Osvem za dojdovni sms, za drugo lyca e neupotrebliv nadvor od MK, i balkan roaming ...kapak na se na 2g,Grcija na vodafone 2g(edge)nema 3g e isklucena tel,ne najduva 3g mreza od nikoj operator
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Osvem za dojdovni sms, za drugo lyca e neupotrebliv nadvor od MK, i balkan roaming ...kapak na se na 2g,Grcija na vodafone 2g(edge)nema 3g e isklucena tel,ne najduva 3g mreza od nikoj operator
ke vi spodelam i drugi informacii sto nikoj ne gi kazuva.!Osvem za dojdovni sms, za drugo lyca e neupotrebliv nadvor od MK, i balkan roaming ...kapak na se na 2g,
ke vi spodelam i drugi informacii sto nikoj ne gi kazuva.!
uste pogolem kapak na se e sto lyca MK,sim (294.04)vo roaming ja dava kako sim od vodafone holandija(204.04)(kaj seto e mvno)ova e kapak na se, i poradi toa koga odis na roaming ti kazuva ceni, vo evro centi...
Ama pri razgovor so lyca Uk, tie vikaat ako nee taka pak nema voopsto da raboti roaming, takov im bil dogovorot ...
Isto doznav i deka na odredeni drzavi sto ne se konektira lyca sim, vukaat ako lycaMK sim prv pat ja konektiras na roaming na vodafone grcija ili albanija,(toj iccd vo roaming e virtuelen No bitno e prvo konektirajne) nikade ponatamu ke nema problem so registracija vo roaming na bilo koj operator taa sim so toj iccd.....
Eh sega pak ti epten direktnoo.!ama nema sto da se pravi i znam deka e taka i ponazad nekoja strana slicno pisav, ako vi treba za se tuka se telekom i a1, ova e se ostanato gola voda,i e za siromastija...Druze kako bivsi vraboten tamu uste od pocetokot eden sovet da ti dadam,ama bas nisto ne im veruvaj na tie majmuni (zboram za ciganite od Sri Lanka) tamu zosto trci lazi se na sekoj cekor.Tie se i pricinata poradi koja i si otidov ili ke stavev nekoj od tie pod zemja.Demek dojdoa tuka pred dve godini da sredele situacija ova ona.Blaga veze nemaa.Cela firma im e piramida od familijarni lugje koj im se od doverba bez den iskustvo a tuka glumat menageri i sl.Sekoj den nesto novo ke izvadea i koga im gi lupav greskite i glupostite koi gi pravea vo lice se kurcea i me odbegnuvaa bidejki im gi znaev i znam site dalaveri.Imaa potencijal da bidat nekoj i nesto kaj nas ali uvidov deka sme sitni ribi i ne se zamaraat ama ic so nas.Taka da osven paketite za podolg period koj im se bagatela drugo ama nisto ne e smeneto so godini.I mnogu bitno.Nikoj ovde kaj nas ama apsolutno nema pravo na glas da reshi nesto.Se ide preku niv ama apsolutno SE.Dobri se za siromastija koj znaat da baraat so telefoni paketi,sto ne koristat avtobusi parkinzi i sl.Za se drugo treba da se odbegnuvaat.Za mene kako korisnik so moite potrebi bea okej ali sega sravija kapak so OTP kodovite koj na poveketo banki zaebavaat.Za roaming osven Zapaden Balkan (i za ova e lotarija na kogo kako ke mu padne) Za Evropa begajte sto podaleku od niv.
mozes da ni spodelis mn, raboti ama znam kako e ako si isfrustriran od rabotata, toa te nervira i znam kako e....Eh sega pak ti epten direktnoo.!ama nema sto da se pravi i znam deka e taka i ponazad nekoja strana slicno pisav, ako vi treba za se tuka se telekom i a1, ova e se ostanato gola voda,i e za siromastija...
Za mene kako korisnik so moite potrebi bea okej ali sega sravija kapak so OTP kodovite koj na poveketo banki zaebavaat.
Problemot e do visa i masterkard, kolku sto imam info povejke ne sakaat da rabotat so nikoj virtuelni operatori.....poradi mn,problemi pri plajkajna.....Spomna deka OTP kodovite zafrkavaat, moze li da mi kazes dali mislis na Stopanska banka? Bidjeki jas sum na Stopanska banka i vekje podolgo vreme go imam ovoj problem so Lycamobile.
Sekoj pat koga nema da dobijam poraka so kod im dzvonam na Stopanska i tie velat deka ke go reportiraat problemot, a ustvari spored tebe, problemot da ti bil kaj Lycamobile...
Prefrlaj se ubavezno na A1, oti nema mozi i da go resat problemot.Spomna deka OTP kodovite zafrkavaat, moze li da mi kazes dali mislis na Stopanska banka? Bidjeki jas sum na Stopanska banka i vekje podolgo vreme go imam ovoj problem so Lycamobile.
Sekoj pat koga nema da dobijam poraka so kod im dzvonam na Stopanska i tie velat deka ke go reportiraat problemot, a ustvari spored tebe, problemot da ti bil kaj Lycamobile...
Spomna deka OTP kodovite zafrkavaat, moze li da mi kazes dali mislis na Stopanska banka? Bidjeki jas sum na Stopanska banka i vekje podolgo vreme go imam ovoj problem so Lycamobile.
Spomna deka OTP kodovite zafrkavaat, moze li da mi kazes dali mislis na Stopanska banka? Bidjeki jas sum na Stopanska banka i vekje podolgo vreme go imam ovoj problem so Lycamobile.
Lycamobile фактички се фирма која е создадена да понуди ефтини пакети за луѓе, а без да се осврнат кон работи кои се битни за еден човек и да се ангажираат околу работите кои се потребни како на пример банката. Нудат ефтини пакети кои буквално задоволуваат се разговори,смс, интернет, ама не нудат 100% достапност и заради тоа може човек да не можи да направи повици и да користи интернет нормално.Druze kako bivsi vraboten tamu uste od pocetokot eden sovet da ti dadam,ama bas nisto ne im veruvaj na tie majmuni (zboram za ciganite od Sri Lanka) tamu zosto trci lazi se na sekoj cekor.Tie se i pricinata poradi koja i si otidov ili ke stavev nekoj od tie pod zemja.Demek dojdoa tuka pred dve godini da sredele situacija ova ona.Blaga veze nemaa.Cela firma im e piramida od familijarni lugje koj im se od doverba bez den iskustvo a tuka glumat menageri i sl.Sekoj den nesto novo ke izvadea i koga im gi lupav greskite i glupostite koi gi pravea vo lice se kurcea i me odbegnuvaa bidejki im gi znaev i znam site dalaveri.Imaa potencijal da bidat nekoj i nesto kaj nas ali uvidov deka sme sitni ribi i ne se zamaraat ama ic so nas.Taka da osven paketite za podolg period koj im se bagatela drugo ama nisto ne e smeneto so godini.I mnogu bitno.Nikoj ovde kaj nas ama apsolutno nema pravo na glas da reshi nesto.Se ide preku niv ama apsolutno SE.Dobri se za siromastija koj znaat da baraat so telefoni paketi,sto ne koristat avtobusi parkinzi i sl.Za se drugo treba da se odbegnuvaat.Za mene kako korisnik so moite potrebi bea okej ali sega sravija kapak so OTP kodovite koj na poveketo banki zaebavaat.Za roaming osven Zapaden Balkan (i za ova e lotarija na kogo kako ke mu padne) Za Evropa begajte sto podaleku od niv.
Како го реши проблемот со банката освен она што ти ги исклучуваат ОТП кодовите од банката? Дали знаеше дека има процент на луѓе кои се жртви на интернет хакерски напад и претрпеле кражба на податоци и средста од банка заради неупотреба на ОТП кодови и важно е да има секој отп код доставен од банката заради зашитита и безбедност на информации.Jas sum na Shparkase i do Mart si rabotese bez problemi od togas ne mi doagaat OTP kodovi ili ako dojde ke dojde posle 3 dena nekoj taka da pisi propalo e taa rabota.Cesto mora da se javam vo bankata da mi isklucat OTP kodovite na 15 min da platam smetki inace krsh e rabotata.So taa operatorkata od bankata mi kaza deka tesko da se sredi ovoj problem,taka da ako e do dozvoli ili slicno i raskinale sorabotka togas losa e situacijata.
Lycamobile фактички се фирма која е создадена да понуди ефтини пакети за луѓе, а без да се осврнат кон работи кои се битни за еден човек и да се ангажираат околу работите кои се потребни како на пример банката. Нудат ефтини пакети кои буквално задоволуваат се разговори,смс, интернет, ама не нудат 100% достапност и заради тоа може човек да не можи да направи повици и да користи интернет нормално.
Како го реши проблемот со банката освен она што ти ги исклучуваат ОТП кодовите од банката? Дали знаеше дека има процент на луѓе кои се жртви на интернет хакерски напад и претрпеле кражба на податоци и средста од банка заради неупотреба на ОТП кодови и важно е да има секој отп код доставен од банката заради зашитита и безбедност на информации.
Od koja banka Otp ti stasuva na email.??Vi blagodaram na site za potvrdata.
Inaku ako vi e za uteha, OTP kodovite pristignuvaat i na mail, taka sto as a workaround moze toa da go koristime namesto da dzvonime po banki!
treba samo da zirnete koja mail adresa vi e kaj bankata
Bas tocno taka....Јасно ми е се друже за заштитата и безбедноста,и знам дека многу често има злоупотреби али од коронава наваму немам стапнато во банка и сите сметки и трансакции ги правам онлине.Пред да го ставам лајка бројот во банка имав број од А1 кој ми стоеше како резерва и на него ми доаѓаа кодовите.И за сигурност уште пред да се префрлам минатата година бев во банка се распрашав за Лајка и ми рекоа дека немаат никакви проблеми.Реално и немаше проблеми до Март оваа година,а јас веќе тој број на А1 го немам али не е и тоа поентата.Според мене ако веќе ОТП кодовите се must have од банките тогаш треба да се вклучи АЕК во случајот и да ги натера сите оператори без разлика дали се виртуелни,мали големи и слично да ги нудат тие услуги до крајниот купувач поради заштита и сл.Овака ние од Лајка сега сме заебани со активирани годишни пакети бидејки VISA I MASTERCARD не сакаат да соработуваат со овие плус и нема логика сите да се откажеме само поради кодовите.Ако не сакаат милум нега ги натераат силум.Али тоа тешко кај нас.Некој ке рече зошто тогаш отиде на Лајка,ама да не се заборави фактот дека до Март годинава си работеше супер.
Od koja banka Otp ti stasuva na email.??
Автоматски споено мислење:
Hm....Stopanska banka