Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Појма неам колку е релевантен овај профил ама прв пиша дека Катарците спремаат нова понуда.
The Glazers have asked Sheikh Jassim and the 92 foundation if they can use their Investment money in order to complete transfers even before the takeover is complete.

Појма неам колку е релевантен овај профил ама прв пиша дека Катарците спремаат нова понуда.
The Glazers have asked Sheikh Jassim and the 92 foundation if they can use their Investment money in order to complete transfers even before the takeover is complete.

Сигурно е дека Глејзери до толку се засекирани за трансфер пазарот на Јунајтед летово. Море копиљаци.

Гледам денес се вртат некои шпекулации околу Маунт. Не знам кој и што видел во него, а веќе да го немаме во екипа. Уште и се спомнуваат некои суми од 50, 60 милиони. Доколу испаднат Лестер би одел по Медисон, каков Маунт какви глупости.

Гледам денес се вртат некои шпекулации околу Маунт. Не знам кој и што видел во него, а веќе да го немаме во екипа. Уште и се спомнуваат некои суми од 50, 60 милиони. Доколу испаднат Лестер би одел по Медисон, каков Маунт какви глупости.
Мани ги медиумите со 100 фудбалери не поврзаа а уште сезоната не е завршена, замисли што ќе биде на лето. :D

Медисон не смееме да го испуштиме ако отпаднат Лестер. Знам дека игра на позицијата на Бруно но се работи за екстра играч а мораме да мислиме за комплетниот ростер а не само на стартните 11. Може да ротира со Бруно и на десно крило а понекогаш и да игра заедно со Бруно(Бруно да игра поповлечен како некој натпревари со Сабицер кога играа заедно).

Медисон не смееме да го испуштиме ако отпаднат Лестер. Знам дека игра на позицијата на Бруно но се работи за екстра играч а мораме да мислиме за комплетниот ростер а не само на стартните 11. Може да ротира со Бруно и на десно крило а понекогаш и да игра заедно со Бруно(Бруно да игра поповлечен како некој натпревари со Сабицер кога играа заедно).

Би бил замена за Ериксен, кој ке биде 32 наредната сезона, а уште сега му се гледа дека губи душа по 60-та минута. Ова со Маунт мислам дека има тракција, не се само шпекулации, но останува да видиме што ке биде со продажбата.

Не верувам дека ќе одиме по Маунт Челзи бара 80 мил.

Треба да тргнат по Верати некаде прочитав дека ПСЖ ќе праат чистка и дека он е на трансфер листа, каков Маунт, каков Нејмар

Не му истекува договорот на овај? Или уште една има.

Уште една има. Во Јануари практично би можеле да го договориме на фри. Ако Тен Хаг може да му ја врати формата од првата сезона на Лампард, би бил страшен играч.

BREAKING: #mufc have joined the race to land Declan Rice. Erik ten Hag wants to bolster his midfield ahead of next season and believes Rice can add steel and energy to his team. [@SamiMokbel81_DM]

Manchester United have asked about Benfica’s position regarding Goncalo Ramos.
(@lauriewhitwell) #mufc

Kim Min-jae has agreed to join Manchester United, who are expected to pay his release clause of €60m!
(Source: II Matino)

Manchester United’s interest is driven by admiration from manager Erik ten Hag, who tried to sign Mount on loan for Ajax after his spell with Vitesse in 2018 #mufc #mujournal
[@NizaarKinsella]

Manchester United are interested in making a move for Bayer Leverkusen forward Moussa Diaby in the summer transfer window, according to renowned transfer expert Florian Plettenberg.

So it begins

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom