- Член од
- 24 октомври 2021
- Мислења
- 1.141
- Поени од реакции
- 785
samo kanalite gi imax, bez max na totalШто не даваат? Се што оди на ХБОканал имаш на МАКС апликација. Се што е нивна продукција
Sent from my iPhone using Tapatalk
samo kanalite gi imax, bez max na totalШто не даваат? Се што оди на ХБОканал имаш на МАКС апликација. Се што е нивна продукција
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ај уште еднаш.samo kanalite gi imax, bez max na total
gi ima besplatno celo vremeDali vo toj paketot od 700 denari gi ima i HBO 1,2,3? Bidejki vidov deka se naplakja HBO 200den plus.
Дали имате тотал тв и како се плаќа? Оналјн дали има можност ? И за Еон ме интересира што има на него? Филмови,канали?gi ima besplatno celo vreme
ina mnogu kanali... plakanje e elektronsko bankarstvo ili postaДали имате тотал тв и како се плаќа? Оналјн дали има можност ? И за Еон ме интересира што има на него? Филмови,канали?
Prasav ovlasten serviser mi kaza, deka ne e tocno deka gi celo vreme besplatno ,ali verojatno ne smee da kaze.gi ima besplatno celo vreme
ni toj doma nema total zatoa ne znae hahahah gi ima site hbo celo vreme, onie filmbox gi stopiraat samoPrasav ovlasten serviser mi kaza, deka ne e tocno deka gi celo vreme besplatno ,ali verojatno ne smee da kaze.
Со претплата од 700 мкд (149 мкд) првите 8 месеци ги нема ХБО каналите. Јас го имам тој пакет така што убаво ти кажал сервисерот.Prasav ovlasten serviser mi kaza, deka ne e tocno deka gi celo vreme besplatno ,ali verojatno ne smee da kaze.
Dali gi ima Pink Action,Horror,Thriler tie filmskite na pink?Со претплата од 700 мкд (149 мкд) првите 8 месеци ги нема ХБО каналите. Јас го имам тој пакет така што убаво ти кажал сервисерот.
site pink (i redtv, vesti)Dali gi ima Pink Action,Horror,Thriler tie filmskite na pink?
Еми нема, сите одат на телеком/а1/мтел и куп кабловски оператори заради арена спорт, оти цел фудбал таму се пренесува.Дали има некој инфо кога истекува промотивната понуда за 149 ден 2тв? Бидејќи мене на 1 Јули ми завршува договорот? Дали ќе трае пошто гледам мн одамна е уште од Фебруари е таа понуда веројатно нема клиенти па се трудат да привлечат.
Ke trae mnogu mnogu dolgo, bese do mart no ja produzija i ne se znae koga tocno zavrsuva.Дали има некој инфо кога истекува промотивната понуда за 149 ден 2тв? Бидејќи мене на 1 Јули ми завршува договорот? Дали ќе трае пошто гледам мн одамна е уште од Фебруари е таа понуда веројатно нема клиенти па се трудат да привлечат.
ke si trae ama kolku sto znam vazi samo za novi... moze ke ti ponudat 4 meseci bez predplata, nesto taka, prasaj siДали има некој инфо кога истекува промотивната понуда за 149 ден 2тв? Бидејќи мене на 1 Јули ми завршува договорот? Дали ќе трае пошто гледам мн одамна е уште од Фебруари е таа понуда веројатно нема клиенти па се трудат да привлечат.