Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Не рече..Само го правиш Интер подобар од Јуве, а од друга страна викаш дека тимот го прави подобар од другиот тим во меѓусебните дуели, а Јуве има подобар биланс од тој на Интер...Многу си контрадикторен.. Викаш дека нивните дуели го прават тоа, убаво ти дадов статистика на меѓусебните дуели..

Колку си само контрадикторен..Како можеш да обвиниш некого а да немаш докази ? На жими мајка?

Значи ... Не го правам Интер бољи од Јуве ниту Милан ради тоа што местеле титули ... САМО НАПОМЕНУВАМ ДЕКА МЕСТЕЛЕ поради фаците кои што освен КОЛКУ ТИТУЛИ имате ? не знаат нишо друго да кажат .. еден аргумент да изнесат ..

А за меѓусебни дуели си стојам на збор ...

Ми даде статистика за нивните дуели така ?? и ја шо ти реков ?? Дека нигде не сум спомнал дека интер е бољи од јуве у меѓусебни дуели

Ако напоменувањето дека МЕСТИТЕ т.е сте МЕСТЕЛЕ ве курчи ... сменете навијачки бои .. нон оф мај ишуес

Значи ... Не го правам Интер бољи од Јуве ниту Милан ради тоа што местеле титули ... САМО НАПОМЕНУВАМ ДЕКА МЕСТЕЛЕ поради фаците кои што освен КОЛКУ ТИТУЛИ имате ? не знаат нишо друго да кажат .. еден аргумент да изнесат ..

А за меѓусебни дуели си стојам на збор ...

Ми даде статистика за нивните дуели така ?? и ја шо ти реков ?? Дека нигде не сум спомнал дека интер е бољи од јуве у меѓусебни дуели

Ако напоменувањето дека МЕСТИТЕ т.е сте МЕСТЕЛЕ ве курчи ... сменете навијачки бои .. нон оф мај ишуес
Епа ајде кажи што ве прави посилни од Јуве?? Титули немате колку Јуве.. Меѓусебни сте далку послаби.. Лани не успеавте да не победите.. Кажи што ве прави посилни??:toe:

Ниту малку, верувај...Признавам, дека стварно постоеше местење, и Флер призна... Вистината е таа! Тоа е факт, непобиен.. Јувентус местеше и беше префрлен во Сериа Б...

Мене ме нервира искрено, кога ќе слушнам...Зошто Интер не зеде титула?

Па затоа што Јуве местеше...(тоест барање на оправдување за свој неуспех)...Јас не го оправдувам Јувентус што местеше, тоа што си дробел тоа ќе сркаш...

Дали Јуве му го намести последниот натпревар со кој Интер со нерешен резултат и со победа земаше Скудето во 2002, кога изгуби од Лацио 4-1?

Ниту малку, верувај...Признавам, дека стварно постоеше местење, и Флер призна... Вистината е таа! Тоа е факт, непобиен.. Јувентус местеше и беше префрлен во Сериа Б...

Мене ме нервира искрено, кога ќе слушнам...Зошто Интер не зеде титула?

Па затоа што Јуве местеше...(тоест барање на оправдување за свој неуспех)...Јас не го оправдувам Јувентус што местеше, тоа што си дробел тоа ќе сркаш...

Дали Јуве му го намести последниот натпревар со кој Интер со нерешен резултат и со победа земаше Скудето во 2002, кога изгуби од Лацио 4-1?

НЕ

А да бев као Флер ке ти кажев .... АМА КОЈ ИМА ПОИШЕ ТИТУЛИ ?

Повели =)

Deko, ti rece deka podobriot se gleda vo megusebnite dueli i Kiko ti go dokaza toa, znaema deka ne kaza inter e podobar od Juve, vprocem kako mozes da kazes takvo nesto koga site znaeme koja e vistinata.

НЕ

А да бев као Флер ке ти кажев .... АМА КОЈ ИМА ПОИШЕ ТИТУЛИ ?

Повели =)
Ц ц ц ц... Тоа е факт дека имаме поќе титули??? Факт е дека местевме, и не префрлија Серија Б???Што има да се дискутира поќе..:tapp:

Dosta so karanici...

Ke bide interesno da se gledaat duelite Ibra-Chiellini, i Del Piero - Maicon...Ocekuvam interesen natprevar...

Deko, ti rece deka podobriot se gleda vo megusebnite dueli i Kiko ti go dokaza toa, znaema deka ne kaza inter e podobar od Juve, vprocem kako mozes da kazes takvo nesto koga site znaeme koja e vistinata.

Да вие сте подобри.
И секогаш сте биле.

И зашто местевте тогаш,само мене тоа ми е аномалија.
Коцкарска зависност или?

abe mestevme i sea sto vi ja dadovme titulata posle dolgo vase cekanje ama glej sto ni ostana tuka. toa ve boli ne mestenjeto

Вториот пост на torpedo_tnt беше избришан пошто линкот го имат во постот над мојот.

ama imase nesto drugo sto go nemase vo prviot post
ali po se izgleda na vas taka vi odgovara:smir::salut:

Торпедо, те молам не ме терај да одмориш.

zosto mi se zakanuvas kazi koe pravilo go prekrsiv od pravilava na forumov, cek uspat da prasam i nekoj od administratorive koe pravilo go prekrsiv za ban

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom