/B]
2010 е филмот :smir:. Инаку филмчето е топ![]()
http://www.imdb.com/title/tt0389722/Дајте некоја препорака сакам нешто хорор-акција со зомби или вампири? Да не биди само Underworld ili Blade..
фала за препораката го имам гледано овај ....
Пер, сите глупи ги имаш гледано.фала за препораката го имам гледано овај ....