Тој нивен граѓански устав недозволува да си претседател ако не си по потекло етнички Грк барем од еден од родителите. Ептен им е граѓански уставотГлеаш сум погодил. Граѓански устав е. Дури и да се спомнува Greeks.
Тој нивен граѓански устав недозволува да си претседател ако не си по потекло етнички Грк барем од еден од родителите. Ептен им е граѓански уставотГлеаш сум погодил. Граѓански устав е. Дури и да се спомнува Greeks.
Еве го делот од уставот кој го опишува оваТој нивен граѓански устав недозволува да си претседател ако не си по потекло етнички Грк барем од еден од родителите. Ептен им е граѓански уставот
Toa bi bilo strateška greska ako se gonat sega bez vlast na državno nivo. Našite zakoni velat deka za edno isto krivično delo nemozi 2 pati da se goni nekoe lice.а она шо беше ветувано од градоначалниците на Вмро дека кога ќе дојдат на место,ќе ги гонеле кривично претходниците на СДС ... Каде е тоа ? Во Ѓорче требаше копилето на Сдс да го јаде гадно и досега во затвор . Цело Ѓорче го ископа,два пати ги реновираше исти улици итн ....
Вмро лаже и само се преправа да дојде до власт .
Чим на локално ниво не се гонат АКА реваншизам ,тогаш како че биде на државно ниво или камоли повисокото ниво како Зоран Заев и неговата фамилија,Дуи и потесното грло .
Ех, да беше само таа проблемот, а судството што врие од жени корумпирани до коска ?Полошо нешто од кадровата политика на Сдс, е кадровата политика на Вмро. Од сите женишта у градов тие најменталната ја најдоа за да ја поддржат за градоначалник. Се удави градов во ѓубришта.
Ова делува веродостојно за претседателот да. Не сум знаел искрено. Меѓутоа самиот термин descent овде може да се интерпретира дека предокот е од Грција.Еве го делот од уставот кој го опишува ова
@SharpShooter ова каква реторика е? Фашистичка да не е? Или граѓанска? Или можеби некоја трета реторика која е исклучок специфично само за претседателот на државата.
Одговори ми со да или не(па образложувај колку сакаш):Ова делува веродостојно за претседателот да. Не сум знаел искрено. Меѓутоа самиот термин descent овде може да се интерпретира дека предокот е од Грција.
Да, доколку под грчки народ подразбираш луѓе што живеат во Грција.Одговори ми со да или не(па образложувај колку сакаш):
Дали Грција е држава на грчкиот народ, да или не?
Ние сме поделено племе пошто немаме црвени линии во однос на ниту едно прашање.каков народ(стока) во која и самиот претседател има изјавено таква и власт.Па сега ви е криво кога како племе сме поделени нека не јебата можат и појако.Едни на други очи си вадиме брачата пепел прават искочи надвор хаос направи друго ке биде ама г'зовите под наем дадени па нека јаваат.
Daj gi crvenite linii od tvoja gledna tocka za nacionalno obedinuvanje i pomiruvanje na Makedoncite.Ние сме поделено племе пошто немаме црвени линии во однос на ниту едно прашање.
ФИРОМ или Северџанија и македонските политичари се како членот @Vartolu на форумов.
Се обидува да им го испуши на сите на форумов за да придобие пријателчиња од повеќе страни, ама на крај сите го праат шут петко.
Така и нашето државиче.