Lycamobile Македонија

Член од
22 август 2020
Мислења
140
Поени од реакции
93
Во Албанија сум и немам ни интернет ниту можам да ѕвонам, а пишуваше 1 GB интернет во земјите на Западен Балкан и бесплатни повици и пораки кон сите мрежи.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
4.181
Во Албанија сум и немам ни интернет ниту можам да ѕвонам, а пишуваше 1 GB интернет во земјите на Западен Балкан и бесплатни повици и пораки кон сите мрежи.
A mreza imas??

Член од
9 јануари 2021
Мислења
989
Поени од реакции
1.017
Пробав, ни тоа не функционира, и кога ќе ѕвонам некаде само пишува бројот не е важечки

Sent from my SM-A013G using Tapatalk
Мене во Италија додека бев само некој пат фати мрежа Lycamobile, додека А1 имаше нон стоп мрежа и ми стасуваа смс промоции од страна на А1 за припејд бројчето.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
4.181
Пробав, ни тоа не функционира, и кога ќе ѕвонам некаде само пишува бројот не е важечки

Odi vo Lycamobile sim toolkit, od opcija na mreza auto odi na manuelno potoa na Roaming......
Pred 3 nedeli bev albanija se raboti bez problem....na vodafone, se se prikluci samo bez manuelni prebaruvajna, isto i kosovo i crnagora(kosovo na ipko,crnagora na One)

Attachments

Член од
22 август 2020
Мислења
140
Поени од реакции
93
Odi vo Lycamobile sim toolkit, od opcija na mreza auto odi na manuelno potoa na Roaming......
Pred 3 nedeli bev albanija se raboti bez problem....na vodafone, se se prikluci samo bez manuelni prebaruvajna, isto i kosovo i crnagora(kosovo na ipko,crnagora na One)
Каде е тоа sim toolkit, јас вклучив на мануелно и на роаминг во Lycamobile services и пак ништо

Член од
22 август 2020
Мислења
140
Поени од реакции
93
Еве исто ама кај мене нема нет ни мрежа

Член од
29 август 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
4.181
Еве исто ама кај мене нема нет ни мрежа

Status imas ON, imas i R i deka imas mreza broevite zvoni gi so +3897x xxx xxx data roaming ON, nekoj neka ti zvoni od Mk, sto mu kazuva.??
Pisi brojot na pp,

Член од
22 август 2020
Мислења
140
Поени од реакции
93
Status imas ON, imas i R i deka imas mreza broevite zvoni gi so +3897x xxx xxx data roaming ON, nekoj neka ti zvoni od Mk, sto mu kazuva.??
Pisi brojot na pp,
Ги ѕвонам така и во ред е, сега уште интернет што немам а треба да имам 1 GB во земјите од Западен Балкан

Член од
22 август 2020
Мислења
140
Поени од реакции
93
Pisi brojot na pp,
А ова уште стои на апликацијата 4,31 GB колку што инав кога ја напуштив Македонија, а нема интернет воопшто не ми се вклучува mobile data во Албанија, а треба да имам 1 GB

Член од
12 јуни 2017
Мислења
396
Поени од реакции
262
А ова уште стои на апликацијата 4,31 GB колку што инав кога ја напуштив Македонија, а нема интернет воопшто не ми се вклучува mobile data во Албанија, а треба да имам 1 GB

Data roaming уклучи на always да е ама ко што гледам горе стои R ама види тоа случајно да не има повеќе опции да избереш.

Kajgana Shop

На врв Bottom