Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.470
- Поени од реакции
- 87.275
Чим овие демантираат, значи не самошто банкнотата има сатански рогови, туку лично Сатаната ја има принтано и пуштено во оптек...
Чим овие демантираат, значи не самошто банкнотата има сатански рогови, туку лично Сатаната ја има принтано и пуштено во оптек...
па имаше пред 6+ години , Шкендија во Шкупи играше со ГЕНТ, кога Зеко отиде на стадион, ај што изгубија тука 0:4, ама публика влезе и го натепа белгискиот голман.... Чекав Уефа драстично да ги казни, ама Зоки превара ги заштити !!!!!Ковачевски дошол на фудбал да го гледа синот, али она што гледал, е како судијата каур е претепан од родители Албанци и штабот на Шкендија.
баш згодно
Страшен инцидент пред детски очи: судија претепан и префрлен во болница на меч од детска лига!
Одраз на вистинатаmkd.mk
Часовите по пливање се ова. Пливањето е во Дојранско30 години само тешки одлуки, а заузврат душење у здрав мозок, пушење албански курови и сл.Агелер порача дека до крајот на годинава треба да се донесат тешки одлуки
Одраз на вистинатаwww.mkd.mk
Ако не ја завршат таа работа до септември потоа малку потешко. Колку подоцна ги направат уствните измени толку полошо за ДПНЕ. Ќе имаат помалку време да му свртат вниманието на народот од предавството.Изјавата на претседателката на Илирида ми кажува дека сега ништо од уставните измени, али до крајот на годината некако ваљда ќе може Мицковски да им ја среди таа работа.
„Претседателката на Илирида„ е тетката од големата ембаси на Кале, така?...Изјавата на претседателката на Илирида ми кажува дека сега ништо од уставните измени, али до крајот на годината некако ваљда ќе може Мицковски да им ја среди таа работа.
Никогаш во живот ме немаат анкетирано за ништо, баш за оваа анкета ми се јавија. Албанка беше девојката, едвај ја разбирав на телефон што ме прашува. Еден од тие - едната четвртина бев јас.имало рекорден евроскептицизам во Македонија, нешто незапамтено било тоа. После сето тоа дупење у здрав памет и уценување ЕУ сака народот да плаче по нив.
Штом газдарицата од Калето кажува дека треба да се изгласаат даскалчето ќе си легне на брашното и ќе си направи политичко харакири и тоа со тупа катана.Пред избори е полошо за нив, ако го слушате даскало во секоја изјава вели во овој парламентарен состав нема да има измени, шо значи во идниот по изборите ќе има кога ќе победат и ќе добијат гласој на пропагандата дека не гласаа за татарите во Устав.