Криминалци и криминални групи во МК

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.430
dajte kazete koj kurvi odile se na odmor so brakjata nasi klecale gi za linija belo....:aplauz:
nevestite na instagram se slikat kako uzivat po odmori vo egejska makedonija :kajgana:
ono ustvari mocat gi po facata, pa isplaknat si ocite so egejska voda.:jajce:

Член од
2 декември 2019
Мислења
113
Поени од реакции
142
  • Трите ликвидации на браќата Идризи (Камер и Јонуз) како и на Жила и Љаци се извршени ноќ пред исламските верски празници..
  • 12.5.2021 – Рамазан Бајрам. Убиен – Камбер Идризи.
  • 25.4.2022 – Qadr Night. Верниците сметаат дека на оваа ноќ гревовите се простуваат. Убиен е Јонуз Идризи.
  • 06.3.2023 – Mid-Sha’ban. Се смета за ноќ кога Алах може да им прости на грешниците и се организираат молитви за прошка од Алах за починатите предци. Убиени се Јетон Кривањева – Жила и Енес Исеинов – Љаци.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.535
Поени од реакции
2.396
Прочепкај кој профил на фб е популарен моментално ама е деактивиран
Па пиши бе брат, кај може да го најде популарниот профил кога е деактивиран.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.970
Поени од реакции
5.834

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.663
Поени од реакции
14.538
Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.639
Поени од реакции
4.243
Дина Лирниченко се вика девојката со која Оки беше у врска долго време, не знам дали она била со него во Ханиоти сега. Природно, прилично грдичка девојка али такви со дрољесто носење како што се носеше она, кај нас ги викаат секс-бомби. Додатно на тоа прилично и се има унаказено со пластични операции мислам во последниов период. Многу сличен стил на таа старлетата од Србија што ја имаше по медиуми дека била во врска со Жила, само што оваа беше во некој си ЕУ-Нато совет кај нас. :brlav:
Некое српско-украинско потекло има мислам.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.535
Поени од реакции
3.698
Glavnata bitka e Dui so pomos na drzavnite sluzbi protiv ognenata grupa, ovie od Dukjandzik se kolateralna steta t.e Ahmeti gi kaznuva ognenite so sto im go skratuva glavniot izvor na kes (preku drogata). Ovie od Baron povratnici od Isis e samo iskoristeni/uceneti od sluzbite da ne odat vo zatvor, pa sega ke im vrsat valkani raboti likvidacii.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.430
Дина Лирниченко се вика девојката со која Оки беше у врска долго време, не знам дали она била со него во Ханиоти сега. Природно, прилично грдичка девојка али такви со дрољесто носење како што се носеше она, кај нас ги викаат секс-бомби. Додатно на тоа прилично и се има унаказено со пластични операции мислам во последниов период. Многу сличен стил на таа старлетата од Србија што ја имаше по медиуми дека била во врска со Жила, само што оваа беше во некој си ЕУ-Нато совет кај нас. :brlav:
Некое српско-украинско потекло има мислам.
Ebago pa ovaa plasticna kukla...putin ako frle nuklerka plastikata kje i se rastope...kakov konzul imame..makedonija e znaci stabilna drzava...
za ova znaci ima prodademe...da se bogatat teroristi od nasa drzava...i hotel i kupul masala...sto ti znaci beloto...gram po gram...od 50 evra do 5 miliona.

Kajgana Shop

На врв Bottom