Eisenhorn
Lord Inquisitor
- Член од
- 6 мај 2009
- Мислења
- 4.129
- Поени од реакции
- 9.555
Луѓето изгореа, ете, така
Заради ова престанав во тоа време да ја следам темата за ковид и воопшто било која тема поврзана со ова *(имаше и засебна).
Луѓето изгореа, ете, така
-Не ми е јасно како ме поврзуваат со модуларната болница кога самите бевте присутни и од самите докази се гледа дека не сум изведувач, не сум бил надзор, ниту сум ја примил, што постои во документите. Не сум потписник. Само знам дека сим обвинет за ПП-апарати – дали имало или немало, тоа во текот на судскиот процес го кажаа сведоците.
И Финска. Ќе треба да плати драконскa казна од 120 000 евра, а само го терал 30 [/] над дозволеното.Zamislete pa kakva blam drzhava se Japan.
Ova e absolutno nedozvolivo . Kako mozhi da si dozvoli sinot na Premierot da pravi samo proslava vo kabinet bez igranje Fußball i Basketball?
Posle nekoj mu e kriv sto tatko mu go izbrkal od rabota!
![]()
Јапонскиот премиер го разреши својот син од секретарската функција поради недолично однесување
Одлуката дојде откако еден магазин објави дека Шотаро Кишида поканил пријатели на забава во официјалната резиденција на премиерот минатата г...vecer.mk
Пфф кај нас вакви работи нема да стигнат ни до новина, а камоли па да е веста дека некој таков изел казна/реперкусии. Јас од прва рака у центарски реон на Скопје имам видено селективно зимање на возила со пајак, и нормално некои спејс шатл стил џипови беа останати, и коа го прашав диригентот џандар: „Што е работава, зашто ги остаивте?“ добив одговор: „Господине, гледајте си ја вашата работа.“ Штета што не се сетив да снимам, ама знаејќи каква лудница од држава сме, на таков клип може само ја да го јадам немиен, а не дека нешто ќе се сменеше.И Финска. Ќе треба да плати драконскa казна од 120 000 евра, а само го терал 30 [/] над дозволеното.
https://www.vecer.press/жали-но-ќе-си-плати-фински-милионер-к/
Напросто чо‘ек да посака да биде дел од ваква вероисповест, во која гревовите се простуваат и покриваат „по автоматизам„...Прегледај го приврзокот 381297
важно БО врти кругови околу Мека столбот, сите гревови ќе бидат опростени!
Прегледај го приврзокот 381299
Каков преЦедник, таква Гарда.Просек IQ е 59, шо очекуваш.
Oна кога доаѓа, обично е за да ги истури врз нас своите сознанија околу тоа како треба да се уреди Илиридава.Каков преЦедник, таква Гарда.
Плус, највисок гостин шо му дошол е Вљоса Османи или како и да се вика од Косово..
Ваљда и нив не им е лесно каков џган мора да тинтрат!
Не само она…Oна кога доаѓа, обично е за да ги истури врз нас своите сознанија околу тоа како треба да се уреди Илиридава.