Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
здраво , интересира ме ваше мислење за Mancera Aoud Lemon Mint , у план сам да га купу на слепо , какво искуство имате ви сс овј парфем :?

Best value for money. Земај слободно, екстра летен парфем со страшни перформанси.

Во која парфимерија во Скопје има поголем избор на Lattafa машки парфеми со тестери, не би сакал да земам парфем на слепо или по ревју и мислење на некој друг, сепак парфемот пред се треба мене да ми се бендиса а не само на околината :)

Amber Oud Gold Edition Al Haramain Perfumes или Jardin Exclusif Mancera? Слична цена се исто мл. Како се перформансите? Двата изглегле на пазар во 2018г. но верувам после 2020 се реформулирани.

Продавам нови машки парфеми (старите пакувања) во целофан: Oriflame Glacier 100 ml и Oriflame Еclat 75 ml , цена 150 ден. пониска од моменталната (најниската во моментот кога ќе го проверите сајтот на Orflame), во моментов Glacier за 350 ден, Еclat за 650 ден.

Последно уредено:
Spicebomb го има ли некаде како тестер, да проверам како мириса? Во fragrance.mk го има да се купи, али не му го знам мирисот, а не сум го сретнал негде до сега.

Attachments

• 71XeWaxwOKL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    71XeWaxwOKL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    118 KB · Прегледи: 22
Имате група на ФБ и човек што продава парфеми по екстра цени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom