Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
3-0 на 100 денари :pos:
Јас не се коцкам веќе може 2 години. Ако веќе дискутираме за суми, подобро е да играш на стотче него да лупаш големи пари и да кинеш нерви. За жал имам изгубено доста пари на коцка, така да едноставно не ми е интересно да играм на стотче, макар да е и некој астрономски коефициент. Ако нешто ти значи (пошто пробуваш да ме понижиш демек уплаќам 100 ден), имам пуштано тикети преку 2к евра, и ми се има десено да сум 6к у минус за еден ден. Среќен?

Mnogu bese potcenet Alkaraz od strana na kladilnicite, spored mene realniot koeficient ne trebase da bide povekje od 2.20, 2.30.
Za 2.75 koef bi go odigral sekogas i vo sekoe vreme, na bilo koj turnir i na bilo koja podloga.
Mislam deka doprva ke postane najdobar teniser vo istorijata.
Narednite 15 godini ke dominira epten, posebno od koga Djokovic ke se penzionira.
Screenshot_20230716_195653_Chrome.jpg

Mnogu bese potcenet Alkaraz od strana na kladilnicite, spored mene realniot koeficient ne trebase da bide povekje od 2.20, 2.30.
Za 2.75 koef bi go odigral sekogas i vo sekoe vreme, na bilo koj turnir i na bilo koja podloga.
Mislam deka doprva ke postane najdobar teniser vo istorijata.
Narednite 15 godini ke dominira epten, posebno od koga Djokovic ke se penzionira.
Прегледај го приврзокот 384599
Изи брат ти ли си,само ти можеш ваква уплата да пуштиш

Братот е докажана коцкарска мудоња, штета шо се тригнува лесно и пцуе се живо па го гледаме со разни живописни имиња за јузери. :pos:

Братот е докажана коцкарска мудоња, штета шо се тригнува лесно и пцуе се живо па го гледаме со разни живописни имиња за јузери. :pos:

Od koga sum baniran pominaa skoro 2 meseci, ne sum napravil ni eden akaunt taka da ne e poshteno da mi se stavaat takvi epiteti.
Potocno napraviv 2 akaunti koi Acid vednas mi gi banira i se otkazav.
Se nadevam nema da mi go baniraat ovoj akaunt za da mozam od vreme na vreme da ve druzam.
Ne zasluzuvam ban po ni eden perimetar, tuku glavniot na forumot me ima zamrazeno zatoa sto go iskinav vo vrska so dildata, mu gi napikav vo site dupki.

Od koga sum baniran pominaa skoro 2 meseci, ne sum napravil ni eden akaunt taka da ne e poshteno da mi se stavaat takvi epiteti.
Potocno napraviv 2 akaunti koi Acid vednas mi gi banira i se otkazav.
Se nadevam nema da mi go baniraat ovoj akaunt za da mozam od vreme na vreme da ve druzam.
Ne zasluzuvam ban po ni eden perimetar, tuku glavniot na forumot me ima zamrazeno zatoa sto go iskinav vo vrska so dildata, mu gi napikav vo site dupki.

Немам јас ништо против, баш напротив сакам да си на форумот. Проблемот е шо не сфаќаш како функционира ова срање. Се додека му ги пуниш дупките на главниот ќе те банират. :pos:

Немам јас ништо против, баш напротив сакам да си на форумот. Проблемот е шо не сфаќаш како функционира ова срање. Се додека му ги пуниш дупките на главниот ќе те банират. :pos:

Samo da ne prodavam dilda ili da si igram so istite. Me boli kurot za forumot ili me boli kurot ako sum baniran, mozam da ziveam i bez forumot.

Cekam da ja izvadat vo ponuda za utre basket zheni do 19 godini Amerika protiv Tajvan, so 100 poeni razlika ke gi tepaat.
Gledam nekoi kladilnici na internet nudat hendikep 52.5, treba da odi mnogu lesno.
Ke uplatam 500 evra.

Vecerva odluciv da se ispijanam i da se iskockam jako.
Pocina majkata na moj dobar drugar.
Da ne odam vo kazino i da se blamiram, podobro ke se iskockam na sportska.
Uplativ 1000 evra na Hjuston NBA letna liga, nacekav 2.15 koeficient vo taš bet, vo site drugi kladilnici koeficientot e 2.05, 2.10.
Cela nokj ke pijam vino kako voda, a sabajle pred legnuvanje se nadevam deka ke se napijam čaj so med, ako pobedat Hjuston.
20230717_223952.jpg

Vecerva odluciv da se ispijanam i da se iskockam jako.
Pocina majkata na moj dobar drugar.
Da ne odam vo kazino i da se blamiram, podobro ke se iskockam na sportska.
Uplativ 1000 evra na Hjuston NBA letna liga, nacekav 2.15 koeficient vo taš bet, vo site drugi kladilnici koeficientot e 2.05, 2.10.
Cela nokj ke pijam vino kako voda, a sabajle pred legnuvanje se nadevam deka ke se napijam čaj so med, ako pobedat Hjuston.
Прегледај го приврзокот 384749

Какво оправдување за коцкање

Какво оправдување за коцкање

Ne e opravduvanje za kockanje, jas posekako se kockam.
Opravduvanje e za ova sto ke se ispijanam do umiranje, uste ne sum pocnal da pijam, eve za nekoi pola sat ke ja otvoram prvata flasha vino, do sabajle 5 litri ke ispijam.
Ke se javam vo požarna od sabajle.
Na arno neka e.

Ne e opravduvanje za kockanje, jas posekako se kockam.
Opravduvanje e za ova sto ke se ispijanam do umiranje, uste ne sum pocnal da pijam, eve za nekoi pola sat ke ja otvoram prvata flasha vino, do sabajle 5 litri ke ispijam.
Ke se javam vo požarna od sabajle.
Na arno neka e.
Подобро земи пиј виски, да не те боли глава сабајле.Со вино нема да можеш бел ден да видиш

Koga ne saka ne saka toa e. Zdravje.
Momentalno vo novcanikot imam 20 cigli taka da edna pomalku ne e problem.
Utre ke gi vratam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom