Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.257
Поени од реакции
13.194
Just sayin...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па Отаменди за Начо е Валтер Самуел.
Кој фактор е овој Начо бе, окапа у Реал ни сам не е свесен како, вечита резерва, требаше у Рома да иде пред некоја година ама не се договорија. Боље што си продужи со Реал.

Од друга страна го губиме Де Фрај и некако како сите да ги боли кур, изгуби место од Ачерби а уопште не напреднавме у дефанзива.
Ако планираат и следната сезона да играат со полуиграчи у одбрана нека се лечат сите до еден.

Инзаги не треба да има збор за засилувања пошто не разбира ништо.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Каде бе со Џеко, овој Инзаги најверојатно е тотално глупав човек, верувам и Миктаријан ќе играше пред Брозовиќ ако не беше полуповреден.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.840
Legendata veli kolku poveke Urko ke se trevozi, tolku polesno dobivame utre.
Само што ич не се тревожам комрад Боце, не игра Пеп против Интер утре, против моќните сили на универзумот игра. :popce: :popce: :popce:
И иди патувај бе земал се активира на форум пред да ја започне илјадакилометарската голгота. Врати се со титула бро, продолжија традицијата што беше започната 2010. :smirce:

Член од
16 октомври 2021
Мислења
709
Поени од реакции
1.601
Ma iskreno preku kur od finalevo. Ova e najgolemiot bonus sezonava, finaleto bese so Milan za mene. Nisto ne ni ocekuvam nitu pa se nadevam, sakam samo da pocne vise utakmicava deka preku kur od vozbuda i sekako da izginat i dusa da dadat na teren.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
709
Поени од реакции
1.601
Ako stvarno go startuva Dzeko, posle utakmicata bez razlika na ishodot treba da leta Inzagi.
Vo odlicna forma e Lukaku, asistira, dava golovi, mislam deka ke se sklopat so Lautaro i ima da ja izmorat fizicki cela odbrana na city.

Mislev deka ke nemam nikakva vozbuda za natprevarov, ama kako se blizi utakmicava se slucuva obratnoto...

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.094
Поени од реакции
7.066
Ako stvarno go startuva Dzeko, posle utakmicata bez razlika na ishodot treba da leta Inzagi.
Vo odlicna forma e Lukaku, asistira, dava golovi, mislam deka ke se sklopat so Lautaro i ima da ja izmorat fizicki cela odbrana na city.

Mislev deka ke nemam nikakva vozbuda za natprevarov, ama kako se blizi utakmicava se slucuva obratnoto...
Да и јас мислам дека ако освои Инзаги сепак ќе го избркаат.....пошо не го стартувал големиот пулен Лукака

Kajgana Shop

На врв Bottom