Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.017
Поени од реакции
9.701
Ќе трчаат назад у Европа играчиве и ќе плачат ко Едер и сличните што го издуваа у Кина на времето.
Автоматски споено мислење:

Циркузант :pos:

Not only Al Nassr lowering the offer: Brozovic has asked Inter for a severance pay to accept the transfer - #SkySport

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.373
Поени од реакции
113.761
20 годишно се трошки
Од 7 во Интер на 20 во Ал Наср. Трошки. Ок.
Тебе ако ти е плата 1000е и ако ти ја зголемат на 3000е не сум сигурен дека би работел за трошки и дека ти зголемиле за трошки.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Од 7 во Интер на 20 во Ал Наср. Трошки. Ок.
Тебе ако ти е плата 1000е и ако ти ја зголемат на 3000е не сум сигурен дека би работел за трошки и дека ти зголемиле за трошки.
Не се прави на удрен сега, 65% поголема плата му прифатија од таа што ти викаше дека е добра. Поентата е дека тоа е Саудиска Арабија, не е премиер лига, нормално е дека треба дебело да платат за играч.

Е сега тоа што го дупат Интер, така и ни треба, затоа што таму од принцип им бараш 50 па се ценкате, што е тоа 23 милиони евра за еден од најдобрите везњаци на планетава?

Многу сме очајни кога продаваме играч.

И понатаму сакам да пропадне сето ова, сакам да не можат ништо да продадат, онака сите понуди секаде да не одјебат затоа што се понашаме како сиротиња, така треба и да не третираат.

Не може бе клуб без газдите да фрлат 50-60 милиони за трансфери, пари заработени од играчите лично на терен. Не може. Џабе си правиме бајрам со умот тука, жалосно е да ве чита човек, продај го курто купи го мурто, ни тоне клубот со овие гомна...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Не се замарам многу со трансфер пазарот на тимот, тотално лабавам. Ние незнаеме со години да продадеме играч за повеќе од 50м, не само сега, воопшто низ историјата. Продаваме за кило семки, кога треба да купиме ќе ни закачат дупло.

За да бараме повеќе пари за трансфер од играч, треба да има кичма клубот како што е тргната работава ние ни една коска немаме во клубот.
Се додека не се сменат газди, не верувам дека ни следните ќе бидат нешто подобри од овие, ќе се продолжи иста традиција.

Моментално сме во слободен пад, сега Брозо, многу веројатно Онана, следно лето очекувајте да стопат уште еден до двајца појаки.
Мене ми мириса дека ќе станеме како Борусија Д. создади и продај.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.373
Поени од реакции
113.761
Не се прави на удрен сега, 65% поголема плата му прифатија од таа што ти викаше дека е добра. Поентата е дека тоа е Саудиска Арабија, не е премиер лига, нормално е дека треба дебело да платат за играч.

Е сега тоа што го дупат Интер, така и ни треба, затоа што таму од принцип им бараш 50 па се ценкате, што е тоа 23 милиони евра за еден од најдобрите везњаци на планетава?

Многу сме очајни кога продаваме играч.

И понатаму сакам да пропадне сето ова, сакам да не можат ништо да продадат, онака сите понуди секаде да не одјебат затоа што се понашаме како сиротиња, така треба и да не третираат.

Не може бе клуб без газдите да фрлат 50-60 милиони за трансфери, пари заработени од играчите лично на терен. Не може. Џабе си правиме бајрам со умот тука, жалосно е да ве чита човек, продај го курто купи го мурто, ни тоне клубот со овие гомна...
Осеќам дека правиме муабет за различни работи.
1. Броз зимаше околу 7м кај нас, таму првично требаше да зема 20м годишно, тоа е ТРИ ПАТИ повеќе од сегашната плата, и секако плата која Интер никогаш не можеше да му ја даде.
2. Сегашната т.е. вчерашната понуда е 100м за 3 сезони, или 33 по сезона, што е 4.5 пати повеќе од сегашната во Интер, и секако плата која Интер никогаш немаше и не можеше да му ја даде. За какви трошки зборуваш човеку сериозен ли си? Преку Столе ако Арабија не е Премиер Лига, мислиш Броз го заболе стапот за тоа, ќе си кешира до крај на кариера и чао џаци. Не постои човек на светот што нема да прифати скоро 5 пати поголема плата од сегашната за полабаво работно место. :icon_lol:
3. Кој го дупи Интер? Интер си бара 23м, имаше некој поназад оставено твит колку Интер заштедува со евентуален трансфер на Броз во С. Арабија, не се само 23-те милиони како оштета, стави ја и платата тука и излегуваше поголема сума. Гледам денес тие понудиле 13м што инстантно биле одбиени од Интер, нормално и логично пошо не се ретардирани да прифатат таква срамна понуда.

Што е проблемот? Ако нејќат да дадат 23м тогаш Броз нема да си иде или ќе оди во Барселона, друго нема.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Осеќам дека правиме муабет за различни работи.
1. Броз зимаше околу 7м кај нас, таму првично требаше да зема 20м годишно, тоа е ТРИ ПАТИ повеќе од сегашната плата, и секако плата која Интер никогаш не можеше да му ја даде.
2. Сегашната т.е. вчерашната понуда е 100м за 3 сезони, или 33 по сезона, што е 4.5 пати повеќе од сегашната во Интер, и секако плата која Интер никогаш немаше и не можеше да му ја даде. За какви трошки зборуваш човеку сериозен ли си? Преку Столе ако Арабија не е Премиер Лига, мислиш Броз го заболе стапот за тоа, ќе си кешира до крај на кариера и чао џаци. Не постои човек на светот што нема да прифати скоро 5 пати поголема плата од сегашната за полабаво работно место. :icon_lol:
3. Кој го дупи Интер? Интер си бара 23м, имаше некој поназад оставено твит колку Интер заштедува со евентуален трансфер на Броз во С. Арабија, не се само 23-те милиони како оштета, стави ја и платата тука и излегуваше поголема сума. Гледам денес тие понудиле 13м што инстантно биле одбиени од Интер, нормално и логично пошо не се ретардирани да прифатат таква срамна понуда.

Што е проблемот? Ако нејќат да дадат 23м тогаш Броз нема да си иде или ќе оди во Барселона, друго нема.
- Јас ти викав дека 20 милиони за Броз се трошки и треба да биде платен многу повеќе за да оди таму.

- Ти викаше дека не се трошки, јаки пари се.

- Агентот на Броз издејствува 65% повеќе пари за Броз, што значи дека јас бев во право дека се трошки, а ти беше во криво, како и обично хехехе (смејем се а плакао бих)

Што не ти е јасно?

Се разбираме за тоа дека платата во Интер е многу помала и дека Брозо има причина да оди во С. Арабија, исто како што Роналдо имаше ама тогаш ти исто лафеше нешто за кариера, европа дрн дрн... се оди во С.Арабија ама се товара магарето кога се оди, тоа што тебе 20 милиони ти изгледаат многу не значи дека тоа е добра понуда.

А ова дека Интер си бара 23 и дека заштедува... немој молим те, значи најдобриот везњак го продаваме, исто како што го продадовме најдобриот бек и како што продаваме одличен голман. Тоа оволку заштеда онолку заштеда па ќе ги купиме Петко и Трајко, се приказни за мали деца, дистракција за да не зборуваме за тоа како не крадат кинезите, како од 150 милиони заработени пари + уште 20-30 милиони од долгата сезона натпревари во ЛШ, кинезите ќе вложат точно 0 евра и ќе му остават на Марота да го крпи тимот. Се додека фан-базата си ќути и си трпи, а посебно дегените од Курва Норд, ќе биде вака, business as usual. Време е за револт и за веспи, ама ајде да видиме, можеби ќе се погоди замената па нема да е голем даунгрејдот...

Матер им.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Курва Норд утре ќе искочи со некое безвезно соопштение за некоја банална ствар, од тие менталните ултрас филозофии, ќе ми глумат лудило нешто а на ова што се дешава ќутат како умрени.
Освен за кореограафии, за друго ич ме ги бива, обични криминалци и лопови, ги заболе курот за Интер, млатат пари од карти и што све не останато.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.373
Поени од реакции
113.761
Се буниме со платите и сумата за трансферот, затоа се изнапишавме 3449 постови. Ти велиш дека 20м за трансфер на Броз се малце, јас за платата од 20м зборам. :D Ок, оштетата е мала секако, за тоа се сложуваме, јас стрикно зборев од аспект на Броз дека 20м плата се премногу во моментов и дека луд би бил да не прифати таква понуда. На крајот и многу повеќе од 20 излегоа.

Зошто нашиве не го продаваат поскапо искрено не знам, ама сериозно имаше на некој од сајтовиве што и како се заштедува со евентуалниот трансфер на Броз за 23м во Ал Наср, нели има амортизација на платата секоја година, бла бла кур се тресе. Сеа можда мене и тебе ни е чудно и дебилно ама имаат некоја математика и нашиве, ваљда кога требало некој да се жртвува процениле дека треба Броз. И јас мислам дека Броз го достигна пикот со Интер, не дека е стар или дека нема да игра добро ако остане, ама некогаш кај некои играчи се јавува презаистеност после одредени успеси и период поминат во клубот, па јебига ако треба да се жртвува некој тогаш тоа е Броз во моментов. Подобро он него Барела или Лаутаро во кои има уште многу години квалитетен фудбал во нозете.

А ова со малава сума ме нервира и мене иначе, какви умреници од ПЛ ги плаќаат по 100м, Броз треба 298 милиони да биде продаден али ајде.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Пишав и на фиф, познавајчи го Брозовиќ, и типичнио балкански менталитет, че ни го еби мамето, цело лето че ни го заеби. Или че чека до крај, и че замини во Барса, или че си игра куро, и ич куро нема да го боли за интер повеќе. Че си пафта со рачината. И јас во ниеден момент нема да му се налутам!
Занг е за ебање!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Се буниме со платите и сумата за трансферот, затоа се изнапишавме 3449 постови. Ти велиш дека 20м за трансфер на Броз се малце, јас за платата од 20м зборам. :D Ок, оштетата е мала секако, за тоа се сложуваме, јас стрикно зборев од аспект на Броз дека 20м плата се премногу во моментов и дека луд би бил да не прифати таква понуда. На крајот и многу повеќе од 20 излегоа.

Зошто нашиве не го продаваат поскапо искрено не знам, ама сериозно имаше на некој од сајтовиве што и како се заштедува со евентуалниот трансфер на Броз за 23м во Ал Наср, нели има амортизација на платата секоја година, бла бла кур се тресе. Сеа можда мене и тебе ни е чудно и дебилно ама имаат некоја математика и нашиве, ваљда кога требало некој да се жртвува процениле дека треба Броз. И јас мислам дека Броз го достигна пикот со Интер, не дека е стар или дека нема да игра добро ако остане, ама некогаш кај некои играчи се јавува презаистеност после одредени успеси и период поминат во клубот, па јебига ако треба да се жртвува некој тогаш тоа е Броз во моментов. Подобро он него Барела или Лаутаро во кои има уште многу години квалитетен фудбал во нозете.

А ова со малава сума ме нервира и мене иначе, какви умреници од ПЛ ги плаќаат по 100м, Броз треба 298 милиони да биде продаден али ајде.
За платата ти пишував цело време, дека може повеќе да извади, и ете извади. За сумата за која го продаваме греота е да трошиме букви овде, знам како оди тоа со амортизацијата ама ние како клуб некако премногу сериозно го сфаќаме тоа, а бе знаеш дека е арап, го бричиш.

1-0-1 преговарање:

- му нудат 20 на Броз, ги одбива, им бара повеќе, му даваат повеќе
- им бараме 23 за трансферот, ни викаат курац 23, еве ви 13 пошто ве гледаме за жалење, ќе се најдеме кај 17 некаде.

Затоа со 50 се почнува, ебеш амортизации, им викаш Брозо нас ни е незаменлив и ни вреди 50. Го сечам ако не му извадеа 35.

Да не звучам глупаво сега, не се правам попаметен од Марота, ама имам впечаток дека е цар за влезни трансфери ама за излезни, освен Лукаку кога ги одравме Челзи, со ништо друго не сум задоволен. Скоро сите што ги шитнавме можевме за повеќе. И овде мора да обратат повеќе внимание затоа што очигледно овие ни е се единствени пари за крпење, Жанг не дава ни евро.

Член од
18 март 2022
Мислења
268
Поени од реакции
935
Брука и срам сме на трансфер пазарот.
Големите Бепе и Аусилио ги шљака кој стигне. Еден Брозович успеа да преговара за подобра зделка од нив двајца

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да не звучам глупаво сега, не се правам попаметен од Марота, ама имам впечаток дека е цар за влезни трансфери ама за излезни, освен Лукаку кога ги одравме Челзи, со ништо друго не сум задоволен. Скоро сите што ги шитнавме можевме за повеќе. И овде мора да обратат повеќе внимание затоа што очигледно овие ни е се единствени пари за крпење, Жанг не дава ни евро.
Марота знае да продаде кога не треба да продава.
Вака, мое мислење е дека 23 милиони за Броз е минимумот што можат да го прифатат за да отидат у плус со тие курци заштеди маштеди, и од страв дека може да ги избркаат потенцијалните купувачи со цена од 50 милиони, одат со најминималнатс опција.
Слично и со Онана, сакаат да го шитнат ама им е страв дека никој нема да го земе за 80 рецимо, и затоа го нудат за 50.
Хакими така си отиде.
Челзи беше одран пошто нашиве не сакаа да го шитнат Лукаку. На ист начин беше продаден и Погба за 100 во Јувентус коа беше.

Јас сум убеден дека ако Интер беше стабилна екипа, ни на сон немаше да им текне да прифаќаат 23 за Броз и 50 за Онана, туку двајцата ќе имаа цена над 70 милиони.
Таков е примерот со Шкринијар од лани лето, Бастони, Барела, односно играчи што не сакаат и не планираат да ги шиткаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom