Франција, немири, здраво

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Се дешава ли нешто во франција? На вести забрането е изгледа да се збори.

Mene da me tovarat... a prvo da me izdrogirat...jas vezbav so cecenec kik bolser- Tie so bradite... vikam drugovi vcerabimase gej parada a I pufovi imate na sekoj kilometar tamu ke dobiete informacija a ne da barare ovde kaj sto ima bebinja i familii...... bea 5 6 dusi nosea I roleksi... da bea trojca mi treba minuta I pol ama znam deka zakonot e los ako skrsis nekoj raka ili noga...cecenecot im kaza nesto I zaminaa brzo... na vas vi e lesno da se nasmeete muabetot e deka se moze tuka da te snajde duri I takva situacija... kakov debakl od luge.
Си провоцирал гарант, си се фрцкал таму.

Се дешава ли нешто во франција? На вести забрането е изгледа да се збори.
Знам дека завчера на 3ти полицијата тргнала во контраофанзива ( ама не како украинскава), угасиле интернет и на твитер блокирале видеа од Француски ИП адреси. Од турски и руски странци видов дека полицијата сега млати, не жали ама затоа се е воглавно цензурирано.

Знам дека завчера на 3ти полицијата тргнала во контраофанзива ( ама не како украинскава), угасиле интернет и на твитер блокирале видеа од Француски ИП адреси. Од турски и руски странци видов дека полицијата сега млати, не жали ама затоа се е воглавно цензурирано.
Сподели ако имаш некое видео,тешко се наоѓаат

Сподели ако имаш некое видео,тешко се наоѓаат
На хаштагов #franceonfire тука наоѓам.
Еве у Марсеј дури и воени возила се излезени на улиците.

Иначе еве каде ги млатат :

Линк некој, доказ?

полицијата сега млати, не жали ама затоа се е воглавно цензурирано.
А што претходно имаше само воспитни мерки? :pos:
Па логично ќе биде цензурирано ама не значи тоа дека не можеш да снимаш.

А што претходно имаше само воспитни мерки? :pos:
Па логично ќе биде цензурирано ама не значи тоа дека не можеш да снимаш.
Така де, затоа видеава првично беа споделени од турски и руски профили што користат ИП различна од Франција.

Така де, затоа видеава првично беа споделени од турски и руски профили што користат ИП различна од Франција.
Mislam i sam ne vervas deka internetot vo cela Francija beshe iskluchen..Taka si mislam jas...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom