Искусна е со белото одлично и беше легнала сцената.Не тропај, сликава е кадар од серијата Black Ops.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искусна е со белото одлично и беше легнала сцената.Не тропај, сликава е кадар од серијата Black Ops.
Тото РинаИ шо е поентата на тоа да си мафијаш а да не доживееш ниту 40? Има нешто поетско у тоа да умреш млад, или јас не разбирам?
Со многу восхит се зборува за ваков калибар на луѓе, глобално насекаде не само на Балканот. Некни гледав емисија за италијанската мафија кој ја формирал па кој наследува престоли на фамилии, абре скоро ниту еден немаше да проживеал над 45. Ретко можда некој јак бос кој воопшто и не видел никаква акција на улица и води се преку канцеларија.
Линк?Интересна видео порака има на фејсбук профилот на Тоте.Некој што разбира Албански може да ја преведе.
Таа е стара порака, испратена лично до Оки каде што му вика дека ке го запали жив, и ке го закопа а потоа ке ја запали и земјата во која е закопан, но после 15-тина дена беше изрешетан на рузвелтова.Интересна видео порака има на фејсбук профилот на Тоте.Некој што разбира Албански може да ја преведе.
Еве ги, стигнаа.Слабо денес нови профили на форумов, очекував дека ќе има над 10 ,ама сум се заебал.
Оки и Жила ќе живеат засекогаш во нашите срца. Исто ко да се живи. На тоа се мислело.Имаа теории на заговор дека Оки и Жила се живи,дека ова се монторани убиства за да се тргнат од јавноста и да си живеат живот настрана од сите гомнарии.Секако за ова платено е многу кеш.
Ацо? Тој колку што го гледам на linkedin става по 10 постови на ден.Газдата на авто Нико - Алекс и две кучки небитни. Се сумља дека шпионот е тука со нив.
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Дезинформација е ова.Туку ме интересира кој се двете дами што искористиле ,,special offer for last week"Ацо? Тој колку што го гледам на linkedin става по 10 постови на ден.
Popameten si koga ne zboruvash.Имаа теории на заговор дека Оки и Жила се живи,дека ова се монторани убиства за да се тргнат од јавноста и да си живеат живот настрана од сите гомнарии.Секако за ова платено е многу кеш.