Фан клуб - РК Вардар

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.625
Поени од реакции
24.998
Ако се точни најавите, Петрич потпишал на 2 сезони кај нас и Дутра продолжува и наредна сезона... Дутра уште мислам дека може да стане добар играч кај нас и да се врати во форма да биде константен, да не е топло-ладно секоја втора утакмица...
nie sme idealen tim za dutra. ke ima dosta minuti na teren plus relativno pomal raspored na natprevari za celosno da se oporoavi i vrati vo forma.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.045
Поени од реакции
9.945
Викам ја, пополека. Не го отпишувајте Михо пред време. Ќе склопиме екипа која ќе биде конкурентна. Само прашањето на тренер е доста важно во целава прича. Да видиме што ќе одбере Михо тамо. Да не го рокне Столе играч тренер:D

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.625
Поени од реакции
24.998
Викам ја, пополека. Не го отпишувајте Михо пред време. Ќе склопиме екипа која ќе биде конкурентна. Само прашањето на тренер е доста важно во целава прича. Да видиме што ќе одбере Михо тамо. Да не го рокне Столе играч тренер:D
tocno. miho ima uste godina dena da ne oddrzi i da go stabilizira klubot, potoa ke bide druga prikazna.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.625
Поени од реакции
24.998
vujo majstore? :icon_mrgr:

dejvis treba da go vratat

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.015
Поени од реакции
74.354
Столе ќе биде тренер-играч, марк мај вордс :D

Не е лошо засилување Петриќ, додека за тоа левото крило што наводно ќе не засили, немам некое задоволително мислење.
Нема потреба на крила да носиме странци, особено не таков тип на играчи. Може да дособереме македонски крила, нешто како Палевски или Кондев (за овој потешко), на крај краева ако евентуално остане Манасков, Стојановски ќе врши работа ко второ лево крило.
Проблем е немањето бекови, особено македонски бекови. Ќе мора по двајца странци на секоја бековска позиција да носиме за да имаме некакви шанси за успех.

Член од
4 март 2017
Мислења
2.249
Поени од реакции
6.496
Врањеш од Бенфика, наскоро се очекува промоција. Таков муабет ми кажаа
Озбилно? Врањеш е мошне сериозен играч.
Автоматски споено мислење:

BTW Јас мислам дека Столе треба да си ја заврши играчката кариера. Ми делуваше мошне уморен од играње сезонава, како и паднат физички. Кога ќе се земе во предвид неговата возраст и повредите, чисто се сомневам дека ќе се врати. Аларов, Лазаревски и уште еден странец кој ќе игра во два правци мислам дека е идеално решение за таа позиција.

Последно уредено:
Член од
14 декември 2021
Мислења
832
Поени од реакции
3.257
Така ми кажаа, и тоа човек кој е дел од еден наш суперлигаш. Исто ми кажа и дека Вардар ќе биде оној истиот што беше пред Самсоненко, додуша тој Вардар и не беше толку лош. И уште една вест ми кажа поврзана за шурите ама тоа во пп може да ти пишам

Kajgana Shop

На врв Bottom