Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реално, Русија не може да нападне јако, бар со силите кои ги имаат на терен. Украина има повеќе војска на терен него ли Русија, зборам за цела територија на Украина. Евентуално би можело да е за да пробаат да ја натераат Украина да тргне во еуфорична офанзива и да влечат некои избрзани и еуфорични потези, па да грешат, зошто се очекуваат од нив резултати до самоитот на НАТО. Ете вчера одма украинците преместиле два батаљони кај Бахмут. Малку веројатно, но сепак поверојатно од тоа дека Русија ќе нападне јако.Ако ова излезе дека не било пуч, туку планирана операција спремана со месеци за западот и Украина "да го спуштат гардот" што би и' овозможила на Русија да нападне јако - ќе го сменам цело мислење што го имам за Русија и нивната армија...
Но не сум оптимист![]()
Војна се добива со вотка и бомбардирање цивили. Тоа го прават прави мужи а не педерчиња.Ако некој мисли дека може да се изгуби војна од овакви фаци тогаш е у тешка заблуда.
Ова сигурно ти е научено од живеењето во твојата распадната држава Блгарија.Оште еден доказ дека Русија е гнила држава.
Сакаш да кажеш дека си педерче?Војна се добива со вотка и бомбардирање цивили. Тоа го прават прави мужи а не педерчиња.
Јас сум прав муж тепам педери за да ги одбранам послабите од нивното влијание. Педерот сака да го уништи православието. Ова е војна меѓу вистински мажи кои пијат вотка и силуваат само украинки и педерскиот империјализам.Сакаш да кажеш дека си педерче?
Да беа педери лесно ќе беше ама како да му се обратиш на некој што се изјаснува како розев еднорог или шарена снегулкаСакаш да кажеш дека си педерче?
Во двете сценариа, штетата е направенаНе знам дали е шоу или обид за пуч, ако е првото Оскар треба да им дадат, ако е второто ми изгледа дека Пригожин премногу се преценил.