Olabaen sum skrozz eve cekam na 190 /16min,nema koj da kreni....si slusam muzika vo pozadina.....Choveku, shto ima vrska dali jas prijaviv vo AEK so toa koj e kriv za ispadot na mrezata na Lyca? wtf?
Fakti:
Lyca nemaat mreza 5+ chasa...Nit se znaj koga i dali ke dojdi mrezata, nit se znaj so e problemot...Shtama na fb, korisnicki poddrski itn...Lugjeto fino lepo si platile, uslugata shit...
Vtor fakt, eve i den denes ne se izlezeni od Lyca za nivniot ispad...So toa se gleda kolku se grizat za lugjeto koi odlucile da im ostavat pari...Nikolku...
Tret fakt, pisuvas Lyca se krivi ama a1 im ja zatvoril slavinata...a1 i lyca imaat efektiven dogovor za davanje uslugi...Ne mozi da mu tekni na a1 tuku taka da mu praj sopki zosto ke plakaat debeli penali...Taa teorija ja teras ti, nepotkrepena so nikakvi fakti (printskrinojte so javuvanja kon AEK ne e ni najmal dokaz nitu fakt), i mislam deka covecki e da recis lugje greshev, ne e taka...Da ne se povtoruvam osumdeset pati, jas od a1 vcera mozev da zvonam sekade osven kon broevite na Lyca....
Petto prasanje, ova cek malce dolga i siroka ke bidi so mene kako treba da go sfatam...Olabaj se, forum e...
Snosti od a1 i kon telekom ne se zvonese ama toa bese kratko....
Lycamobile deka ima problem ima,deka ke go resi kako sto se resava problem od koren,99%ne veruvam bidejki indijcite se krpaci...
Deka jas sum gresel a ti si vo pravo i toa ne veruvam....za sebe sekoj si e vo pravo....kako sto ti smetas deka si prav....
Sopkite ne se od a1 napraveni, sopkite sam si gi pravi lycamobile, A1 nacekuva i tuka klizac mu pusta.....i ova ke bide vaka sekoj mesec odprilika od 4do8 casa komplett off ...dodeka lyca ne se svesti i napravi aneks/ na postojniot dogovor...