Тек ќе бидат ебени овие гнидиве француски , уште им е рано за 20тина година кога овие ќе се накотат до 15-20% на национално ниво после почиња џихадот сеа уште им даваат да мрдаат лево десно.Во 2019 година речиси 20% од новородените во Франција добиле муслимански имиња.
![]()
Во 2022 во населба во Париз (претпоставувам) процентот на муслимански имиња на новородени изнесува 58.
![]()
Denes vo kladilnicata mi sedea husein, Ahmed mohamed, Erdoğan, kasim,, Ismail, hasan...I gledam nekoj se izderuva vikam nekoj Jugo on da ti bide Kemal I uste eden Ahmed pozadi nego..... toa e se sto treba da znaete za evropa..Тек ќе бидат ебени овие гнидиве француски , уште им е рано за 20тина година кога овие ќе се накотат до 15-20% на национално ниво после почиња џихадот сеа уште им даваат да мрдаат лево десно.
Јас знам дека повици да се пали,кради и убива секогаш било кривично дело, ама ајде.Добар пример за слободата на говорот во демократска ЕУ.
Но не заборавај да го тагнеш колегата @Vartolu кој никогаш не пропушта шанса да ги критикува западните недемократски чинови. Штета би било да го пропушти ова.
ne razbirash ti, ne ja gledas golemata slika. ponekogash gazenje na demokratijata e za nashe dobro, so najdobri nameri e toa
ЕУ ќе гаси социјални мрежи кога народ ќе се крене против нив
Ако за време на немири во Унијата социјални мрежи не ги испочитуваат барањата од властите за бришење на за нив спорни содржини, тогаш истите овие власти ќе можат целосно да ги изгасат социјалните мрежи.
тој некој југо е цивилизација во споредба со стоката покрај која живееш секојдневно без разлика дали е Ханс или некој мохамед.Denes vo kladilnicata mi sedea husein, Ahmed mohamed, Erdoğan, kasim,, Ismail, hasan...I gledam nekoj se izderuva vikam nekoj Jugo on da ti bide Kemal I uste eden Ahmed pozadi nego..... toa e se sto treba da znaete za evropa..