Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да вие сте подобри.
И секогаш сте биле.
И зашто местевте тогаш,само мене тоа ми е аномалија.
Коцкарска зависност или?
Toa sto mestevme e kazneto ni gi odzedoa tie 2 tituli, a da bidam iskren treba da se raduvate okolu mestenevo da ne bese toa kojznae, mozebi seuste nemase da osvoite titula :kesa:
Aбе вие Интерашите, сте многу паметни луѓе... Се знаете... Ако не беше преместувањето на Јуве во Серија Б, ке земевте титула во наредниве 10 години, ко ке има на бандера лисја... Е тогаш ке земевте титула...:pos2::pos2:Да не беше тоа местено,ќе ја земевме регуларно.
Али ај,тешко иде математиката...
А можеби и вие да бевте толку јак тим како што се фалите,немавте да имате потреба од местење...ама па кој да знае :wink:
Да не беше тоа местено,ќе ја земевме регуларно.
Али ај,тешко иде математиката...
А можеби и вие да бевте толку јак тим како што се фалите,немавте да имате потреба од местење...ама па кој да знае :wink:
Aбе вие Интерашите, сте многу паметни луѓе... Се знаете... Ако не беше преместувањето на Јуве во Серија Б, ке земевте титула во наредниве 10 години, ко ке има на бандера лисја... Е тогаш ке земевте титула...:pos2::pos2:
Aбе вие Интерашите, сте многу паметни луѓе... Се знаете... Ако не беше преместувањето на Јуве во Серија Б, ке земевте титула во наредниве 10 години, ко ке има на бандера лисја... Е тогаш ке земевте титула...:pos2::pos2:
Aj kazi mi kako go namesti Moggi, natprevarot Lazio-Inter 4-2, da ne bese Moggi vinoven sto vie imavte igraci od kalibarot na Gresko ili da ne bese vinoven poradi nesto drugo, kazi ajde izjasni se.
Добро бе не ви е срам да зборувате за Јувентус? Па уште си кажуваш дека го преместиле во Серија Б! Па мене да ми кажат Интер ги наместил последниве 3 титули ќе се мочам на него.. ни ќе навивам ни ништо.. па како не ви е срам бе?

Ниту малку, верувај...Признавам, дека стварно постоеше местење, и Флер призна... Вистината е таа! Тоа е факт, непобиен.. Јувентус местеше и беше префрлен во Сериа Б...
Мене ме нервира искрено, кога ќе слушнам...Зошто Интер не зеде титула?
Па затоа што Јуве местеше...(тоест барање на оправдување за свој неуспех)...Јас не го оправдувам Јувентус што местеше, тоа што си дробел тоа ќе сркаш...
Дали Јуве му го намести последниот натпревар со кој Интер со нерешен резултат и со победа земаше Скудето во 2002, кога изгуби од Лацио 4-1?

Ибракадабра не се тие криви за тоа што нивниот омилен тим местел натпревари, што би праеле ние ако Интер го преселат во Сериа Б? Јас искрено пак би навивал за Интер![]()
Ибракадабра не се тие криви за тоа што нивниот омилен тим местел натпревари, што би праеле ние ако Интер го преселат во Сериа Б? Јас искрено пак би навивал за Интер
Мене најмногу ме нервира тоа што мафијата и видните личности во Италија манипулираат и си поигруваат со милијарди навивачи ширум светот.Значи некој навивач на Јуве треба да трпи да го гледа својот тим во Серија Б, потоа надвор од ЛШ и да го утепуаат од сеир само поради тоа што некој профитира од тоа.Затоа последно време го замразив италијанскиот фудбал.
Погледнете ја Англија за пример, на секој натпревар стадионите се преполни, а во Италија што се случува?
Пример во некоја утакмица земам пример, Гатузо,Матераци,Киелини,Мексес итн ќе направат некој остар старт и судијата ќе ги санкционира или ќе досуди пенал, и што се дешава? Овие ќе му се изнадерат, ќе го изнапцујат и слично и згора на се цела италијанска јавност ќе го осуди судијата.Или пак ако падне Дел Пиеро,Кака,Ибра или Тоти судијава се плаши да не досуди фаул само поради авторитетот и притисоците после тоа.Значи судиите имаат огромен притисок од јавноста и од мафијата во Италија, истото пред некое време го изјави мислам Колина и уште некои големи имиња на фудбалот.
Тоа е Италија, квалитетно првенство, со најскапоплатени и најголеми ѕвезди, со најстрастни навивачи, со најголемо ривалство на навивачите, со најславни клубови ама има црна дамка што сето тоа го уништува - местењето на утакмици и мафијата![]()
Ибракадабра не се тие криви за тоа што нивниот омилен тим местел натпревари, што би праеле ние ако Интер го преселат во Сериа Б? Јас искрено пак би навивал за Интер
.Или пак ако падне Дел Пиеро,Кака,Ибра или Тоти судијава се плаши да не досуди фаул само поради авторитетот и притисоците после тоа.![]()