Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
U nikoj slucaj, moze da si ja dobieme i vo 90.
Верував дека Интер ке ги добие или во продолженија или на пенали уште пред да почне мечов. И го имам ова чувство дека доколку на Инзаги му беа дадени 50% од средствата што ги има добиено Пеп низ годиниве да го направи тимов, дека ке го добиеше финалево. Едноставно, тактички одлично спремена утакмица, со она што можеше да извади на терен. Сити низ целиот меч не изгледаа на онаа екипа која ја знаеме во вториот дел од сезонава. Огромна штета за Интер, според прикажаново.
Интер играше финале и реално е да има интераши.Јаки ми се фановиве на Милан , Интер , Јуве (италијански клубови) ја окупираа темава , а имаат 13 годишен пост од освојување на ЛШ. Само мора да се признае дека Интер беше најблиску до прекинување на црната серија и жално е бидејќи наредна шанса којзнае кога ќе имаат.
I shto e problemot so tvitov? Istoto i od Bayern go postiraja.И за фановите на Барселона и целиот фудбалски клуб. Не е соопштение баш, ама ќе заврши работа:
Каква пародија.![]()
Искрено ме интересира, дали на некого, освен на фановите на Барса, му е ќеиф што Сити освои ?
Онака, навиваше некој ЗА Сити ? Не против Интер, туку за Сити...
A dobro zosto bi nemalo? Skoro 15 godini se na mapa, vlozhuvaat i dominiraat so PL vekje so godini, kako se menuvaat generaciite taka dobivaat fanovi i City i PSG kako “plasticni” proekti.Искрено ме интересира, дали на некого, освен на фановите на Барса, му е ќеиф што Сити освои ?
Онака, навиваше некој ЗА Сити ? Не против Интер, туку за Сити...