Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

KU4E

Професионален Србоман
Член од
24 јуни 2023
Мислења
42
Поени од реакции
25
Izvini ovoj del me interesira, ovaa zastava kocka im e padnata na Grobari Kumanovo??
Да,со грбот во средина,не знам многу детали,само знам дека пробале луѓето да ја вратат но не успеале.
Автоматски споено мислење:

A kaj trgnale oni za nekoj da gi sopre? :)
хахахахахха колку сте смешни ЕЈ,не можете да ги зезате за Баир,графитот скоро па беспрекорно изработен, ама мора нешто да им најдеш и да кажеш па што сака нека е.

Последно уредено:
Член од
30 декември 2021
Мислења
174
Поени од реакции
225
Jas imam slusnato sosema druga prikazna, pogolem broj od vodeckite lugje im se vo stranstvo, a eden sto bil mislam i direktor na nekoe javno pretprijatie i si dal ostavka, ama ti velis deka si del od niv i imas info od prva raka.

KU4E

Професионален Србоман
Член од
24 јуни 2023
Мислења
42
Поени од реакции
25
Jas imam slusnato sosema druga prikazna, pogolem broj od vodeckite lugje im se vo stranstvo, a eden sto bil mislam i direktor na nekoe javno pretprijatie i si dal ostavka, ama ti velis deka si del od niv i imas info od prva raka.
Падната е, и навистина на утакмици, добар пример на гостување во Аеродром,нема да видиш застава на ГРКУ,за жал не е прв пат и Гробари Битола падаа пред неколку години,е сега иднината на локалната сцена воопшто не изгледа добро,куцз секојдневно расте,така да тешко дека ке го поновиме вракјањето на групата како што беше после првото паѓање во 96,но да,има вистина и во тоа што го ти збориш.

Член од
11 октомври 2022
Мислења
277
Поени од реакции
704
Падната е, и навистина на утакмици, добар пример на гостување во Аеродром,нема да видиш застава на ГРКУ,за жал не е прв пат и Гробари Битола падаа пред неколку години,е сега иднината на локалната сцена воопшто не изгледа добро,куцз секојдневно расте,така да тешко дека ке го поновиме вракјањето на групата како што беше после првото паѓање во 96,но да,има вистина и во тоа што го ти збориш.
Ти од која група си?

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.730
Поени од реакции
3.112
Abe momce gledam sakas da meris muda ti ocigledno ama go pikas gzot kaj sto se merat kurovi. Aj smiri strasti izlezi si na sirok sokak napij se edno pivo I uzivaj.

Za grafitov. Koga crtas grafit po pravilo treba da ispratis nekakva poraka koja site ke ja vidat I pritoa taa poraka da bide izdrzana. Kaj ovoj grafit sto ima realno? Na edno gostovanje bile I odma falbi zanesuvanja. Da ne prifativte od vasive bratcinja posto tie se poznati po falbite ili t.n. kav'darecki falbi :)
Koga sme kaj niv maestroto sto objasnuvase kako se crtalo.. bil so nekoi sto znaat da go rabotat toa pa ovde glumi umetnik nebare Pikaso e :)))
P.S. batalete tehnikata kako se crta celta e porakata vo grafitot.

KU4E

Професионален Србоман
Член од
24 јуни 2023
Мислења
42
Поени од реакции
25
Ти од која група си?
Имам идено у Аеродром на МЗТ Партизан, знам се сс некои људи, ама никад не сам бија некој"члан" на ГРКУ да црта графити и лепи налепнице.

Член од
30 декември 2021
Мислења
174
Поени од реакции
225
ti decko si ocigledno slucaen minuac i rekla kazala tip vo navivacki vodi, slusnal, nesto videl, imas ideno vo Aerodrom na MZT, ocigledno najgolemo navivacko dostignuvanje za tebe, pogore pisuvas deka nema sansi da se vrati grupata kako posle pagjanjeto na zastavata 96 i toa go pisuvas vo prvo lice, kako i od tebe da zavisi dali ke se vrati grupata, vo toj period voopsto nema grupa, pobaraj na google ke ja vidis zastavata na jUG na 100to derbi do sexton lions i alkatraz, a poim ocigledno nemas ni kako i koga e padnata zastavata za koja zboruvas, kockata sto se nosi na jug poslednive godini, nitu ima grb na klubot kako sto pisuvas,nitu e padnata, namerno te prasav za da vidam kolku si upaten stvarno, GRKU kako skratenica nikogas ne e koristena,eve i malku da istrazuvas, rasprasaj se za tepackata na detoil i batali da zboruvas za nesto sto pominalo pokraj tebe, ke pomisli nekoj deka stvarno nesto znaes, a ti samo znaes nekoi lugje.
imaj ubav den i batali navivacki temi.

Член од
11 октомври 2022
Мислења
277
Поени од реакции
704
Имам идено у Аеродром на МЗТ Партизан, знам се сс некои људи, ама никад не сам бија некој"члан" на ГРКУ да црта графити и лепи налепнице.
Биди наш човек, мани ги тија београѓани

Последно уредено:
Член од
31 август 2021
Мислења
451
Поени од реакции
2.515
Добар мајтап и на Хордата на Злата им удрија :D :oeoeoe:
Gallery_1689256440485.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.