Да,со грбот во средина,не знам многу детали,само знам дека пробале луѓето да ја вратат но не успеале.Izvini ovoj del me interesira, ovaa zastava kocka im e padnata na Grobari Kumanovo??
хахахахахха колку сте смешни ЕЈ,не можете да ги зезате за Баир,графитот скоро па беспрекорно изработен, ама мора нешто да им најдеш и да кажеш па што сака нека е.A kaj trgnale oni za nekoj da gi sopre?![]()
Падната е, и навистина на утакмици, добар пример на гостување во Аеродром,нема да видиш застава на ГРКУ,за жал не е прв пат и Гробари Битола падаа пред неколку години,е сега иднината на локалната сцена воопшто не изгледа добро,куцз секојдневно расте,така да тешко дека ке го поновиме вракјањето на групата како што беше после првото паѓање во 96,но да,има вистина и во тоа што го ти збориш.Jas imam slusnato sosema druga prikazna, pogolem broj od vodeckite lugje im se vo stranstvo, a eden sto bil mislam i direktor na nekoe javno pretprijatie i si dal ostavka, ama ti velis deka si del od niv i imas info od prva raka.
Ти од која група си?Падната е, и навистина на утакмици, добар пример на гостување во Аеродром,нема да видиш застава на ГРКУ,за жал не е прв пат и Гробари Битола падаа пред неколку години,е сега иднината на локалната сцена воопшто не изгледа добро,куцз секојдневно расте,така да тешко дека ке го поновиме вракјањето на групата како што беше после првото паѓање во 96,но да,има вистина и во тоа што го ти збориш.
Abe momce gledam sakas da meris muda ti ocigledno ama go pikas gzot kaj sto se merat kurovi. Aj smiri strasti izlezi si na sirok sokak napij se edno pivo I uzivaj.
Имам идено у Аеродром на МЗТ Партизан, знам се сс некои људи, ама никад не сам бија некој"члан" на ГРКУ да црта графити и лепи налепнице.Ти од која група си?
Биди наш човек, мани ги тија београѓаниИмам идено у Аеродром на МЗТ Партизан, знам се сс некои људи, ама никад не сам бија некој"члан" на ГРКУ да црта графити и лепи налепнице.
Би јас,ама нашите лугје односно Куманите ги нема 5-6 години векјБиди наш човек, мани ги тија београѓани
So be ti brkaj ajde rabota zboris ovde nekoj gluposti i sea demek gi nema kumani i zatoa srckava stanal srboman idi izmi lice i makni se od tukaБи јас,ама нашите лугје односно Куманите ги нема 5-6 години векј
Ајде срцка кој ти се обрати на тебе?So be ti brkaj ajde rabota zboris ovde nekoj gluposti i sea demek gi nema kumani i zatoa srckava stanal srboman idi izmi lice i makni se od tuka