- Член од
- 27 мај 2018
- Мислења
- 907
- Поени од реакции
- 1.559
ne si gubite vreme so ova mongolcevo,blgar= teska dijagnoza
ne si gubite vreme so ova mongolcevo,blgar= teska dijagnoza
...а што е полошо, Русите пак и пак им веруваат „на збор„ на Западните им „партнери„.Зашто со тој преттекст ја лажеа Русија да овозможи житото да оди.
Сарказмов ти е левел “британија ќе пропадне и ќе се распадне, дека излезе од ЕУ”Тоа е тоа, крајот на воениот индустриски комплекс на САД. Работници се избркаа, Локхид под стечај, нема луѓе, нема државни пари.
Браво Путине удри и не жали
И Русите снемаа муниција, Путин е пред умирање, Русија нема користено кластер муниција (немам видено), мирниот протест и марш на Пригожин (Рускиот Ганди), Духот од Киев, Европа смрзна, Русите останаа голи и боси од санкциите.Сарказмов ти е левел “британија ќе пропадне и ќе се распадне, дека излезе од ЕУ”
и што си ти? Некое севишно биќе што функционира на други фреквенции? Ова затоа е форум каде што секој може да се изрази и сподели што мисли, макар и да не е точно.И Русите снемаа муниција, Путин е пред умирање, Русија нема користено кластер муниција (немам видено), мирниот протест и марш на Пригожин (Рускиот Ганди), Духот од Киев, Европа смрзна, Русите останаа голи и боси од санкциите.
Дај кажи како да не ја сакам темава? Вистинска прилика да се почувствуваш како на Walter Bishop од Fringe.
Трол како тебе вака суми што си ти? Некое севишно биќе што функционира на други фреквенции? Ова затоа е форум каде што секој може да се изрази и сподели што мисли, макар и да не е точно.
не знам што да ти речам. Продолжи да лижеш сатанистички газеви.Трол како тебе вака сум
Лошо си сфатил, ме разубедивте веќе. Сега сум на страната на слободниот свет која се бори против евросодомитите, сатанистите, лгбтџг, европскиот исис, нацистите, левичарите, комуниститене знам што да ти речам. Продолжи да лижеш сатанистички газеви.
Немаш ти врска од ништо сирот.Лошо си сфатил, ме разубедивте веќе. Сега сум на страната на слободниот свет која се бори против евросодомитите, сатанистите, лгбтџг, европскиот исис, нацистите, левичарите, комунистите
Баш напротив, боро многу убаво елаборираше зошто е проблем за западот производство на оружје. А и ти мислам дека си свесен дека со либтардијата све е можно, само по се изгледа тешко ти е да го прифатиш тоа.И Русите снемаа муниција, Путин е пред умирање, Русија нема користено кластер муниција (немам видено), мирниот протест и марш на Пригожин (Рускиот Ганди), Духот од Киев, Европа смрзна, Русите останаа голи и боси од санкциите.
Дај кажи како да не ја сакам темава? Вистинска прилика да се почувствуваш како на Walter Bishop од Fringe.
Не збориме за житото наменето за земјите низ африка и не знам каде.Зашто со тој преттекст ја лажеа Русија да овозможи житото да оди.
Веќе ја напаѓаат наци Русија, не знам дали ги пратиш случувањата последнава година. Да не збориме колку илјадници жртви имаат нацистите од оваа скапа екскурзија.Така е, ова е навистина грозно.
Те молам ако ги имаш г-дин Алцахајмеровски или главниот на ОТАНистите на линија, да им речеш веднага да ја нападнат Руската федерација оти ова веќе не се трпи.
да ти припомогнам,
ако ги немаш тогаш барај броеви кај Црпе, претстави се како Вофан и тој веднага ќе ти ги даде теле. броеви.
Првиот што ме цитираше со офтопик не го ниту спомнуваш, и другите 20 члена кои ми реплицираат со навреди.@AntonT12 , @SharpShooter и сите останати - последно предупредување: темата е за војната во Украина, не за конфликтот во 2001, не за Македонија, Албанците, странските зборови, политичките партии, кој колкав ментален склоп има, руската автомобилска индустрија и слично. Следниот пат кога свесно ќе отидете во офтопик кој подоцна трае и трае и трае... ќе има ограничување на пристап до темава.
Не знам зошто ти одговарам, ама ај, да ти стане појасно, а и на сите останати: ниту јас, ниту никој друг од тука не е платен (како што можеби си ти) за да седи 24/7 на форум и да го чита и модерира секое едно мислење. Ако некој те навредил, пријавуваш, ЕДНАШ НЕ СТО ПАТИ, тогаш кога ќе се вклучам ќе ја средам пријавата. Некои од пријавените си добија и казнени поени, некои ќе одморат некое време, значи не ми глуми жртва на мене, и наместо да покажуваш со прст кон други, погледни ти што правиш: пријавуваш мислење затоа што член те навредил со зборовите - „паразит како тебе“, а одам нагоре, и мислењето со кое ти си го почнал муабетот ти е со твој цитат кон него во кој му викаш: „останавте само вие, дружината од психијатрија“. Затоа не мудрувај многу, терај си ја агендата како сакаш, ама последен пат те опоменувам дека за следен офтопик, од било која тема, ќе ти биде ограничен пристапот до истата. Исто и на било кој друг тука.Првиот што ме цитираше со офтопик не го ниту спомнуваш, и другите 20 члена кои ми реплицираат со навреди.