Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
АДЛ, Лотито, министерот ситњ бараат реформи во законот за спорт гласно. Ќе видиме.

Иначе не знам шо да мислам за Тудор навистина не сум нешто загреан.... Немаш и баш добар рекорд во Серија А.

Нагелсман, Луис Енрике, Италиано..
Za Luis Enrike sum kategoricno protiv...Ne e za vo Italija...

Za Luis Enrike sum kategoricno protiv...Ne e za vo Italija...
Кој и да е. Ако останат овие играчи (минус АДМ и Рабио) се освен борба за скудето/скудето (без Европа) е пораз. Тој беше наративот за Алегри и Пирло и треба тој и да биди за идниот тренер.

А башка која е сега поентата на таа Суперлига кога сите најголеми екипи го свиткаа опашот и си легнаа на брашното на Чеферин? Со кој ќе се натпреваруваат Јуве, Реал и Барса?
Легитимни ти се грижите, не спорам тоа. Иначе, според мене, можно е во наредниот период да гледаме втора рунда од битката уефа вс СЛ која би ја предводеле овие 3 клуба, а останатите ќе гледаат од страна и ќе чекаат победник. Доколку издржат овие пропонентите за СЛ у смисла останатите видат дека нема да сносат последици, а ќе ги лапаат финансиските бенефити од тој проект, мислам е те како ќе ги одвиткаат опашките.

Легитимни ти се грижите, не спорам тоа. Иначе, според мене, можно е во наредниот период да гледаме втора рунда од битката уефа вс СЛ која би ја предводеле овие 3 клуба, а останатите ќе гледаат од страна и ќе чекаат победник. Доколку издржат овие пропонентите за СЛ у смисла останатите видат дека нема да сносат последици, а ќе ги лапаат финансиските бенефити од тој проект, мислам е те како ќе ги одвиткаат опашките.
Веќе едната битка ја добија клубовите од СЛ, сега Јуни годинава имаат уште една. Јас мислам ќе седнат ќе се договорат сите клубови. УЕФА и Чеферин не би одбиле спонзори како Безос, Морган, Маск итн... Мн пари се во прашање и поради тоа е се, кој да ги лапни.

Иначе не знам шо да мислам за Тудор навистина не сум нешто загреан.... Немаш и баш добар рекорд во Серија А.

Трето место во Франција со Марсеј, едино Ленс се пред нив (ПСЖ не го ни рачунам, друг левел се тие)
Со Верона прошла година 9 место, повеќе голови дадено од Јувентус. Оваа година Верона се бори за опстанок.

До толку ми е скурчено од фудбалот на Алегри, што и магаре да видам на клупа би се израдувал. Ако веќе го носат Тудор, нека биде тоа во Јуни, одпочеток да си ги фати припремите, таман и да се адаптира во новата средина.

Ќе ги навлажнам гаќите кога ќе видам ваква објава по социјалниве мрежи...

IMG_20230526_003215.jpg

Не е здрав жими се:pos:

IMG_20230526_004501.jpg
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Последно уредено:
Влаховиќ ја чека разврската за тренер. Ако останува Алегри, Влахо си ги пакувал куферите.

Спорд посоедни гласини Алегри барал гаранции за инвестирање во тимот, можи затоа ќе се разделат. Ова искрено ме плаши до некаде
Автоматски споено мислење:

Влаховиќ ја чека разврската за тренер. Ако останува Алегри, Влахо си ги пакувал куферите.
Без разлика кој е трене Влахо има ужасна сезона, топка не знај да смири, секој дуел го губи и промашва зицери нека фати нека поработи малце на себе а не мн да кажва без разлика кој е тренер.

Спорд посоедни гласини Алегри барал гаранции за инвестирање во тимот, можи затоа ќе се разделат. Ова искрено ме плаши до некаде

Нема кредит Алегри да бара никакви гаранции за инвестирање, нека ги доседи преостанатите два меча и нека фаќа патот. Јас искрено еве веќе кај што го следам Јувентус дваесет и кусур години, никогаш не сум видел цела фан база да е вака накоштраена против еден тренер, и при поволен резултат на домашен терен да свират ради играта што ја практикува. Кога беа Дел Нери, Закерони и Ферара не беше вака брутално незадоволството.

Нејсе, еве и Ромео Агрести како порелевантен извор тврди дека Јуве се подготвени да се разделат со Алегри, и веќе бараат други опции за на клупата.

Нема кредит Алегри да бара никакви гаранции за инвестирање, нека ги доседи преостанатите два меча и нека фаќа патот. Јас искрено еве веќе кај што го следам Јувентус дваесет и кусур години, никогаш не сум видел цела фан база да е вака накоштраена против еден тренер, и при поволен резултат на домашен терен да свират ради играта што ја практикува. Кога беа Дел Нери, Закерони и Ферара не беше вака брутално незадоволството.

Нејсе, еве и Ромео Агрести како порелевантен извор тврди дека Јуве се подготвени да се разделат со Алегри, и веќе бараат други опции за на клупата.

Aбе мие гајле дали ќе остани. Ме плаши да не намалват со вложување. Иначе знам веќе прочитани ми се сите постови пособено од Алегри.
Автоматски споено мислење:

@Scirea

Последно уредено:

Консеисао, Тиаго мота.

Масимо Морати да го турат Претседател и да се прекрстиме Интер примавера

Го чекам новиот процент на Момблано за заминувањето на Алегри...

Со орангутанот Кин во напад, толку е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom