Фан клуб - РК Вардар

Како додаток на погорниот пост:
https://sportmedia.mk/2023/05/29/вардар-1961-речиси-две-децении-не-паднал-т/

Најтрофејниот ракометен тим немал ваков пласман речиси две децении, поточно во сезоната 2004/05 кога заврши како четврт по поразот од Младост Богданци. Тоа четврто место е најслабиот пласман од моментот кога ја освои својата прва шампионска титула во сезоната 1998-1999.

Океј, 7 титули по ред, мора кога тогаш да заврши доминацијата. Неверувам дека драстично ќе паднеме, дека ќе бидеме во слободен пад како што некои очекуваат. Тешко ќе биде да се изгради екипа за титула, ама не исклучувам да сме конкурентни и следнава сезона. Не можат Алакалоид и Еурофарм да донесат некои звучни, врвни имиња. Ќе носат некои постари играчи од Франција, Германија, кои не ги сакаат во нивните екипи. Така што, нема да бидат прејаки. Со некоја Океј селекција, може да имаме конкурентка екипа која може да го изненади. Не очајувајте толку брзо.

Ако се точни најавите, Петрич потпишал на 2 сезони кај нас и Дутра продолжува и наредна сезона... Дутра уште мислам дека може да стане добар играч кај нас и да се врати во форма да биде константен, да не е топло-ладно секоја втора утакмица...

Ако се точни најавите, Петрич потпишал на 2 сезони кај нас и Дутра продолжува и наредна сезона... Дутра уште мислам дека може да стане добар играч кај нас и да се врати во форма да биде константен, да не е топло-ладно секоја втора утакмица...

nie sme idealen tim za dutra. ke ima dosta minuti na teren plus relativno pomal raspored na natprevari za celosno da se oporoavi i vrati vo forma.

Викам ја, пополека. Не го отпишувајте Михо пред време. Ќе склопиме екипа која ќе биде конкурентна. Само прашањето на тренер е доста важно во целава прича. Да видиме што ќе одбере Михо тамо. Да не го рокне Столе играч тренер:D

Викам ја, пополека. Не го отпишувајте Михо пред време. Ќе склопиме екипа која ќе биде конкурентна. Само прашањето на тренер е доста важно во целава прича. Да видиме што ќе одбере Михо тамо. Да не го рокне Столе играч тренер:D

tocno. miho ima uste godina dena da ne oddrzi i da go stabilizira klubot, potoa ke bide druga prikazna.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom