- Член од
- 14 септември 2010
- Мислења
- 221
- Поени од реакции
- 251
Не не држи во неизвесност баце кажи ни којПрочепкај кој профил на фб е популарен моментално ама е деактивиран
Не не држи во неизвесност баце кажи ни којПрочепкај кој профил на фб е популарен моментално ама е деактивиран
Па пиши бе брат, кај може да го најде популарниот профил кога е деактивиран.Прочепкај кој профил на фб е популарен моментално ама е деактивиран
Газдата на авто Нико - Алекс и две кучки небитни. Се сумља дека шпионот е тука со нив.nego mene me intresira koj se tie dve picki sto bile so niv
i taj ti e eden vid maska kurva...za paricki grk stanal.Газдата на авто Нико - Алекс и две кучки небитни. Се сумља дека шпионот е тука со нив.
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Тука друго име пишува:Газдата на авто Нико - Алекс и две кучки небитни. Се сумља дека шпионот е тука со нив.
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Glavnata bitka e Dui so pomos na drzavnite sluzbi protiv ognenata grupa, ovie od Dukjandzik se kolateralna steta t.e Ahmeti gi kaznuva ognenite so sto im go skratuva glavniot izvor na kes (preku drogata). Ovie od Baron povratnici od Isis e samo iskoristeni/uceneti od sluzbite da ne odat vo zatvor, pa sega ke im vrsat valkani raboti likvidacii.Телма пишува дека кланот Грчец Дуќанџик е во војна со кланот Барон од Чаир а не со Беланоца:https://telma.com.mk/2023/07/15/likvidacija-na-egejsko-more-vojnata-na-skopskite-klanovi-prodolzhuva-i-nadvor-od-makedonija/
Ebago pa ovaa plasticna kukla...putin ako frle nuklerka plastikata kje i se rastope...kakov konzul imame..makedonija e znaci stabilna drzava...Дина Лирниченко се вика девојката со која Оки беше у врска долго време, не знам дали она била со него во Ханиоти сега. Природно, прилично грдичка девојка али такви со дрољесто носење како што се носеше она, кај нас ги викаат секс-бомби. Додатно на тоа прилично и се има унаказено со пластични операции мислам во последниов период. Многу сличен стил на таа старлетата од Србија што ја имаше по медиуми дека била во врска со Жила, само што оваа беше во некој си ЕУ-Нато совет кај нас.
Некое српско-украинско потекло има мислам.
Не тропај, сликава е кадар од серијата Black Ops.
Kaде реков дека не е?Не тропај, сликава е кадар од серијата Black Ops.