- Член од
- 4 ноември 2017
- Мислења
- 2.209
- Поени од реакции
- 4.177
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Инаку за Самсоненко, чув муабет дека се расфрлал нешто со пари во последно време. Еден пријател ми кажа го видел во Мериот како коцка некои големи суми. Така што, најверојатно си има пари тој, како што сите претпоставуваме. Па, ако се врати ВМРО на власт, не би ме изненадило камбек на проба, преку партија.
После сите срања што ги направи? Што клубовите едвај останаа функционални? Откако целата инфраструктура остана на негово име? Да им се мочам на сите титули, ако клубовите згаснеа. Што знам, не сум сигурен дека никој нема да има против.edno po edno. on imase pari i pred da dojde vo MKD a ima i sega drugi izvori. u princip mkd biznisite za nego sekogas bea sitnica. inace sekako mu go cuvaat mestoto, ne mu treba partija za toa, samo treba da kaze deka se vraka site ke se trgnat da ne misis miho, gradonacalnicite ili komiti ke imaat protiv ako saka povtorno da vlozuval po 10tina miljoni vo vardar?
Тоа се пари на руските служби за купување влијание во др. држави .Исто како Абрамович.Како ги викаат црната каса на КГБ нема дно.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
После сите срања што ги направи? Што клубовите едвај останаа функционални? Откако целата инфраструктура остана на негово име? Да им се мочам на сите титули, ако клубовите згаснеа. Што знам, не сум сигурен дека никој нема да има против.
РК Вардар - од среда добива нови спонзори, така да - таа приказна е завршена.
ФК Вардар - дечките од Комити крв проплукаа за да го спасат клубот и пак да му го дадат? Па сега место 3, да не задолжи 30 милиони?
Јас не викам дека немал туку дека не случајно има.Типичен Руски олигарх.Што мислиш ако ен за Руско влијание зошто инвестираше во Вардар?
nekogas luge vlozuvaat zatoa sto ednostavno go sakaat sportot. ne zaboravaj on igra redovno tenis rekreativno i taa akademija vo germanija mu e bas radi toa sto go saka tenisot. isto bese i so rakometot, on sakase da vlozi vo rakomet, KOMITI i red drugi insisitiraa da vleze vo fudbalot taka? sams nikad ne go interesirase fudbalot, ako se sekavas izgubivme titula zasto ne pobedivme so bregalnica edna sezona i on so prst ne mrdna iako za 20K mozevme da ja kupime taa utakmica. ednostavno samo iskomentira ako ne pobedat, nema da se sampioni otkako mu bese ponudeno da ja kupi utakmicata.Има благодарение на транзицијата исто како и тука.Државни пари се тоа.
Утакмицата си Брегалница не беше борба за титула, туку за Европа со Шкендија. Борба за 4-то место. Нас ни требаше победа, ама одигравме 0-0. Работнички беа шампиони.ako treba da nagagam bi rekol deka vlozuvanjeto u fk vardar mu bese za da se etabilira vo mkd i da privlece vnimanija pred se vo rusija a ne vo mkd, da moze eden den da ide i pobara da go napravat "tipicen ruski oligarh" so toa sto ete ima "vlijanie" vo mkd.
mozeno e i da e sosema drugo, valjda ne mislis u germanija planiral da stane vlijatelen so imanje teniska akademija?nekogas luge vlozuvaat zatoa sto ednostavno go sakaat sportot. ne zaboravaj on igra redovno tenis rekreativno i taa akademija vo germanija mu e bas radi toa sto go saka tenisot. isto bese i so rakometot, on sakase da vlozi vo rakomet, KOMITI i red drugi insisitiraa da vleze vo fudbalot taka? sams nikad ne go interesirase fudbalot, ako se sekavas izgubivme titula zasto ne pobedivme so bregalnica edna sezona i on so prst ne mrdna iako za 20K mozevme da ja kupime taa utakmica. ednostavno samo iskomentira ako ne pobedat, nema da se sampioni otkako mu bese ponudeno da ja kupi utakmicata.
Утакмицата си Брегалница не беше борба за титула, туку за Европа со Шкендија. Борба за 4-то место. Нас ни требаше победа, ама одигравме 0-0. Работнички беа шампиони.