Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova ili na nekoj nesto mu smeta....ili se pravi namerno....Само емергенси калл.. До кога вака.?
Nepodnoslivo x5 !!!Ova veke stanuva nepodnoslivo...
време е да се посочи кривецот за овие прекиди на Лајка.Не има многу што сме на Лајка а тоа на некој му смета.Друго нема по мое.Ova ili na nekoj nesto mu smeta....ili se pravi namerno....
Автоматски споено мислење:
Nepodnoslivo x5 !!!
Ama izgleda toa e celta.........Ova veke ne se izdrzuva, katastrofa i sram. Vreme e na povisoko nivo da se reagira. Kade e AEK? Koj ke ne zastiti nas shto imame zemeno paket za edna godina? Ako prodolzi vaka nikoj nema da ostane na Lycamobile.
Ova ili na nekoj nesto mu smeta....ili se pravi namerno....
Nepodnoslivo x5 !!!
Cekaj malce ,ovde sega e dzabe se sto i da pravime kolku i da se objasnuvame deka ne go biva ni ednoto ni drugoto tocno e! deka ni aek nisto ne pravi i toa e tocno,!Prijatele ve molam , ...... Nemij da ja barate vinata kaj A1 , lycamobile za K... Ne gi biva , a za zal toa e taka zatoa sto drzavata za 2 x K ne ja biva , za zal nekoj ke recat deka ne ja sakam drzavata toa ne e tocno naprotiv ja sakam drzavata ama drzavata ne ne saka nas , Lycamobile nikogas ne izleze so oficijalna jasna informacija sto se slucuva , a nie od onaa agencija AEK gledavme na tv kako biraat vraboteni , da bese normalna institucija AEK lycamobile nema da postoese uste pred 1 godina ..
Ili ednostavno tolku gi biva....Ova ili na nekoj nesto mu smeta....ili se pravi namerno....
Toa sto ne gi biva mnogu e povejke od jasno, no ne gi biva kaj nas ! imam prijateli vo anglija,italija,holandija i rodnini avstralija kako kaj niv se e Ok,imam prijateli soferi imaat site italjanska lyca bidejki vozat niz evropa, sekade imaat internet i euRoaming, samo nasite sim kaj rabotat rabotat ....kade ne rabotat nema tolku !Ili ednostavno tolku gi biva....![]()
Abe sega iskreno mene mi e gajle dali gi biva vo Anglija i vo Holandija...Mene mi e bitno ovde da gi biva, a ovde ne gi biva...Ocigledano....Za ceni se ok i povekje od toa, ama za usluga, tapa...Toa sto ne gi biva mnogu e povejke od jasno, no ne gi biva kaj nas ! imam prijateli vo anglija,italija,holandija i rodnini avstralija kako kaj niv se e Ok,imam prijateli soferi imaat site italjanska lyca bidejki vozat niz evropa, sekade imaat internet i euRoaming, samo nasite sim kaj rabotat rabotat ....kade ne rabotat nema tolku !
Na site problemi + ovde sega a1 dava +20% popust zasekogas, na kombo paket koj ne saka telefon povici i 4gb 309mkd,
na lyca +1gb i+sms koi kasnat nekogas i ne ni stigaat, i site ovie propratni problemi so Otp/so nemajne parking i se ostanato i kaj nas makedonceto ke reci ke platam +100denari samo da ne se zamaram povejke so ova ima/nema, a realnosta e taa,
+ vo najava e od septemvri i Mtel da nagazi pojako so podobri paketi/ponudi na 3/4play uslugi i slicno .....
seto ova nekako dojde mnogu zaburickano ...
Toa sto ne gi biva mnogu e povejke od jasno, no ne gi biva kaj nas ! imam prijateli vo anglija,italija,holandija i rodnini avstralija kako kaj niv se e Ok,imam prijateli soferi imaat site italjanska lyca bidejki vozat niz evropa, sekade imaat internet i euRoaming, samo nasite sim kaj rabotat rabotat ....kade ne rabotat nema tolku !
Abe i mene mie gajle, ama taka se pravi pritisok i toa e kompromisot, ako sakas kvalitet mora da imas 24/7 podrska ke si pratis za toa +500mkd,Abe sega iskreno mene mi e gajle dali gi biva vo Anglija i vo Holandija...Mene mi e bitno ovde da gi biva, a ovde ne gi biva...Ocigledano....Za ceni se ok i povekje od toa, ama za usluga, tapa...
abe kakov a1, da ne ti pustam sliki da vidis kakvi problemi so a1 imam ke recis bravo sto si izdrzal ....(ama uste pogolem problem e sto nemam druga opcija za 4play uslugi bidejki thome kaj mene e adsl samo.... adsl ne fala ...)Ni Mtel ni k ...... Samo thome i a1 nisto drugo stom drzava ne funkcionira a drzava se a1 i thome se drugo e gola voda
Abe sega, jas sakam da vozam ispravna kola a ne stara krntija... Ako plakam pari za krntija, podobro ke odam peski...Abe i mene mie gajle, ama taka se pravi pritisok i toa e kompromisot, ako sakas kvalitet mora da imas 24/7 podrska ke si pratis za toa +500mkd,
vo prevod samo lyca da gi pokaci cenite kolku sto se na a1 primer super 200 dae 250mkd, najmalce bidejki za
A1 pripejd preku moj a1 bil 249, i problemite ke se resat .... i ke bidat cenite ist i nikoj nema da se portira od A1 i povtorno ke nema konkurencija i taka cenite ke si odat nagore ....
Jas sum na A1, prethodno Cosmofon pa ONE, dosega samo ednas problem imashe 3 saati bev nedostapen, i se deshava 1-2 pati mesecno po 3-4 min. da snemam mobile network...abe kakov a1, da ne ti pustam sliki da vidis kakvi problemi so a1 imam ke recis bravo sto si izdrzal ....(ama uste pogolem problem e sto nemam druga opcija za 4play uslugi bidejki thome kaj mene e adsl samo.... adsl ne fala ...)