Хорор филмови

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
Nightmare on elm street mi e omilen.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
go glease nekoj The grudge 3 ? ? ?

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
go glease nekoj The grudge 3 ? ? ?
Ја...И не е толку страшен колку шо е гаден:)

Иначе вчера го глеав The Uninvited и ептен сум задоволна од филмот.Интересна приказна и најважно шо ми е не завршува како обичните класични хорори, мислиш дека ја знаеш содржината а уствари искоча сосема трето на самиот крај.

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Овој е нај страшниот хорор што ми е гледан до сега. Закон филм, 9.5 од 10.

Ја...И не е толку страшен колку шо е гаден:)

Иначе вчера го глеав The Uninvited и ептен сум задоволна од филмот.Интересна приказна и најважно шо ми е не завршува како обичните класични хорори, мислиш дека ја знаеш содржината а уствари искоча сосема трето на самиот крај.
Предобра приказна и пресврт има The Uninvited, иако не е толко страшен, 8.5 од 10!

N

navivacka

Гостин

Добар е филмот:vozbud:ме лазат уште морници кога ке помислам на него...

Излезе новиот Friday 13th бре човеци!!! Уште го чекам да го симнам, некој ако го глеал нека каже импресии.

Го сакам и јас...едноставно немам зборови за филмот.

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Предобра приказна и пресврт има The Uninvited, иако не е толко страшен, 8.5 од 10!
Епа тоа ми беше зборот.Дека приказната е воодушевувачка, и повеќе се дивам на тоа, отколку коа ќе искочат духови од сите страни без цел и завршува со веќе препознатлив крај.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Значи вака да ви предложам досега најстрашен хорор филм кој мора да го гледате е "The Exorcist 1973"

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Сега на Едо ТВ го има КУКА ОД ВОСОК со Парис Хилтон,многу јако филмче,ама не и страшно........
За мене најдобар хорор бил и ке остане Хоророт во Амитивил,најезив филм што го имам гледано заедно со Егзорцизмот на Емили Роуз.
Најкрвав се разбира,сите со Фреди Кругер сите филмови се јаки и не се за луге со слабо срце:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42

Познато???? Овој е филмот за кој зборувам... ако ти не си го гледал не значи дека не постои таков.
Мислиш на Амитивилскиот хорор?Го знам го гледав пред 2-3 години :smir:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003

Samo ova lugje , koj go nema gledano neka ne ceka ...
filmov e od 1982 god. ali od togash navaka ..teshko deka ke napravat nekoe vakvo filmce.
Eden od najinteresnite filmovi voopshto , shto ke vi bide interesen od pocetok do kraj ...
Fenomenalna rezija na John Carpenter i top gluma na celo so Kurt Rassel ..
Kje se iznenadite od efektite koi se napraveni pred 27 god.
ENJOY IT

Значи вака да ви предложам досега најстрашен хорор филм кој мора да го гледате е "The Exorcist 1973"
Zabegan e filmov ..c c c c...

Da se poremeti covek

Kajgana Shop

На врв Bottom