- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.947
- Поени од реакции
- 25.458
Со слушалки, 3d аудио, сама дома и во темница. Ми е криво што не стримам во такви моменти.Со слушалки на најјако, обавезно.
Со слушалки, 3d аудио, сама дома и во темница. Ми е криво што не стримам во такви моменти.Со слушалки на најјако, обавезно.
Ја Фиар ја играв вчера на зајдисонце и сега ќе ја играм со упалено светло у соба додека моиве не угасат телевизор со турските серии. После тоа страв ми е.Со слушалки, 3d аудио, сама дома и во темница. Ми е криво што не стримам во такви моменти.
Edinstven mk shto igra rustRust momentalno ako ima zainteresirani da pravime Mk clan ke bide sup. Ps xboxПрегледај го приврзокот 379923
Najavija i podobra, lani bas ja igrav The Talos Principle, sega najavija dvojka.
@wot памтам еднаш пиша за Witness и слични игри до загатки. Би требало ова да ти се свиѓа. Бесплатна е со ПС+ Екстра.
Берсеркер се жали од барбарианот, боље иди си со Некро.Najavija i podobra, lani bas ja igrav The Talos Principle, sega najavija dvojka.
Dosta najaveni, duri fucking Alan Wake 2 izgleda useriozneto i dobro. Isto taka i Dragons Dogma 2 ke moze da se igra ako nema souls. Oxenfree 2 isto cekam ke igram. Isto Silksong, dvojkata na Hollow Knight.
No vikendov a i slednte meseci e samo za…
Прегледај го приврзокот 381173
Necro valda ili citam meta barbarian…
Necro malce krsi film bidejki kako da igras coop, stalno imas army of death skeletons golems i vo tesni pesteri ili duri so NPC convos se sutkaat okolu tebe i se highlighted poveke od cela okolinaБерсеркер се жали од барбарианот, боље иди си со Некро.
На бета тест го играв ОП.
Lies of P демото пробај го.Necro malce krsi film bidejki kako da igras coop, stalno imas army of death skeletons golems i vo tesni pesteri ili duri so NPC convos se sutkaat okolu tebe i se highlighted poveke od cela okolina
okolu 50ti level sum ama uste vo act II, odmaram 2-3 denovi…
Vikendov go izigrav demoto na Final Fantasy 16… instant must buy za mene i duri ke go preigram so full igra pak. Mnogu glatko iskustvo, mnogu dobro sklopena igra, se nadevam taka ke vozi do kraj pa ke mora da gi zeam prethodnite
Асасинс крид се дупка игра за соулс лајк само кој има живци да ги игра.не знам како ви се интересни овие игри у трето лице ваљда му доаѓа каде што маваат некои ласери, мачеви и глумиш као јакооо а појма не знаеш шо се дешава.
Толку игри имам изиграно али у овие никакво задоволство не сум нашол. Асасинс Крид толку шанси и имам дадено но у тие механики ич не ги можам.
Чекај сега, тебе не ти се свиѓаат игрите во 3то лице или епско-фантастичните игри ?не знам како ви се интересни овие игри у трето лице ваљда му доаѓа каде што маваат некои ласери, мачеви и глумиш као јакооо а појма не знаеш шо се дешава.
Толку игри имам изиграно али у овие никакво задоволство не сум нашол. Асасинс Крид толку шанси и имам дадено но у тие механики ич не ги можам.
све шо има ласери и мачеви, многу ме нервираат. Иначе трето лице сакам пуцачини кај што треба некои скилс.Чекај сега, тебе не ти се свиѓаат игрите во 3то лице или епско-фантастичните игри ?
....кај што треба некои скилс.