Mr.Deni
Животна грешка си ми ти...
Moze nekoj da proveri/ spodeli ako mue vcera/denes/utre za obnova super 200,gledam snosti kaj mene pustile 10gb.......
Jas sum eden den pred tebe so istiot paket,nema nikakva promena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moze nekoj da proveri/ spodeli ako mue vcera/denes/utre za obnova super 200,gledam snosti kaj mene pustile 10gb.......
Hm......Jas sum eden den pred tebe so istiot paket,nema nikakva promena.
Dual sim, dodeka zboruvas na ednata,drugata e nedostapna....Ебати катастрофата .. денес цел ден, достапен - ама ништо не се слуша
Две сим картички у тел, до пред да ја ставам Лајка немав никаков проблем - сега А1 ради нејзе ми паѓа во ден 3 - 4 пати..
140 ден толку е , јбг
Ако се пријави во АЕКLyca povtorno down
Ако се пријави во АЕК
Raboti kaj meneLyca povtorno down
Nee sekade nekade raboti nekade ne, a nekade samo internetot e limitiran.....Lyca povtorno down
Ikaj mene raboti ama data soobrajkajot e limitiran na niska brzina....Raboti kaj mene
Od call centarot vikaat deka ima problem i deka baraat resenie so a1....Ако се пријави во АЕК
Nee sekade nekade raboti nekade ne, a nekade samo internetot e limitiran.....
Kako kaj mene povici&sms vrvi od sekade 4g, e 200/200kbps.
Автоматски споено мислење:
Ikaj mene raboti ama data soobrajkajot e limitiran na niska brzina....
Od call centarot vikaat deka ima problem i deka baraat resenie so a1....
Ima nekoj drug,da napravi eden speedtest ...
Ima nekoj osvem Prilep/Bitola da kazi speedtest.....??Isto e i kaj mene tapa internet
Ima nekoj osvem Prilep/Bitola da kazi speedtest.....??
Od 1234, kazuvaat deka Prilep i okolina ima golem problem koj seuste se resava.....(od 13h, seuste e posle 16h, pogolem i poizrazen)...Луѓе, А1 имаат некој технички проблем од кај нив со базните станици, еве конкретно денеска додека патував за накај дома по пат немаше 4g и имаше само Н+ и Е на пати се јавуваше и после откако се доближавме негде до базната станица имаше само 1 црта до 2 4G. Почекајте, се работи сигурно на проблемот иначе дома на комбо боксот имам брзина 23/0,5 Mbps и очекувам дека откако ќе се отстрани пречката ќе имате сите интернет постабилен и брзина на мобилен.
Ова со мрежата се случуваше на пат од кај селата што се под Могила и Бучин, се очекува до крајот на денот да се отстрани проблемот со мрежата.
Имаат технички проблем од таму со серверите и треба да ги средат до таму техничката екипа, тоа се софтерски работи и не се решаваат за брзо време како што е кабелот некој прецвикан па ајде ќе го средам.Od 1234, kazuvaat deka Prilep i okolina ima golem problem koj seuste se resava.....(od 13h, seuste e posle 16h, pogolem i poizrazen)...
No eve zosto i Sk, 0.18mbps
Tie neka si rabotat tekovno,rekoja do kraj na april,ke zavrsat so nadgradbata, pomina i maj i 20 juni i uste sekoj den problemi....problemite se od razlicen tip,i se vrtat vo krug namesto da opravaat tie rasipuvaat i na beckUp ne pustaat.....Имаат технички проблем од таму со серверите и треба да ги средат до таму техничката екипа, тоа се софтерски работи и не се решаваат за брзо време како што е кабелот некој прецвикан па ајде ќе го средам.
Проблемите се случуваат најчесто од таму кај што им е главната централа треба соодветно штелување на целата опрема за да работат сите базни станици кои се поврзани со оптика и оние безжични микровајб базни станици - репетитори.
Очекувајте после средувањето на проблемот да добиете постабилен сигнал и подобар интернет.
Здраво, како што веќе Ве известивме, во овој момент сме во фаза на надградување на нашата мрежа со најновата генерација на мобилни и фиксни технологии, во повеќе региони ширум државата. За сите новости ќе бидете известени и преку нашата веб страна./Надежда - можно е да биде направен проблем заради надградбата на мрежата и да се има случено дефек.