- Член од
- 20 април 2023
- Мислења
- 988
- Поени од реакции
- 2.430
jezivo e da si vo negova glava sigurno, freddy krugger bi izbegal od taa bezmozochnost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jezivo e da si vo negova glava sigurno, freddy krugger bi izbegal od taa bezmozochnost
На бруцошка. На гола бруцошка петелот не знае за сон. Ти што си неинспиративна тоа е твој проблем, не е на партнерите.na vijagra*
nemam star partner, nitu sum imala, nitu pak planiram da im gi budam od son na postari od 40.На бруцошка. На гола бруцошка петелот не знае за сон. Ти што си неинспиративна тоа е твој проблем, не е на партнерите.
Se omazi za albanec froskata?Ко фросе (редовна на тиндер) на стефан и на крај заврши со овча лој и wc без тоалетна хартија кај козоебачите.
pic or it didn't happenKolku bese grda taa frose so stap ne bi ja cepnal, ne me cudi ako lapnala se4en kur
pic or it didn't happen
sega ushte povekje sakam da ja vidam taa grda facaNeka bide it didn't happen.
Devojceto bese apla grdo, a na forumov se pravese mn pametna i ni gi otece jajcata so toa deka nejzinite bile medicinski rabotnici, doktori i stomatolozi.
Dzabe brate ni doktor ni stomatolog ni plasticar ne ja opravase ovaa kolku bese grda.
Samo se4en za nea. Neka ragja sea grdi se4eni deca.
edit
wow kakva instanta cenzura mi udrivte cccc