Tinder

• Креатор на темата Креатор на темата D1ck25cm
  • Време на започнување Време на започнување
NPC
30_Figure1b.jpg
jezivo e da si vo negova glava sigurno, freddy krugger bi izbegal od taa bezmozochnost

На бруцошка. На гола бруцошка петелот не знае за сон. Ти што си неинспиративна тоа е твој проблем, не е на партнерите.

Последно уредено:
Dzabe se palite site postari pomladi, do tehnikata e ;). A na @Ocajna i posakuvam sto pobrzo orgazam, kako sto trgnala ke zavrsi kako livadarka :cool:

pic or it didn't happen

Neka bide it didn't happen.
Devojceto bese apla grdo, a na forumov se pravese mn pametna i ni gi otece jajcata so toa deka nejzinite bile medicinski rabotnici, doktori i stomatolozi.
Dzabe brate ni doktor ni stomatolog ni plasticar ne ja opravase ovaa kolku bese grda.
Samo se4en za nea. Neka ragja sea grdi se4eni deca.

Neka bide it didn't happen.
Devojceto bese apla grdo, a na forumov se pravese mn pametna i ni gi otece jajcata so toa deka nejzinite bile medicinski rabotnici, doktori i stomatolozi.
Dzabe brate ni doktor ni stomatolog ni plasticar ne ja opravase ovaa kolku bese grda.
Samo se4en za nea. Neka ragja sea grdi se4eni deca.
sega ushte povekje sakam da ja vidam taa grda faca

ima razlika od secen do albanski, secen moze da ima i makedonec i normalno podobro e i pohigienski a i za oralen mnogu poprivlecno mi e, zatoa secen ne treba da bide asocijacija za Albanci oni sto i da mu napravat djabe e koga se siptarista odvratni!!

edit
wow kakva instanta cenzura mi udrivte cccc

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom