TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.128
Поени од реакции
1.657
samo kanalite gi imax, bez max na total
Ај уште еднаш.

ХБО се тв канали кои емитуваат филмска програма во одредени оператори.

ХБО Макс е VOD апликација за смарт уреди Android / iOS / LG / Samsung на која можеш да ги гледаш сите филмски наслови од ХБО продукција.

ХБО Макс и ХБО е едно исто, само што едното е Vod, а другото е live. Канл Хбо Макс не постои.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
12 август 2012
Мислења
353
Поени од реакции
128
Dali vo toj paketot od 700 denari gi ima i HBO 1,2,3? Bidejki vidov deka se naplakja HBO 200den plus.

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.141
Поени од реакции
785
Prasav ovlasten serviser mi kaza, deka ne e tocno deka gi celo vreme besplatno ,ali verojatno ne smee da kaze.
ni toj doma nema total zatoa ne znae hahahah gi ima site hbo celo vreme, onie filmbox gi stopiraat samo
Автоматски споено мислење:

ako gi ukinat znaat deka ke gi otkacat site hahaha

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.930
Поени од реакции
505
Prasav ovlasten serviser mi kaza, deka ne e tocno deka gi celo vreme besplatno ,ali verojatno ne smee da kaze.
Со претплата од 700 мкд (149 мкд) првите 8 месеци ги нема ХБО каналите. Јас го имам тој пакет така што убаво ти кажал сервисерот.

Член од
12 август 2012
Мислења
353
Поени од реакции
128
Со претплата од 700 мкд (149 мкд) првите 8 месеци ги нема ХБО каналите. Јас го имам тој пакет така што убаво ти кажал сервисерот.
Dali gi ima Pink Action,Horror,Thriler tie filmskite na pink?

Член од
12 август 2012
Мислења
353
Поени од реакции
128
Дали има некој инфо кога истекува промотивната понуда за 149 ден 2тв? Бидејќи мене на 1 Јули ми завршува договорот? Дали ќе трае пошто гледам мн одамна е уште од Фебруари е таа понуда веројатно нема клиенти па се трудат да привлечат.

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.015
Поени од реакции
1.072
Дали има некој инфо кога истекува промотивната понуда за 149 ден 2тв? Бидејќи мене на 1 Јули ми завршува договорот? Дали ќе трае пошто гледам мн одамна е уште од Фебруари е таа понуда веројатно нема клиенти па се трудат да привлечат.
Еми нема, сите одат на телеком/а1/мтел и куп кабловски оператори заради арена спорт, оти цел фудбал таму се пренесува.

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.193
Поени од реакции
553
Ke trae mnogu mnogu dolgo, bese do mart no ja produzija i ne se znae koga tocno zavrsuva.

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.141
Поени од реакции
785
ke si trae ama kolku sto znam vazi samo za novi... moze ke ti ponudat 4 meseci bez predplata, nesto taka, prasaj si

Kajgana Shop

На врв Bottom