Replika Patiki na Instagram.

• Креатор на темата Креатор на темата moneytalkxx
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 јули 2023
Мислења
4
Поени од реакции
17
Zdravo, Ako ima nekoj poznat Ili znaj od iskustvo dobra kopij kvalitetni Patiki da prodavat na Instagram so kargo(ex. Kosovarite).

Jas imav Eden cesto zemav sekoj 2-3 meseci, iskreno vrv Patiki izgledat Kako original 100% samo plakas 50-80€(prodavaco kaza 1va klasa replica) mnogu retki modeli imav nacekano Kako Nike air force sf-1 za 5500den. Insta:Amoz.shoes
Zalosno go nema poveke slabo aktiven I nema dostapni modeli.

Isto imam I loso iskustvo so
Insta: Unique.Diistrict
Nike Jordan - 312 I Nike space hippie
Nadvorsno izgledaja okej Ali nema kvalitet. Koga cekoris Kako na potkovica da gazis a plateni bea Po 60-70€.

Isto ja koristam I nshpishop.com samo mnogu se skapi Ali za original guaranteed!

- Cisto informativno, ve molam zadrski od glupi komentari.
- Znajme site deka ima Trgovski vo sk Ili grcija!

Стварно ова дека плаќате 50-90€ пар патики за кој знаете дека е чкарт ама бил прва класа чкарт?
Па сигурен сум дека во Најк, Спортвижн и останати продавници ќе најдете сосема солиден избор за овие пари место да нарачувате од косовари на инстаграм.

Zdravo, Ako ima nekoj poznat Ili znaj od iskustvo dobra kopij kvalitetni Patiki da prodavat na Instagram so kargo(ex. Kosovarite).

Jas imav Eden cesto zemav sekoj 2-3 meseci, iskreno vrv Patiki izgledat Kako original 100% samo plakas 50-80€(prodavaco kaza 1va klasa replica) mnogu retki modeli imav nacekano Kako Nike air force sf-1 za 5500den. Insta:Amoz.shoes
Zalosno go nema poveke slabo aktiven I nema dostapni modeli.

Isto imam I loso iskustvo so
Insta: Unique.Diistrict
Nike Jordan - 312 I Nike space hippie
Nadvorsno izgledaja okej Ali nema kvalitet. Koga cekoris Kako na potkovica da gazis a plateni bea Po 60-70€.

Isto ja koristam I nshpishop.com samo mnogu se skapi Ali za original guaranteed!

- Cisto informativno, ve molam zadrski od glupi komentari.
- Znajme site deka ima Trgovski vo sk Ili grcija!
А зошто имаш потреба да носиш реплика на оригиналот, ако не можеш да си приуштиш да го купиш оригиналот? Најверојатно да околината мисли дека си полн како брод, а ти уствари голо куче :pos:

Patiki, casovnici, obleka...se replika cela drzava...cel balkan...koja vi e potrebata da nosete repliki ne mi e jasno?
Crno pod nokti imate ama bitno so roleks casovnic i air jordan patika.

А зошто имаш потреба да носиш реплика на оригиналот, ако не можеш да си приуштиш да го купиш оригиналот? Најверојатно да околината мисли дека си полн како брод, а ти уствари голо куче :pos:
Сака да биде фалсификат

Kloshar za vakvi ko tebe pisav zadrska od glupi komentari, Rabotam Fullstack Dev 4 godini mozi ti imas pari gjupak
Автоматски споено мислење:

Patiki, casovnici, obleka...se replika cela drzava...cel balkan...koja vi e potrebata da nosete repliki ne mi e jasno?
Crno pod nokti imate ama bitno so roleks casovnic i air jordan patika.

Oti sum 25 godini unlike you, so da nosime drugar? Opinki n od na pazar handmade a?

Стварно ова дека плаќате 50-90€ пар патики за кој знаете дека е чкарт ама бил прва класа чкарт?
Па сигурен сум дека во Најк, Спортвижн и останати продавници ќе најдете сосема солиден избор за овие пари место да нарачувате од косовари на инстаграм.

Drugar Ako neznajs ne komentiraj vo temata, vidigi mojte napomeni na krajot.
I Kako najglupav bas to go napravi.
Mislev ima na forumov nekoj solidni likoj ostanati, ama gledam site ste starcinja vo zivo covek nevegleda.

Ako komentirajte samo za to ve biva da si ja iskazite vasata intelegentska kvota deka e mnogu poniska od prosecno.

Btw: Sportvision, Sport reality se isto kopija nemat barcode za skeniranje. Nese istite Patiki so mislis deka ke gi kupisi I vo stranstvo Ako si prosetal ke znajs.
Btw nemame Nike/Adidas vo sekoj grad vo MKD.
Isto nesakat site da plakat danoci ovde, koga se Bez vrska. Taxata nie Kako stranstvo a prosek zemat 30k denari meseci.
Iphono, Laptop mi se od grcija -20%
Pa I ovde nesto slicno se desava so patikite.

Napomenuvam - pisav za unikat modeli Kako nabroenite gore Ako ne rabiras Ili vrska nemas da kazis I dodajs vo to so se bara prodolzi so zivoto.

... што знам, мене ми изгледа како тој да ги продава тие реплика, па сега финта тука Г6! :D
I quote

"- Cisto informativno, ve molam zadrski od glupi komentari."

Ama ima glupavi tipoj/tipki kajgana.com

Istoto go pisav na reddit vo kanalot MKD, I odma mozi da vidis zdravo komentari I preporaki.

Potvrdeno ovde ostanati ste starcinja 40+ godini vrska od zivot nemate.

Naglupite luge ste so sedite na kajgana
POTVRDUVAMM!!!

Isto mozite da vidite threadot vo reddit.com mkd kanalot pisav I tamy, samo da osetite kolku slabi likoj ste tuka ahah

No hate, Just Facts.

Последно уредено:
... што знам, мене ми изгледа како тој да ги продава тие реплика, па сега финта тука Г6! :D
Согласно неговиот последен коментар, мислам дека си во право. Попрво ќе носам no name патики отколку скапа копија. Копија секогаш ќе биде копија. Да била квалитетна немало да се крие зад туѓа марка.

Barem gi fakja na qr code.

QR code се прави на се што сакаш денес и се линкува со се што сакаш. Еве ти од темава QR

Attachments

• frame.png
    frame.png
    2,1 KB · Прегледи: 14
има Ваикики солидни патики, 1.200 денари, пали вози. Едни три месеци веќе ги терам без проблем.
Солидни патики ако си бездомник и човечки отпад.
20 евра патики од Ваикики произведени у некоја депонија на турско-сириска граница, од радиоактивни материјали и распаднати луѓе. Смрдат на леш уште кога ги гледаш а не па да ги облечеш, да не збориме па да ги палиш и возиш. 3 месеци... нека им е лесен животот на тие околу тебе, сигурно дишат на уста и се молат да фатат корона и засекогаш да го изгубат чувството за мирис и вкус.

Искрено се надевам дека тролаш сиве овие години, пошто според пишувањата делуваш на 450 годишен затуцан човек од планина.

Солидни патики ако си бездомник и човечки отпад.
20 евра патики од Ваикики произведени у некоја депонија на турско-сириска граница, од радиоактивни материјали и распаднати луѓе. Смрдат на леш уште кога ги гледаш а не па да ги облечеш, да не збориме па да ги палиш и возиш. 3 месеци... нека им е лесен животот на тие околу тебе, сигурно дишат на уста и се молат да фатат корона и засекогаш да го изгубат чувството за мирис и вкус.

Искрено се надевам дека тролаш сиве овие години, пошто според пишувањата делуваш на 450 годишен затуцан човек од планина.

многу погрешно мислење имаш. Многу квалитетот е подобрен. Удобни и трајни се. Ти продужи да им плаќаш на Најки и Адидас по 200 евра за патика додека они спонзорираат сатанизам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom