Tinder

• Креатор на темата Креатор на темата D1ck25cm
  • Време на започнување Време на започнување
Neka bide it didn't happen.
Devojceto bese apla grdo, a na forumov se pravese mn pametna i ni gi otece jajcata so toa deka nejzinite bile medicinski rabotnici, doktori i stomatolozi.
Dzabe brate ni doktor ni stomatolog ni plasticar ne ja opravase ovaa kolku bese grda.
Samo se4en za nea. Neka ragja sea grdi se4eni deca.
за која Фросе овде се зборува ? за таа што модерираше овде? смртно сум заинтересиран,please, за таа ли ?

Темава е тиндер, не е кој е обрежан, престанете со навреди.

за која Фросе овде се зборува ? за таа што модерираше овде? смртно сум заинтересиран,please, за таа ли ?

Da ama ne bila taa vo prasanje tuku nekoja druga. Taa sto moderirase kolku e grda so stap ne bi ja cepnal, mislev lapnala se4en.

Убавината е во окото на посматрачот, на тебе таа што не ти е убава, може на друг му е цел свет.
Не постои грда жена. Сите се убави. Точка.

Убавината е во окото на посматрачот, на тебе таа што не ти е убава, може на друг му е цел свет.
Се согласувам, ама зошто жените преку 80% од мажите ги сметаат за junk DNA?

Не знам некако прегенерално поставуваш прашање, секоја жена си има свои преференции и вкусови, не се сите исти, сто луѓе, сто карактери и вкусови.

Точно, 90% од мажите се невидливи за жените бидејќи сите жени сакаат да бидат со тие 10% мажи.

Научно е потврдено дека ова не е точно.

Генерално сите имаат убави црти, ама не му се убаво распоредени ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom