The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 7.317
- Поени од реакции
- 13.924
Рибарот отсекогаш си имал добри и релевантни информации. Вие што се палите на анонимни твитер и телеграм профили што немаат врска со Русија и ви пуштаат фејковачи што ги лапате како локуми, тоа е друга работа.Најако се членовите што до вчера руските извори ги исмејуваа. Пропаганда ги нарекуваа.
Да сега истите ги цитираат.
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 382449
Јас се надевам дека за скоро ќе видиме офанзива врз деморилазираната армија на Путин.
Еден тука напиша Бахмут го враќаат за 2 недели.
Taman rabota ako sekoj koj misli deka znae podobro, posebno vo voeni dejstvija si ja zede rabotata vo svoi race. Glavi se trkalale i se trkalaat za toa. Da go narusis sindjirot na komanda. Poloso vo ek na vojna od toa nema.Ова што се случува е директна последица на неспособноста на руската команда. Не дека овој е за оправдување, но воената команда да си ја завршеше работата како што треба, овој немаше ни да постои.
добро е тоа или лошо?најверојатно командата на руската армија ќе биде сменета
Ова е условот на Пригожиндобро е тоа или лошо?
Само шо влегов у темата да пишам дека тоа ќе им биде наративот, ме претрка.добро е тоа или лошо?
па готово е изгледа, се вратиле у касарните. Иначе свака му част на Пиригожин, од предавник дојде до победник за народот во Русија у еден ден.Ова е условот на Пригожин
Руски животи амортизираа руски животи.Факт е дека Вагнер е од огромна важност за рускиот врв, затоа нема брзи импулсивни реакции. Да ги немаше нив мобилизација ќе беше далеку по сурова, и политичкото расположение полошо. Вака обучени психопати на првата линија од фронтот амортизира многу руски животи.
Моја прогноза е дека ќе падне договор, преголеми се влоговите на двете страни.