Replika Patiki na Instagram.

• Креатор на темата Креатор на темата moneytalkxx
  • Време на започнување Време на започнување
Oti sum 25 godini unlike you, so da nosime drugar? Opinki n od na pazar handmade a?
Brendovi na budzet do 50-100 evra imas i toa dosta kvalitetni.
Loto, Navigare, Sergio Takini, Rebook, New Balance, Slazanger, Umbro, UnderArmor, Converse od SportReality
Snikeri i konduri cista koza od oxfrod shoes prodavnicata skopje,
Farmerki kvalitetni imas od walkiki.
Jakni isto od walkiki ili onlajn od prodavnici na internet.
Majci, bluzi, rolki, dukseri 100 posto pamuk po butici ili onlajn, se ti e po 500-1000 denara.
Casovnici imate seiko, orient, citizen, casio, g-shock
==========================
Pokraj tolku izbor zarem morate fejkovi da nosete od glava do peti?

Ти продужи да им плаќаш на Најки и Адидас по 200 евра за патика додека они спонзорираат сатанизам.

И кај Сорос оди процент. Најдобро гол и бос да одиш, да не одат парите кај сатаната!

Kloshar za vakvi ko tebe pisav zadrska od glupi komentari, Rabotam Fullstack Dev 4 godini mozi ti imas pari gjupak
Ti da rabotese kako sto pisuvas kje si kupese 200 evra patiki orginal, relano gledano i ne se mnogu 200 evra.
Cel balkan site mladite nosete repliki od glava do peta, od mocka ste praveni, po cel den na tiktok i instagram dremete.
Tipicni klosari, prodade nivata za 20.000 evra. Kupe odma kola polovna i replika hublot i roleks za 500 evra.. i ajde falenje na tiktok i instagram..
Tolku e preplaven balkanot so repliki sto jas koga nosam orginal lugjeto prasuvat i mislat deka e replika.

P.S: Kinezite od vas takvite sto nosete replika milionski profiti pravat, trijat gi racete...Proizvedat go za 2 evra prodavat vi go 100 evra

многу погрешно мислење имаш. Многу квалитетот е подобрен. Удобни и трајни се. Ти продужи да им плаќаш на Најки и Адидас по 200 евра за патика додека они спонзорираат сатанизам.
New Balance 50 евра поздрав.

До овој дунстеров што ја отворил темата. Ние сме биле глупави старчиња што сме коментирале на јавен форум, а тој не е глуп што плаќа 100 евра за фејк патики и пак гази како на потковица(негови зборови).

многу погрешно мислење имаш. Многу квалитетот е подобрен. Удобни и трајни се. Ти продужи да им плаќаш на Најки и Адидас по 200 евра за патика додека они спонзорираат сатанизам.
Ааааа епа добро ондак ти продужи да плаќаш 20 евра што идат кај Ердоган за да ти шири радикален ислам и да ти обучува муџахедини у Сарај, Косово и Босна.

Сатанизам >>>>>> смрдлива нога.

Јас еднаш купив патики 7 евра од Алиекспрес од љубопитност. Едната дојде без ѓон, картони беше пуна внатре и малце гума колку да се замаскира. :pos:

Ааааа епа добро ондак ти продужи да плаќаш 20 евра што идат кај Ердоган за да ти шири радикален ислам и да ти обучува муџахедини у Сарај, Косово и Босна.

Сатанизам >>>>>> смрдлива нога.

Ја пак на Ердоган ќе му дадам 300 денари, ти ќе им дадеш 150-200 евра на сатанистите. Твоите патики ги праело некое детенце од 7 години у Бангладеш за 20 центи на саат. Моите барем ги праела некоја турчинка која е колку толку платена.

Иначе се облеков од глава до пети сеа скоро, 4 маици Поло за 1300 денари 100% памук, башка фармерки имаше исто џабе, али имам повише пара така да не земав.

200 евра не би дал за гојзерици не пак за патики. Послените патики што ги купив се од продавница за алати во Србија и чинеа 2400 денари. Модел Getout. Претходните ги носев 2 години. Плус имам две рала танки патики купени за по 700 денари од КАМ Маркет. Едните ги носам веќе второ лето.

Ја пак на Ердоган ќе му дадам 300 денари, ти ќе им дадеш 150-200 евра на сатанистите. Твоите патики ги праело некое детенце од 7 години у Бангладеш за 20 центи на саат. Моите барем ги праела некоја турчинка која е колку толку платена.

Иначе се облеков од глава до пети сеа скоро, 4 маици Поло за 1300 денари 100% памук, башка фармерки имаше исто џабе, али имам повише пара така да не земав.
Да да твоите патики од 1200 денари продажна цена сигурно ги правеле елитни инженери од Истанбул.

И пак, ОСНОВНОТО, сатаната барем се грижи да не ми смрдат нозете за разлика од турскиот отпад.
Немој после у некоја друга тема да се жалиш, зглоб те боли, пета те боли, ноктите ти паднале и слично.

New Balance 50 евра поздрав.

До овој дунстеров што ја отворил темата. Ние сме биле глупави старчиња што сме коментирале на јавен форум, а тој не е глуп што плаќа 100 евра за фејк патики и пак гази како на потковица(негови зборови).
Тој да се разбира од патики, би знаел дека Nike Air Jordan не се наменети за одење!

После се чудите пола пички на физиотерапија со искривени вратови, она Рон се подновил :icon_lol: 5 евра ердоганка поло, ваикики yeezy, кинески Ролекс Дејтона на рака (иначе подобар од оригиналот е), Шаомито на маса на кафе шема...остави нешто и за нас брат, криза е.

Заборави да кажеш дека и Ролекс имаш копија кој е подобар од оригиналот. Нели гледаш кај и да се појавиш, главен кловн си на форумов

Последно уредено:

Најдобар избор имаш во Vaikiki Outlet во Retail Park. Таму за мали пари можеш да најдеш секаква облека.
Инаку секој поинаку гледа на нештата, некој ги купува заради марката а друг гледа на соодносот цена/квалитет.

Најдобар избор имаш во Vaikiki Outlet во Retail Park. Таму за мали пари можеш да најдеш секаква облека.
Инаку секој поинаку гледа на нештата, некој ги купува заради марката а друг гледа на соодносот цена/квалитет.

може да се ѕирне, луѓево овде аздисале, све на луксуз се удрело. Па кога ќе спомне човек нешто ефтино одма се крстат и паѓаат у кома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom