- Член од
- 11 април 2023
- Мислења
- 2.317
- Поени од реакции
- 8.123
Се спомнуваат Холинс од Макаби ,Шенгелија и Лојд ,е сега сигурно нема сите да ги донесатНедај Боже, а и мислам дека не е во плановите на Душко. Се споменува Шенгелија и уште една двојка.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се спомнуваат Холинс од Макаби ,Шенгелија и Лојд ,е сега сигурно нема сите да ги донесатНедај Боже, а и мислам дека не е во плановите на Душко. Се споменува Шенгелија и уште една двојка.

Не го сфаќам баш hype-от околу Црвена Ѕвезда. Освен Напиер, се друго е Евролигашки просек. Со овој состав на хартија не се ни топ 8 според мене, ама нормално се може да се случи во текот на сезоната.Од каде толку пари тимовите од Србија,другиве вода може да им носат.Денес очекувам промоција и на братот Миро во Партизан.Сума сумаре дербиво во Београд ќе биде во ранг на Реал Барса право ел класико.Нека влезат и двете во Ф4 нека играат и финале.
Денес звезда го земале плејоф гледав од ланска сезона инсерти многу добро делува,брз добар шутер ,ќе видиме како ќе адаптира.
Очекувам уште најмалку 3 засилувања кај партизан.
Напротив имаат солиден тим со искусни играчи.Може и подобар од ланскиот,само останува на нив како ќе се уиграат.Не го заборавај Рокас што дојде од Баскониа, страшен играч како напад така и одбрана.Не го сфаќам баш hype-от околу Црвена Ѕвезда. Освен Напиер, се друго е Евролигашки просек. Со овој состав на хартија не се ни топ 8 според мене, ама нормално се може да се случи во текот на сезоната.
Од каде толку пари тимовите од Србија,другиве вода може да им носат.Денес очекувам промоција и на братот Миро во Партизан.Сума сумаре дербиво во србија ќе биде во ранг на Реал Барса право ел класико.Нека влезат и двете во Ф4 нека играат и финале.
Денес звезда го земале плејоф гледав од ланска сезона инсерти многу добро делува,брз добар шутер ,ќе видиме како ќе адаптира.
Очекувам уште најмалку 3 засилувања кај партизан.
Ми се допаѓаат трансферите на Рокас, Ханга и Симоновиќ на пример, него муабетот ми е дека овој тим не е зрел за Ф4, и реалниот квалитет е околу 7-10 место.Напротив имаат солиден тим со искусни играчи.Може и подобар од ланскиот,само останува на нив како ќе се уиграат.Не го заборавај Рокас што дојде од Баскониа, страшен играч како напад така и одбрана.
Ми се допаѓаат трансферите на Рокас, Ханга и Симоновиќ на пример, него муабетот ми е дека овој тим не е зрел за Ф4, и реалниот квалитет е околу 7-10 место.

добро, кој му се заканувал да не игра за партизан?